23:34 - 10/04/2020

Ειπαμε, εχει ερθει η στιγμη που ολοι θα δειξουν ποιοι ειναι ..

Διαφημίσεις

Η δικη μας δουλεια ειναι να φερνουμε ολη την εναλλακτικη πληροφορια προς γνωση των Ελληνων ερευνητων ..

Ακομα οι αναδημοσιευσεις μας δειχνουν τι κανει καθε μεσω επικοινωνιας , τι ταση ακολουθει τι θεσεις παιρνει ..!

Και αυτη την φορα θα κανουμε το ιδιο , με ενα αρθρο απο το πενταποσταγμα προς ερευνα απο ολους !

Σελιδες που πριν καιρο δεν ακουμπουσαν την “συνωμοσιολογια” ακολουθησαν για αρκετο καιρο και αυτου του ειδους την πληροφορια , ισως επειδη “πουλαει” πια το παραξενο …αλλα ισως γιατι πρεπει να επηρεαστει περισσοτερο κοινο οταν θα χρειαστει !

Σελιδες που ηταν αποκλειστικα με θεματα στρατου , γεωστρατηγικης και πολιτικης ..εγιναν λιγο “συνομωσιολογικες για αρκετο καιρο …εκαντονταδες αρθρα με περιεχομενο σαν αυτο των γραφικων κατοχικων νεων !…

Ορδες απο κατω στα σχολια ομαδες που στηριζουν , που αποδομουν ..που σχολιαζουν παντου ..ελα μωρε στο κατοχικα το διαβασες ;;!!

Εμεις σημερα διαβασαμε στο πενταποσταγμα οτι το 5g δεν εχει καμια σχεση με τον κορονοιο …και το πενταποσταγμα ειναι σελιδα αποψης δεν ειναι σελιδα αναλυσης οπως εμεις , βγαζει τα δικα του αρθρα και τις δικες του θεσεις ..ασχετο αν μπορει να τα εχει βρει απο αλλου σαν πληροφοριες και να εχει ξεχασει να αναφερει τον δημιουργο …οι αναρτησεις του ειναι η θεση του !…

Το βαζουμε λοιπον εδω να το κρατησουμε σαν στοιχειο για να δουμε αν αυτη η πληροφορια θα σταθει στο αμεσο μελλον , αν ειναι μια πληροφορια σωστη και για να δουμε κατα ποσο η συγκεκριμενη σελιδα ακολουθει μια σταθερη πορεια και ξεκαθαρη και δεν αλλαζει ροτα αναλογα τα γεγονοτα και της εξωτερικες πιεσεις η συμφεροντα !

Το κανουμε χρονια αυτο , φερνουμε χρονια πληροφορια απο σελιδες ωστε οι Ελληνες ερευνητες να μπορουν να γνωριζουν τι παιζει που και γιατι …ποιος ειναι δηλαδη τελικα ο ρολος ολων μας ..!

Το συγκεκριμενο επρεπε να το κρατησουμε γερα σαν στοιχειο και οχι απλα να το εχουμε σαν ακομα μια αναδημοσιευση ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Γιωργος 04/10/2020 @ 11:41 ΜΜ

    Αυτο το σαιτ αν εχω σωστες πληροφοριες ειναι του δρουγου.
    Αν ειναι αυτουνου ειναι πολυ λογικο αφου ειναι νατοικο σκυλακι και κοληταρι των ισραηλινων μυστικων υπηρεσιων και πολλων αλλων βεβαια.

  2. Βρυκόλακας 04/11/2020 @ 12:02 ΠΜ

    Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ταχθηκε υπερ κορωνοιου και μετρων απο την πρωτη στιγμη και ναι πολυ σωστα εχουν αρχισει ολοι ενας ενας να δειχνουν ποιοι ειναι, ενα αλλο παραδειγμα ειναι και ο κυριος Πετροπουλος λοχαγος εν αποστρατεια που μεχρι προσφατως ομιλουσε αρκετα ορθα, σημερα λεγει πως σωστα η κυβερνηση ελαβε τα μετρα και πρεπει να λαβει και σκληροτερα, εκτος αυτου ειναι υπερ και του εμβολιασμου, δεν γνωριζω εαν ξεμωραθηκε.. η εαν μπηκε και αυτος στο μισθολογιο η εαν ηταν ηδη φυσικα.

  3. Η είδηση ειναι πληρωμένη και απλά την αναδημοσιεύουν. Βγάζει μάτι. Ο ΠΟΥ λεει στην είδηση οτι “Ο κορωνοιος δεν μεταδίδεται με το 5G…” πράγμα που δεν στέκει, ειναι γελοίο και δεν το είπε ποτε κανένας.

    Η έρευνα μας έγκειται στο οτι το 5g καταστρέφει τον ίδιο τον οργανισμό μας, ώστε να ειναι επιρρεπής στον κορωνοιο και οχι μονο.

  4. "ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS METHOS" 04/11/2020 @ 1:49 ΠΜ

    ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΜΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
    ΘΕΜΑ 1 – ΠΟΣΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΝΤΑΜ?
    ΘΕΜΑ 2 – ΠΟΣΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ?
    ΘΕΜΑ 3 – ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ?
    ΘΕΜΑ 4 – ΠΟΣΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ?
    ΘΕΜΑ 5 – ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ?
    ΘΕΜΑ 6 – ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ?
    ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 5G ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!
    ΜΑΛΙΣΤΑ!

  5. Sakis Mousageas 04/11/2020 @ 2:26 ΠΜ

    Η αληθεια ειναι οτι οι κεραιες και το wi fi του 5 G ειναι σαν να εχεις ενα φουρνο μικροκυματων που σε ψήνει συνεχεια .. .Ο στρατος της Αμερικης χρησιμοποιει 5G στις επικοινωνιες εδω και χρονια .Θα επρεπε να εχουν αρρωστησει ενα σωρο απο αυτους ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 5G την κυκλοφορεί το ίδιο το σύστημα ;Που θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν είναι ένας ιος που οι ίδιοι δημιούργησαν για να έχουμε τα σημερινά αποτελέσματα ; Η υπερπληροφόρηση είναι παραπληροφορηση

  6. Sakis Mousageas 04/11/2020 @ 2:28 ΠΜ

    Για αυτο χρειαζονται το
    5 G ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ..
    Βραχιολακι με ενα χρωμα για αυτους που εχουν κοροιδοιο Βραχιολακι με αλλο χρωμα για αυτους που νοσησαν και το ξεπερασαν ,Βραχιολακι με αλλο χρωμα για αυτους που δεν κολησαν ,και βεβαια GPS , για να μην χανόμαστε .Κάμερες που μετράνε την θερμοκρασια μας σε κάθε μέρος που παμε.,που θα διαβάζει τα στοιχεία σας απο το βραχιόλι
    Και οπωσδήποτε τα πάντα εξαρτώνται απο το βραχιολακι σας

  7. Sakis Mousageas 04/11/2020 @ 2:29 ΠΜ

    Ολες οι συναλλαγές σας τα παντα στην καθημερινη σας ζωη.Αλήθεια να βάλουμε και ενα νανοτσιπακι να πληροφορεί το σύστημα για την υγεία μας ,εάν παίρνετε τα φάρμακα σας που εισαστε σε καθε βημα που κανετε και πολλά αλλά .
    ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ;….ΙΣΩΣ…
    Ναι ειναι ενας ιος φτιαγμενος σε εργαστηριο δεν τους ξεφυγε αλλα τον χρησιμοποιησαν για να μπορεσουν , να προχωρησουν με το σχεδιο τους για ενα παγκοσμιο ας πούμε , κρατος/ επιχειρηση .
    Για να μπορεσει να υπαρξει αυτο

  8. Sakis Mousageas 04/11/2020 @ 2:30 ΠΜ

    πρεπει να υπαρξει ο απολυτος ελεγχος των πληθυσμων .Οπως και η μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου .ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ 5G .
    Για να επιτυχει ο απολυτος ελεγχος πρεπει να υπαρξει η τεχνολογια ,και οπωσδήποτε ενα καινουργιο δικτιο που θα ειναι σαν ενας ιστος αραχνης καλυπτοντας ολο τον πλανητη Αυτο ειναι το 5G.Εγω ηδη ειχα προβλημα γιατι ηθελαν να βαλουν κεραια απεναντι απο το σπιτι μου .Τελικα η κυβερνηση εδιωξε την HUVEI ..
    Chinese smartphone maker Huawei says the Australian government has banned it from

  9. Sakis Mousageas 04/11/2020 @ 2:31 ΠΜ

    providing 5G technology for the country’s wireless networks. It said fellow communications firm ZTE had also been banned, both reportedly because of national security concerns..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ .ΕΚΕΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ .ΚΆΘΕ 500 ΜΕΤΡΑ .

    Οσο για τον κορονοιο ειναι θανατηφόρος για αυτους που ηδη εχουν καταπονημενο ανοσοποιητικό απο διαφορες αρρωστιες .Οπως επισης το DNA που εχουμε ,.ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΗΛΙΟΣ .

  10. ΑΠΟΛΛΥΩΝ 04/11/2020 @ 2:55 ΠΜ

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ???

  11. Λουκιανός 04/11/2020 @ 3:57 ΠΜ

    Βρυκόλακας, που κολλάει αυτο που είπε ο Λοχαγός με αυτό που λέει το άρθρο.
    Ο Πετρόπουλος είπε αν υπάρχει ιός και θερίζει, τα μέτρα θα έπρεπε να είναι πιο σκληρά.
    Διαφωνείς;
    Λες να μη γνωρίζει τι παίζει με την ατζέντα της Νέας εποχής;
    Όταν μιλούσε για ΝΤΠ Σιών μασονία Μπίλντερμπεργκ και Καμπάλα, είχαμε ακόμα βασιλιά Στην Ελλάδα, τότε οι πατριώτες τον λέγανε “συνωμοσιολόγο” και αργότερα οι Χρυσαυγίτες “χριστιανούλη”
    Ψάξε για κίνητρα πριν κραξεις.

  12. Βρυκόλακας 04/11/2020 @ 5:02 ΜΜ

    Απολλυων οριστε ο συνδεσμος : https://www.brighteon.com/6f6b8d08-1d3c-4cd5-9f92-a1b717817b48 , Λουκιανος δες και εσυ το βιντεο και μετα θα καταλαβεις αν κολλαει η οχι, η μπορει και να μην καταλαβεις, αλλο αυτο, προσωπικα τους ακουω ολους αλλα δεν ακολουθω κανεναν, τωρα αν εσυ εισαι φιλος η οπαδος η δικηγορος του, καλα κανεις και τον υπερασπιζεσαι, δικαιωμα σου.

  13. Λουκιανός 04/12/2020 @ 4:59 ΠΜ

    Φίλος με πολλούς, οπαδός ποτέ, δικηγόρος, ούτε καν. Η λογική όμως που διακρίνει αυτά μέσα από 2 γραμμές σχολιασμού είναι κλιμακωσης και είναι η ίδια που θα διέκρινε πως είσαι αλλοτριωμένος και αλλοτριωτικός. Δεν έχεις τέτοια κίνητρα όμως και για αυτό το φέρω μόνο ως παράδειγμα. Μόνο διχάζει αυτή η λογική και είναι κρίμα γιατί εδώ μέσα πιστεύω πως όλοι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, άσε το σπορ της ανούσιας κλιμάκωσης για τα κομματόσκυλα

  14. Βρυκόλακας 04/12/2020 @ 6:12 ΜΜ

    Λουκιανε γινε εσυ φιλος με πολλους και με οσους προτρεπουν η προτεινουν στον κοσμο να εμβολιαστει, να παρει η “κυβερνηση” νεα σκληροτερα μετρα και οσο για τους Χριστιανους να ειναι πιο εναλλακτικοι στις αποφασεις της νεας ταξης, εν ολιγοις οπως προτεινει και ο λοχαγος για να μην διχασουμε και δημιουργηθουν διακρισεις και ας βαδισουμε λοιπον ολοι ειρηνικα χερι χερι στην πανθρησκεια, τους μαζικους εμβολιασμους και την πληρη αποχαυνωση μας για ενα καλυτερο ελεγχομενο κοσμο.

  15. ξεκινανε με καλες προθεσεις και μετα χρηματιζονται κσι αλλαζουν πορεια. βλεπε defencenet που εγινε pronews πουλημενα κορμθα. δεν εκπλησσομαι για pentapostagma

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*