Διαφημίσεις

Ενα ακόμη μέλος της παγκόσμιας μουσικής οικογένειας χτυπήθηκε θανάσιμα από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον Patrick Francfort, ντράμερ και τραγουδιστή του διάσημου λάτιν ντίσκο συγκροτήματος Gibson Brothers ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, σε ηλικία 63 ετών.

«Πάλευε επί 12 ημέρες. Αρχικά διακομίσθηκε σε μια μικρή κλινική αλλά πριν από οκτώ μέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. Το απόγευμα του Σαββάτου ελπίζαμε πως θα καταφέρει να το ξεπεράσει. Όλα άλλαξαν όμως μέσα στις επόμενες ώρες. Έφυγε λίγες ώρες αργότερα» δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του Chris.

Ο Patrick, μαζί με τα δύο αδέλφια του, τους Alex και Chris, δημιούργησαν, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στη Γαλλία, ένα από τα γνωστότερα και πλέον επιτυχημένα γκρουπ της εποχής, πρωταγωνιστώντας για τα επόμενα χρόνια στην χρυσή εποχή της ντίσκο.

Το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο «Come to America», κυκλοφόρησε το 1976. Η εκτίναξή τους σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως θα έρθει δύο χρόνια αργότερα, με το θρυλικό χορευτικό κομμάτι «Cuba», που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ντίσκο επιτυχίες όλων των εποχών. Δεν υπήρχε κλαμπ και ραδιόφωνο σε ολόκληρη την υφήλιο που να μην παίζει ξανά και ξανά το συγκεκριμένο τραγούδι εκείνη την εποχή. Ένα τραγούδι που έμεινε τελικά διαχρονικό καθώς συνεχίζει και ακούγεται, να παίζεται και να ξεσηκώνει με τον απίστευτο ρυθμό του.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *