Διαφημίσεις

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!!”
  1. Έξ’ όσων κατάλαβα πρίν κάν ιδώ τό βίντεο εννοεί τήν Κουνταλίνι, αυτή δέν πρέπει ν’ ανοίγει από αμύητους τής Ηθικής. Οί μασσώνοι τήν ανοίγουν αμύητοι είς τήν ηθική φιλοκαλία καί είδαμε τ’ αποτελέσματα.

  2. Έχει άμεση σχέση μέ τό κλειδί τού Σολομώντος. Κάποιοι ανθρώποι τήν ανοίγουν άθελα τούς καί τυραννιούνται νά τήν κρατήσουν. Είναι ώς νά βάλεις έναν μωρόν ή άνήξευρον από οδήγημαν μέσα σέ κούρσα φόρμουλας 1. Μήν ακούτε όταν ωμιλούν μέ στόμφον ή κολακείας ωραία λόγια περί αυτής, άλλον η θεωρία καί άλλον η πράξη. Είναι π.χ. ώς νά Μεταλαμβάνεις αμετανόητος μέ ρυπαράς αμαρτίας μεγάλας.

  3. Μήν κάνετε τέτοιον πράγμαν σοβαρολογώ, πρωτίστως δοκιμάζεσαι σέ ηθική σοφία καί γνώση, παιδεύεσαι καί ίσως ανοίξει μόνη τής, είναι οί Ασκοί τού Αιόλου, οί αρχαίοι σ’ αυτήν αναφέρωνταν όταν επικαλούντο τήν Πανδώρα! Προσοχή, θά εισέλθουν δαιμόνια μέ εφόρμηση χωρίς νά τό καταλάβετε ίσως καί πολύ αργότερα άν δέν αποκτήσετε γνώση.

  4. Οι μασωνοι όπως κ οι υπόλοιποι μαύροι και λοιποί κοινοί θνητοι καταφέρνουν να αφυπνίσουν την καθοδική για τον απλό λόγο της απώλειας των νερών της δημιουργίας. Με διαλογισμούς πάλι είναι απλά άκαρπες οι προσπάθειες έστω κ για τους εγκράτεις γιατί δεν μπορούν να στείλουν ενέργεια προς τα πάνω στα κέντρα της συνείδησης. Οι μυημένοι μετατρέπουν τα νερά της δημιουργίας πετυχαίνοντας το σημείο βρασμού με την Ένωση των 2 φύλων σε πλήρη εγκράτεια πάντα ώστε να στείλουν ενέργειακο φορτίο πλέον στα κέντρ

  5. Εάν δεν ήταν έτσι τότε να είσαι σίγουρος ότι θα είχε γεμίσει
    Η γη με φωτισμένους αθάνατους κ όχι απλα με αφυπνισμενα κέντρα συνείδησης. Από τους 1000 της αλχημείας Ένας πετυχαίνει και από αυτούς πάλι Ένας παίρνει άδεια για περαιτερω εξελιξη λόγω καθαρότητας…..πάντα. Οι υπόλοιποι επιστρέφουν στην κοιλάδα των δακρύων με την ελπίδα να προσπαθήσουν. Ο ουρανός δεν ξεγελιεται….

  6. παλι την σελιδα του χοντρου ψευτη ανεβασατε..που λεει οτι ειναι λυκανθρωπος και παει σε σπηλιες και κανει σατανολατρειες???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *