19:12 - 10/04/2020

Νεα καταγγελια κατα του 5G , απο ειδικο….

Διαφημίσεις

Ο φιλος δουλευε για τηλεπικοινωνιακη εταιρια και τοποθετουσε κεραιες 5G. Παραιτηθηκε και κανει καταγγελιες, τις οποιες ακουω, τουλαχιστον εγω, πρωτη φορα και αξιζουν διερευνησης.

α) Τα 2G-4G ανηκει στο ειδος “κατευθυνομενης” ακτινοβολιας , που δεν ιονιζει την ατμοσφαιρα, που σημαινει οτι ενω εχει αποδειχθει η καρκινογονος δραση του μετα απο παρατεταμενη εκθεση σε αυτο, δεν εχει τις “βιαιες” επιδρασεις που εχει το πλουτωνιο και το ουρανιο , τα οποια προκαλουν μεταλλαξεις στα ανθρωπινα κυτταρα.

β) Το 5G απελευθερωνει ακτινοβολια του τυπου “Millimeter waves”, δηλ. ραδιοκυματα συχνοτητων μεταξυ 30-300GHz. Τα οποια ανταποκρινονται σε κλιμακα 10mm για 30GHz εως 1mm για συχνοτητες 300GHz. 300GHz ειναι λιγο πριν τα ορια ενος ελαφρου ηλεκτρομαγνητικου οπλου του τυπου non-ionizing laser. Υπηρχαν ερευνες σχετικες απο την δεκαετια του 70.

https://www.sciencedirect.com/topics/engineering/millimeter-wave

γ) Το 5G χρησιμοποιουνταν απο τον στρατο και ονομαζονταν “Αctive Denial System”(ADS) (μη θανατηφορα , κατευθυνομενη ακτινοβολια, η οποια ανεβαζε την θερμοκρασια του δερματος σε οσους κατευθυνονταν. Πιο συγκεκριμενα “βραζει” τα μορια υδατος στους ιδρωτοποιους αδενες, φραζοντας τους και ανεβαζοντας την θερμοκρασια σωματος. Οπως λεει ο φιλος χρησιμοποουνταν απο τον αμερικανικο στρατο για την “διαλυση” συγκεντρωμενου πληθους.

https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System

δ) Στην Wuhan το 5G συστημα πρωτολειτουργεισαι σε συχνοτητα 60GHz , εντως του ευρους της “Millimeter waves” ακτινοβολιας. Συμφωνα με τον φιλο τα 60GHz απορροφουνται απο το οξυγονο και αυτο αντιδρα με μορια υδρογονου , με τοση ενεργεια , ωστε το νερο του σωματος φτανε
σε σημειο βρασμου. Το μοριο του οξυγονου καθισταται ασταθες , και αδυνατει , να συνδεθει πανω στο σιδηρο, σε καθε μια απο τις 4 υποομαδες της αιμοσφαιρινης. Αυτο εκδηλωνεται σαν “ασφυξια”. Αδυναμια αναπνοης

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK22596/

ε)Ακολουθει ιστορικη αναφορα, που κανει ο ιδος, ενεργοποιησης των συστηματων 5G απο την Κινα εως τις ΗΠΑ.

Εμαιλ Αναγνωστη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 04/10/2020 @ 10:31 ΜΜ

    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ SMART HOUSE, ΜΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΑ SMARTPHONE, TIΣ SMART TV ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΡ ΞΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ SMART CAR ME GPS ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

  2. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 04/10/2020 @ 10:42 ΜΜ

    ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΝΑ ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΕΤΖΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ, ΤΟ 5G ΤΖΙΖΖΖ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΑΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

  3. @ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 04/11/2020 @ 1:39 ΠΜ

    Συνταξιούχος ΟΤΕΤΖΗΣ??????? Εδώ γελάμε…… Τι να πει μωρέ ο παππούς για τεχνολογία? Πέρα από το ραζίμ καλώδιο δεν έχει μυρωδιά τι σημαίνει DSLAM και ακόα περισσότερο τι είναι οι συχνοτητες. Ούτε τι είναι το ADSL δεν ξέρουν οι περισσότεροι, που θα μιλήσουν και για τεχνολογία ασύρματων δικτυώσεων! Πριν 20 χρόνια τα ίδια λέγανε για το GSM, μετέπειτα για το 3G, στη συνέχεια για το 4G και τώρα για το 5G. Αν δεν σας αρέσει η τεχνολογία μη τη χρησιμοποιείται, πηγαίνετε να γίνεται νομάδες στα βουνά!

  4. Aυτά τα οχήματα χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο του κόλπου και διέλυσαν τον ιρακινό στρατό. Διέλυσαν όμως και αμερικάνους στρατιώτες που επέστρεψαν με το σύνδρομο του κόλπου κι ακόμα παίρνουν αναπηρικές συντάξεις απ’ τον στρατό.

  5. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 04/11/2020 @ 10:13 ΠΜ

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΣΟΥ.

  6. Αντε ρε γελοιε , φρικιο, που θα μας πεις τι θα κανουμε. Αν εμεις παρουμε τα βουνα, εσεις θα παρετε τον πουλο απο ολους μας. Βαλε 5G στο σπιτι σου και οπου αλλου βολευεσαι. Αντε να δεις ΣΚΑΙ τωρα και ασε μας ησυχους,που θα μας ειρωνευτεις κιολας.

  7. @ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ. Την τεχνολογία κανείς δεν μπορεί να την ακολουθήσει όσα σεμινάρια κι αν κανει, όσα πτυχία να κατέχει και όσα χρόνια να δουλέψει. Απλά όσο ζει θα μαθαίνει. Πάντως στις σημερινές τεχνολογίες, μόνο νέοι μπορούν να δουλέψουν και όσον αφορά τους οτεζήδες τους παλιούς, από τη στιγμή που ήρθε το ίντερνετ όλοι στο γραφείο είναι. Έξω βλέπεις μόνο νεότατους τεχνικούς. Τις οπτικές ίνες, ναι τις ξέρω, στα καρούλια ήταν μέχρι που ήρθαν οι Γερμανοί και τις σύνδεσαν.

  8. @ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ.Και συνεχίζω με ένα απλό ερώτημα. Δεν βαρεθήκατε την ίδια καραμέλα τόσα χρόνια με τις θεωρίες συνομωσίας? Η τεχνολογία είναι του διαόλου, αλλά την χρησιμοποιείτε καθημερινά και αν δεν έχει σήμα κάνετε παράπονα. Σας έβαλε κάποιος όπλο στο κεφάλι και σας επέβαλε να πάρετε κινητά, κάρτες χρεωστικές, πισιά κτλ? Άρα τι παπάτζες λέτε? Έχει κάποιος στοιχεία ότι όλα είναι όπως τα λέτε? Ας βγει να μας δείξει τη φάτσα του και τις αποδείξεις του αν έχει κ@λο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*