Διαφημίσεις

Διάφορα θέματα διασύνδεσης της συνολικής εικόνας.

1. Δαίμονες υπαρκτές οντότητες
2. Πούλημα ψυχής από διάσημους και σατανισμός στην πολιτική
3. Γιατροί τσίπωμα, ΜΚΟΥΛΤΡΑ το ψεύδος της ανυπαρξίας των δαιμόνων και οι ψεύτικες ψυχασθένειες για ελεύθερο πειραματισμό στον έλεγχο του νου και τις καινοτομίες του εγκεφάλου
4. ΝΑΣΑ, δαίμονες και εικόνες που μαρτυρούν “”ΤΙ ΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ”
5. Τεχνολογίες Στέλθ, υφάσματα καμουφλάζ και πως κάτι μπορεί να κρυφτεί μπροστά στα μάτια μας
6. Κβαντικό τούνελ, μέταλλα μετάπτωσης και πως οι δαίμονες περνάνε συχνότητες από το σημείο που είναι, πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ;

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΡΟΚΕΦΕΛΛΕΡ, Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”, ΟΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ.

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ “”ΚΑΛΟΥ ΜΑΣ”” ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ “”ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ””, ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;
ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ;

“ΔΙΑΒΟΛΟΣ”, ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΟΥ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΟΥ 3”
  1. Καταπληκτικη ερευνητρια,με σπανιο ταλεντο εμβαθυνσης,και αναλυσης,φαινομενων που απαιτουν,βαθια γνωση ,και τεραστια βιβλιογραφια αναλογων θεματων..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *