18:30 - 10/04/2020

Η παρανομία στο αίμα του….

Διαφημίσεις

Η παρανομία στο αίμα του….Το Ημερησιο τρολαρισμα στην σημερινη μας πραγματικοτητα προσφερει υγεια …!

https://www.facebook.com/nikolaos.gonos/videos/10158123723704441/

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 04/10/2020 @ 6:52 ΜΜ

    Όποιος έχει καλό στερεοφωνικό να βάζει την μεγάλη εβδομάδα ψαλμούς στο τέρμα να δούμε τελικά τι είναι όλοι αυτοί άθεοι η αντίχριστοι

    ΙΧΝ

  2. Είσαι καταπληκτικός ρε φίλε συνέχισε!!
    Μακάρι να ήμασταν όλοι σε τέτοιο παράδεισο!!!

  3. Σα δε ντρέπεσαι.ρε..παράνομε…! αρχιληστή

  4. Ανωνυμος 04/10/2020 @ 8:42 ΜΜ

    Αν είμασταν όλοι σε τέτοιο παράδεισο , θα είχε μεταμορφωθεί σε κρανίου τόπο , λασπώδη και βρωμερό. Δεν θα είχε μείνει ούτε ίχνος Τσουκνίδας και θα σφαζόμασταν για το ποιος θα κόψει το τελευταίο ραδίκι.

  5. Είσαι υπέροχος. Μου έχεις μεταδώσει τόση ενέργεια και πάθος, σαν να ήμουν εκεί στην πσνέμορφη φύση. Περιμένω πως και πως να δω τα βίντρό σου. Άργησες λίγο .😊 Νά’σαι κσλά.

  6. Εχε υποψην σου οτι μεσω κινητου φαινεται οτι κινήσε..
    Δεν χρειαζεται να στα λεω..αυτα ειναι παιχνιδακι για σενα…Ασε που το κινητο σου ειναι alarm για καποιους…χααχαα!! Α βρε τυχερακια…Τι ωραια φυση ειναι ρε φιλαρακι…Γι αυτο εισαι ζωηρουλης και δεν καθεσαι φρονιμα..Τι να πουμε και μεις που κοντευουμε να γινουμε σαν τους βορειοευρωπαιους,καταθληπτικοι και σκατοψυχοι..
    Θα σε δωσω στεγνα μου φαινεται..χαρχαρχαρ..
    Το e-shop ειναι και γ@μω φιλε..Μπραβο!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*