Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA: Δεν ειναι λιγο μ@λακια να το λεμε ενα μιση μηνα οτι αυτος ειναι ο σχεδιασμος της κυβερνησης και να στο λενε τωρα στα μουτρα; ..

Ξαφνικά ο εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως αποκτούν ανοσία, για τουλάχιστον έναν χρόνο, όσοι κολλήσουν από τον κορωνοϊό, κάτι που υποστήριζαν μέχρι στιγμής οι χώρες που ακολουθούσαν την «ανοσία της αγέλης».

Ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την σημερινή ενημέρωση σχετικά με τα νέα δεδομένα σχετικά με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα αναφέρθηκε στα αποτελέσματα κάποιων ερευνών.

«Με τα ως σήμερα δεδομένα, φαίνεται ότι σε αντίθεση με τους προηγούμενους κορωνοϊούς, μετά από λοίμωξη από τον SARS-CoV-2 αναπτύσσεται ανοσία στον πληθυσμό. Σε κάποιους, μάλιστα, περισσότερο από κάποιους άλλους, όμως η ανοσία είναι δεδομένη. Μένει να αποδειχθεί το αν δημιουργείται ανοσία για ένα χρόνο ή ακόμα περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ.

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέλυσε ακόμα περισσότερο όσα ανέφερε, θέλοντας να το καταστήσει σαφές: «Τι σημαίνει αυτό; Οτι ένα μολυσμένο άτομο έχει λιγότερες πιθανότητα να έρθει σε επαφή με άτομο που δεν έχει μολυνθεί και το δεύτερο άτομο θα έχει ανοσία. Ετσι θα δημιουργηθεί η λεγόμενη ανοσία της αγέλης. Ως εκ τούτου, ο ιό θα περιοριστεί ή θα εξασθενήσει εντελώς ακόμα και αν δεν υπάρχουν άλλα φαρμακευτικά μέτρα εναντίον του».

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Τώρα ανακάλυψαν την «ανοσία αγέλης» ως μοναδική και οριστική λύση για τον κορωνοϊό – Τι είπε ο Σ.Τσιόδρας”
  1. Άμα στο τέλος φάτε πολύ ξύλο όλοι σας και γίνουν όλα πουτάνα ποιός θα είναι ο φταίχτης?!

  2. Ο άνθρωπος δικαιολογεί απόλυτα την παροιμία “Ουδείς μωρότερος των ιατρών!” Γιά τα πανηγύρια είναι. Γιά εγκλεισμό σε ίδρυμα είναι.

    Τί τα ψάχνετε;

  3. Χτίσιμο της ανοσίας της αγέλης απο τα καρίνια.
    Απέφευγαν να κάνουν το test σε άτομα με συμπτώματα επιτάσσοντας να μείνουμε στο κλουβί μας, καταπατώντας το δικαίωμα στη διάγνωση.Κέρδησαν χρόνο για να βελτιώσουν το EΣΥ κ ο χαμηλός αριθμός των θανάτων μέχρι στιγμής τους κάνει να τυγχάνουν της ευρείας αποδοχής. ΑΛΛΑ ο ΐος είναι εκεί έξω κ η οικονομία τους δεν μπορεί να μείνει για πολύ ακόμη στο σπίτι.
    Το απεύχομαι αλλά η κατάσταση είναι lose lose κ προβλέπω τα μέσα που αγιοποίησαν τον Κο Τσιόρδα να

  4. τον μετατρέπουν σε αποδοπομπιαίο τράγο. Αφουγκράζομαι δε ομοιότητες με τον προηγούμενο οικονομικό πόλεμο κ τολμώ να κάνω την αντιστοιχία Τσιόρδα – Βαρουφάκη.
    Είναι ο καπιταλίσμος ηλίθιε κ δεν αλλάζει.

  5. ΘΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ , ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΉΣΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

  6. Η έκφραση ανοσία αγέλης σημαίνει απλά πως μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχει νοσήσει και απέκτησε αντισώματα.
    Πάντα αυτό γινόταν και γίνεται στις ιώσεις.

  7. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ.

  8. ΔΕΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΩΣ ΗΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΗ ΠΙΘΗΚΕ
    ΤΗΝ ΛΕΡΝΑ ; ΤΟ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΙΣΤΗ ΣΟΦΙΣΤΗ ΛΗΡΟΛΗΣΤΗ ΚΡΟΝΟΛΗΡΕ

  9. σε 3-4 μήνες και πάρα πολύ λέω που θα τον κυνηγάνε με τις πέτρες αυτό το άνθρωπάκι που το βάλανε μπροστά, να δούμε ποιος θα τρέξει να τον σώσει!! Όταν αρχίσει η αποκαθήλωση του από την πείνα και τα προβλήματα που θα συσσωρευτούν θα γελάσω πάρα πολύ! Για την ώρα κρατιέμαι αν και η φάτσα του είναι πολύ προκλητική αλλά περιμένω με ποπ κορν να του εκφράζει ο κόσμος τον …”θαυμασμό” και την “ευγνωμοσύνη” του… πολύ γιαούρτι θα πέσει και αν υπάρχει και αυτό με τις πείνες που θα πέσουν…

  10. Dr. Van Helsing 04/14/2020 @ 14 Απριλίου, 2020 8:17 πμ
    Τι ρωτάς; ο Τσιόδρας φυσικά… αυτός τώρα νομίζει ότι κάνει “καριέρα” και “σώζει κόσμο”, έτσι τον έχουν πείσει αυτοί που τον έχουν βάλει μπροστά, αυτός ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε δει τέτοια αποθέωση, ούτε ροκ σταρ έτσι, οπότε ετοιμάσου να θαυμάσουμε ανώμαλη προσγείωση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *