Διαφημίσεις

Ο 50χρονος είχε ταξιδέψει στα Ιεροσόλυμα μαζί με το γκρουπ των Ελλήνων

Εδώ και 40 μέρες νοσεί με κορονοϊό ένας 50χρονος από την Πελοπόννησο, χωρίς όμως να έχει εμφανίσει συμπτώματα του ιού. Ο 50χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» στο MEGA, αποτελεί μία από τις μόλις τρεις περιπτώσεις ασθενών που έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί στη χώρα.

Ο 50χρονος διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από 40 ημέρες και συνεχίζει μέχρι σήμερα να νοσεί, αφού και τα τέσσερα τεστ που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα βγαίνουν θετικά. Ο 50χρονος άνδρας ήταν ένας από τους εκδρομείς στα Ιεροσόλυμα. Εμφάνισε συμπτώματα μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για 10 ημέρες. Από τότε μέχρι σήμερα, ένα μήνα μετά το εξιτήριό του, κάνει κάθε εβδομάδα το τεστ και κάθε φορά βγαίνει θετικός στον κορονοϊό.

ethnos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Νοσεί 40 μέρες με κορονοϊό αλλά χωρίς συμπτώματα – Θετικός σε τέσσερα τεστ”
  1. ΤΟ 1994 ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑΖΑΡ 1/400 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗ.ΕΦΕΡΑ GLUKANTIME ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΖΗΣΕ ΑΛΛΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

  2. Το 90 ειχα 2 σκυλια με καλαζαρ καιεφερα απο ιταλια ενεσεις της εκανα ο ιδιος το ενα εζησε ως τα 17 χρονια και το αλλο ως τα 15 αλλα ηταν θηριο.

  3. Και εγω ειχα τον ιο,και εχω ακομα, δεν εχω παρι νοσοκομειο αλλα ξερω.. γιατι μας ψεκαζανε τους πρωτους μηνες ..

    στην αρχη βουλομενη μυτη και πυρετο, μετα ελαφρυ πυρετο και καθαρη μυτη με σπανια λιγες μυξες-αλλα σπανια – τωρα συμαδι οτι περναει ο ιος ελαχιστο πυρετο αλλα οχι ολη την μερα( που και που ), αλλα εχουν περασει 40 μερες και…(νανε καλα το τσαι αψηθια και τσαι ματζουράνα)

  4. Μάλλον τα γιατρουδακια του συστηματος δεν καταλαβαίνουν ότι ο άνθρωπος έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα και δεν τον αγγίζει ο ιός. Απλά είναι φορέας. Αλλά τι να πεις μάλλον είναι κακό παράδειγμα και έπρεπε να έχει πεθάνει απ τον ιό.. .

  5. Ο ιος που κόλλησε ο τυχερουλης απο το Ισραηλ ειναι ακριβως ο ιδιος με τον ιο που κολλησε ο μη τυχερουλης στην Β.Ιταλια ;ειναι ο ιδιος που εφερε ο αλλος πεσκεσι απο την Κινα .ειναι ο ιδιος που μας εφερε το πλουσιοπαιδι απο την Αγγλια ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *