Διαφημίσεις

Τεράστιο αντικείμενο 10πλάσιο της Γης που κινείται σε άλματα, φωτογραφίζει το ηλιακό παρατηρητήριο Mauna Loa της Χαβάης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020: Μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε κοντά στον Ήλιο, από το Παρατηρητήριο Mauna Loa Solar (MLSO). Είναι τεράστιο, έχει το μέγεθος ενός πλανήτη, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να έχει διάμετρο γύρω στα 120 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ένα ακόμα παράδοξο γεγονός που φαίνεται να παρατηρήθηκε σε αυτό το σφαιρικό μυστήριο είναι πως δίνει την εντύπωση ότι δεν κινείται φυσιολογικά σε τροχιά, αλλά σε άλματα, από το ένα μέρος στο άλλο, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει ο Scott C. Waring, συχνά με υψηλή ταχύτητα, αφήνοντας μερικές φορές ίχνος στην κάμερα.

Διακρίνεται επίσης σαν να πλησιάζει τον Ήλιο, να στέκεται για λίγο και μετά να “πήδηξε” προς την κατεύθυνση από την οποία προήλθε και στην συνέχεια να εξαφανίζεται με τεράστια ταχύτητα στο διάστημα.

Οι ερευνητές των UFOs που μελέτησαν τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από το Παρατηρητηρίο Mauna Loa της Χαβάης, μιλούν για έναν τεράστιο πλανήτη θεωρητικά παρόμοιο με τον Nibiru, ή το Death Star της ταινίας Star Wars, καθώς φαίνεται να διαθέτει μια μικρή ανωμαλία στο κεντρικό του τμήμα, σαν ένα σημείο παρόμοιο με αυτό της ταινίας, αλλά και του πλανήτη Δία.

Για τον Ιταλό ουφολόγο Massimo Fratini, αυτό το ουράνιο σώμα τεράστιων διαστάσεων θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πλανήτης που λειτουργεί ως διαστημόπλοιο το οποίο κινείται ταχύτατα στο διάστημα, δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι αλλά μόνο με ορισμένα οπτικά μέσα όπως οι ακτίνες Χ ή οι υπέρυθρες).

Το αντικείμενο παρατηρήθηκε από το MLSO στις 4/9/2020.

Δείτε το παράξενο αυτό συμβάν που καταγράφηκε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να έχει περίπου το δεκαπλάσιο μέγεθος της Γης:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Mile Long UFO Near Sun On NASA Satellite, Video! UFO Sighting News.

Giant UFO Near Earths Sun Stops For 22 Min Then Moves at Light Speed!

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Τεράστιο αντικείμενο 10πλάσιο της Γης που κινείται σε άλματα, φωτογραφίζει το ηλιακό παρατηρητήριο Mauna Loa της Χαβάης”
  1. εκει θα στειλουμε τον μητσοτακη και την παρεα του σε λιγους μηνες για μονιμη κατοικια

  2. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *