13:12 - 12/04/2020

Από όλο αυτό που ζούμε δεν θα βγούμε αφυπνισμενοι το αντίθετο μάλιστα

Διαφημίσεις

Από έναν αόρατο εχθρό βρισκόμαστε σε περιορισμό έχοντας δεχθεί αντισυνταγματικές κινήσεις εναντίον μας.

Ο όρος αόρατος είναι ένας όμορφος και έξυπνος όρος που καλύπτει νομικά όλους όσους ίσως έχουν ανακατευθεί σε ένα ψεύτικο σενάριο.

Τον αόρατο δεν τον βλέπεις δεν τον αποδεικνύεις δεν μπορείς να πεις ήταν εκεί ή δεν ήτανε δεν μπορείς να πεις είναι εδώ ή έφυγε.

Αυτή τη στιγμή που συνέβησαν τα γεγονότα που δεν περίμενες στην αρχή είχαμε όλοι την εντύπωση ότι είναι μία ευκαιρία οι άνθρωποι που δεν είχαν το χρόνο να δουν σε βάθος τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο μας να μελετήσουν και να κατανοήσουν όλα αυτά που λέμε τόσα χρόνια.

Από την άλλη όμως ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό, τα media τους ανήκουν, ο τρόπος να διοχετεύεται η πληροφορία όπου θέλουν είναι εύκολος.

Τις μεγάλες ροες επισκεψιμότητας της έχουν οι μεγάλες πλατφόρμες στο ίντερνετ, η google το facebook μπορούν πολύ εύκολα να ανοίγουν τη βρύση της πληροφορίας όπου αυτοί επιλέγουν.

Δηλαδή ενα απλό παράδειγμα και με λίγη υδραυλική σκέψη αυτό το άρθρο που εγώ αυτή τη στιγμή γράφω θα έχει μία μικρή Βάνα που θα διοχετεύει την πληροφορία προς τα έξω, ενώ αν επιλέξουν η μεγάλη της πληροφορίας μπορούν να διοχετεύσουν ολόκληρο αγωγό σε συγκεκριμένη πληροφορία που τους συμφέρει.

Την δική μου αλήθεια θα τη διαβάσουν μερικές χιλιάδες, την δική τους αλήθεια μερικά εκατομμύρια.

Πάρε παράδειγμα το θεμα του Q και των λευκών καπέλων,αν παρατηρήσεις τι έχει στηθεί μέσα στην πληροφορία πραγματικά θα ανατριχιάσεις.

Χιλιάδες συνάνθρωποί μας πέσαν στα δίχτυα τους και πλέον τους ταΐζουν σανό με σκοπό σε λίγο καιρό να τους αδειάσουν και να νιώσουν ότι κάποιοι τους κορόιδεψαν και έτσι αυτοί που πήγαν να βρουν την αλήθεια αντί να γίνουν αφυπνισμένοι στο τέλος να γίνουνε πιο γραμμικοι από ότι ξεκίνησαν.

Πάντα μα πάντα όταν το κοπάδι φτάνει σε ένα σημείο που φαίνεται ότι θα αρχίσει να αναζητά και να αμφισβητεί εμφανίζονται ομάδες ή σενάρια έτσι ώστε να εμποδίσουν τον αριθμό της κρίσιμης μάζας να καταλάβει την αλήθεια.

Επί της ουσίας κανείς μα κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα την αλήθεια αλλά σίγουρα υπάρχουν οι ομάδες οι οποίες είναι καθαρές προς την έρευνα της και προσπαθούν με την αλήθεια της καρδιάς τους να μεταδώσουν το τι πραγματικά συμβαίνει.

Στον απέναντι στίβο είναι οι καλοπληρωμένοι από μεγαλοεπιχειρηματίες του κόσμου μας ώστε να σβήνουν συνειδητά και να αποδομούν την μία αλήθεια που υπάρχει, να την κρύβουν ή να της φορτώνουν εμφανή ψέματα για να την κάνουν να φαίνεται αστεία.

Πιστέψτε με ότι στο τέλος όλο αυτού αντί να βρεθούμε περισσότεροι στο να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας θα βρεθούμε λιγότεροι…..και τα νούμερα πάλι θα είναι δικά τους και πάλι θα καταφέρουν μέσα από τις αποφάσεις του πλήθους που έχουν επηρεάσει να περνάνε νέους νόμους νέους κανόνες νέες παγίδες.

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παιχνίδι που το έχω πει εδώ και χρόνια….δεν έχω ζητήσει χωρίς λόγο να αφυπνίσεις την καρδιά σου…..ο πόλεμος της πληροφορίας είναι πάντα ο αρχικός πόλεμος που πρέπει να τον κερδίσει κάποιος για να οδηγήσει πλέον στη συναίνεση τις μεγάλες μάζες.

Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές και στο θέμα πίστης και στο θέμα Ελευθερίας και δικαιωμάτων,έχουμε ένα άγνωστο μέλλον πλέον μπροστά μας για το πότε θα ξανά είμαστε ελεύθεροι,θα χρειαστεί να έχουμε δια νόμου εμβολιασμό, για το αν αυτό το σύστημα καταφέρει να δημιουργήσει δύο κοπάδια.. . Τους υπάκουους με δικαιώματα και τους ανυπακοούς που δεν θα έχουν τα ίδια δικαιώματα..

Και έτσι οι μεγάλοι αριθμοί θα στρέφονται ενάντια στο συνάνθρωπό για να τον οδηγούν προς εκεί που η σύμβαση αλήθειας της μάζας επέλεξε ότι είναι το σωστό..

Είναι πραγματικά λυπηρό ότι είναι τόσο εμφανές ο τρόπος που μας νικάνε και όμως οι περισσότεροι δεν μπορούν να το δουν.

Οι ελεγκτές της κυκλοφορίας στην επισκεψιμότητα που εμείς κάναμε να είναι μεγάλοι εμείς τους δώσαμε αυτήν την τεράστια δύναμη θα είναι και η αιτία που η ανθρωπότητα θα οδηγηθεί προς τη λάθος κατεύθυνση, προς την κατεύθυνση που τα συμφέροντα από πίσω έχουν δώσει εντολή.

Ομάδες και σελίδες σαν τη δική μας δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό ακόμα θα αντέξουν, δεν γνωρίζουμε ακόμα για πόσο καιρό θα μας αφήσουν να είμαστε online, ήδη εδώ και χρόνια κάποιος κλείνει τη βρύση της ελεύθερης ροής επισκεψιμότητας, ήδη η πληροφορία μας νιώθουμε ότι πλέον είναι σαν να υπάρχει μόνο σε ένα υποδίκτυο το οποίο πάει και αγγίζει συγκεκριμένους πλέον ανθρώπους σαν να θέλουν να υπάρχει μόνο αυτό το ποσοστό για πάντα που θα γνωρίζει κάτι παραπάνω, σαν να είναι ένα παιχνίδι του γιν και γιανγκ που εξισορροπεί τις ενέργειες μέσα στο σύμπαν..

Δεν φτάνει πια ο τρόπος που μέχρι σήμερα κάναμε πράγματα χρειαζόμαστε κάτι πολύ πιο μεγάλο για να νικήσουμε αυτή τη Λερναία Ύδρα

Δεν είναι τελικά ευκαιρία αυτός ο ιός να μάθουν οι άνθρωποι το ψέμα που τους πούλησαν οι ελεγκτές τους, αυτός ο ιός είναι η ευκαιρία τους να κάψουν και άλλους εγκεφάλους να πάρουν κι άλλους προς το μέρος τους να αλλάξουν ξανά τα νούμερα και έτσι κάθε φορά και σε κάθε σοκ και δέος αντί αυτοί που είπαν την αλήθεια πριν συμβεί να είναι αυτοι που τους εμπιστεύεται ο κόσμος τελικά να συμβαίνει το αντίθετο…. Στο τέλος θα έχουμε πάει για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ !!!! Η ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ!!!! ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ Ν ΑΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ? Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ? ΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑ? Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ? ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!ΕΙΔΩΜΕΝ

  2. ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 04/12/2020 @ 1:47 ΜΜ

    Τα χούγια των “παρωπίδων” δέν αλλάζουν, ούτε όμως και τα δικά μου. Άλλο η Αλήθεια και άλλο ο “οπαδός”. Η Αλήθεια είναι μιά και οι “οπαδοί” πολλοί. Έ, ας είναι καλά οι πολλοί που τσούζει η κολ@ρ@ τους απ`τη θολούρα και το φόβο του ψέματος!Μία είναι!..

  3. Ο τρελός του χωριού 04/12/2020 @ 1:50 ΜΜ

    Όπως τα λές! Δυστυχώς! Οι άμοιροι συμφωνούμε στην καταστροφή μας!

  4. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. φΟΒΟΣ, ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΕΒΛΗ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΟΥΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ…

  5. σωστοςςςςςςςςςςςςς

  6. Εδώ και καιρό το λες. Είναι πόλεμος πληροφορίας. Αμέσως διαπίστωσα, όπως και άλλοι, ότι είμαστε το κέντρο ενός πειράματος. Τον στόχο τον φαντάζομαι. Τον τρόπο που θα λειτουργήσει και το αποτέλεσμα αδυνατώ.Έχω καταλάβει πολύ νωρίς, είναι ότι αυτό που λέμε πραγματικότητα, είναι μία “πίστα ” για αρχάριους κ 1 ψέμμα. Γι αυτό δεν απορρίπτω τίποτα. Όλα μπορούν να συμβούν, απλώς σε άλλο επίπεδο, προχωρημένο. Αυτό που κάνω πάντα είναι να αναρωτιέμαι ποιος και πως ωφελείται

  7. Αυτοί που πιστεύουν σε καπέλα, τρομπέτες και κοντούς σωτήρες του ξανθού γένους, δεν ξέρουν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα…
    Το θέμα είναι ότι πλέον σε λίγους ανθρώπους κόβει το νιονιό.
    Οι ηλικιωμένοι έχουν πείρα ζωής και καταλαβαίνουν, γι’ αυτό τους ξεπαστρεύουν.
    Τώρα, όσον αφορά ηλικίες μέχρι 55, αυτοί είναι στην πλειονότητά τους καμμένοι από χέρι, λόγω εκπαιδευτικού συστήματος και έλλειψης ζύμωσης με τη ζωή του ΧΩΡΙΟΥ- επισημαίνω του ΧΩΡΙΟΥ, γιατί εκεί κρύβεται η σοφία της ζωής: στη ΦΥΣΗ.

  8. Τα δύσκολα έρχονται. Θα ζήσουμε δυσκολίες που θα μοιάζουν ανυπέρβλητες. Πρώτο στην ατζέντα θέμα είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και ο διχασμός που θα φημιουργηθεί μεταξύ αυτών που θα το θέλουν και αυτών που δεν θα το θέλουν. Και έπεται συνέχεια με ελεγχόμενους περιορισμούς κινήσεων των πολιτών κα, αλλά και αγαθών. Το ερώτημα παραμένει. Τι κάνουμε αυτοί που έχουν μάθει να διερευνούν τα πάντα και να αμφισβητοπύν τις φαινομενικές αλήθειες;

  9. Artemisia Gogou 04/12/2020 @ 5:17 ΜΜ

    Ετσι ειναι οπως τα λες Νικο ..και αυτο αποδεικνυεται περιτρανα βλεποντας μερικους ανθρωπους να αποδεχονται το ολο ΦΙΑΣΚΟ με τον ιο ως αληθινο και να αποδεχονται την καραντινα και την απαγορεψη/στερηση των δικαιωματων τους ..Ολοι τους αυτοι βαθια νυχτωμενοι.Πλεον εχω καταβαρειθει να επαναλαμβανω συνεχεια σε ανθρωπους τετοιους οτι ολο αυτο ειναι στημενο[ιος δεν υπαρχει]μονο και μονο για την υποδουλωση μας με εμβολια και τσιπακια ..Δεν καταλαβαιθνουν και τους λυπαμαι .Θα τα βρουν μπροστα τους

  10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/12/2020 @ 5:18 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, ΜΑΘΕ ΓΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ… ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΤΟΜΟ [ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ], ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ “ΚΟΡΩΝΕΣ” ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ

  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/12/2020 @ 5:28 ΜΜ

    ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ, ΓΙΑ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΥ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 100.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.

  12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/12/2020 @ 10:09 ΜΜ

    1) Περίμενε τό καπάδι νά εισέλθει εντός μάνδρας από οίον δρόμον, αυτόν κάνουν 2)μάθετε τήν τροφσυλλεξία καί τήν αυτοεπβίωση δι’ αγαστής αλληλεγγύης 3) ήταν αναμενόμενον 4) μόνον η προσευχή θά τούς τά εξυλώσει, πόσοι προσεύχονται; μάς τά είπαν οί προφύτες ότι Ό Θεός θά μάς δοκιμάσει καί θ’ αποφασίσει άν αξίζουμε ή είμαστε οί ίδιοι μ’ εκείνους οπού μάς καταδειναστεύουν καί τά ίδια θά κάναμε εάν είμασταν είς τήν θέσιν ισχύς τών. Αυτά τά λέν όλα.

  13. Νίκο τα εγραψες όλα σ’αυτο το αθρο, έτσι όπως τα λες θα γίνουν γιαυτό οι περισσοτεροι απο εμας νοιωθουμε απογοήτευση. Και κάτι για τον κοροιδοιο. Η ανηψιά μου νοσηλεύτρια κόλλησε, νοσηλεύτηκε και τώρα είναι ένταξη. Ολως περιέργως τα παιδιά της, ο σύζυγος της και οι γονεις της στο ίδιο σπίτι όλοι ΑΡΝΗΤΗΚΟΙ!!!!!!!!!!!!

  14. ναι αλλά 04/12/2020 @ 11:56 ΜΜ

    Έχεις δίκιο αλλά για παράδειγμα εγώ αγνοώ τι είναι τα “ψηλά καπέλα” και το ” Q ” γιατί πολύ απλά τα προσπέρασα… ούτε καν… και αυτό γιατί ο εγκέφαλος μου φιλτράρει κατευθείαν και κρίνει την “ενδιαφέρουσα” προς ανάγνωση και διερεύνηση πληροφορία. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω; Θέλει και λίγο “συμμάζεμα” ο εγκέφαλος, το ότι κυκλοφορούν γύρω μλκ ένα σωρό είναι ένα γεγονός, δε διορθώνεται πίστεψε με …

  15. Μόνοι γεννιόμαστε, μόνοι πεθαίνουμε μόνοι ας ΜΆΘΟΥΜΕ να πολεμάμε τους φόβους μας ,τους δαίμονες μας τις λερνεες υδρες που γεννούν τα μίζερα άψυχα σώματα, ας πούμε μεσα μάς ,ένα δυνατό ΒΆΣΤΑ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΎ, και ας ξεκινήσουμε ποια…..βαρέθηκα να μας θυμάμαι γονατισμενους….έχω ανάγκη να ορίση η δύναμή μου το μελών Μου ….ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος. Έχω ανάγκη για δράση.

  16. Χρήστος 04/15/2020 @ 4:20 ΜΜ

    Δυστυχώς είναι πολλοί που πιστεύουν την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που δέχονται από τα βρωμοκάναλα της παγκοσμιοποιήσης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*