Διαφημίσεις

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν και οι άλλοι τρεις μοναχοί στο Άγιον Όρος που είχαν ταξιδέψει μαζί με τον 55χρονο μοναχό από την Μονή Ξενοφώντος στην Μ. Βρετανία.

Άλλοι τρεις μοναχοί στο Άγιον Όρος, συνταξιδιώτες του 55χρονου μοναχού από την Μονή Ξενοφώντος που βρέθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι ηλικίες των ασθενών είναι από 40 μέχρι 55 χρονών.

Όπως δήλωσε στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αγίου Όρους (Καρυές), Κωνσταντίνος Δουκουσλής: «Νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθούν άμεσα στο ΑΧΕΠΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι τέσσερις μοναχοί συνολικά μαζί με τον 55χρονο, ταξίδεψαν από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου στην Αγγλία και στην Σκωτία, ύστερα από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα και μετέφεραν για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος.

sputniknews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Κορονοϊός στην Ελλάδα: Θετικοί στον ιό άλλοι τρεις μοναχοί στο Άγιον Όρος”
  1. Οι μοναχοί άλλοτε ταξίδευαν για να βοηθήσουν τους υπόδουλους αδερφούς τους -Κοσμας Αιτωλος-και οxi για ταξιδακεια αναψυχής και δημοσίων σχέσεων οπότε δεν εκπλησομαι για τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν και στο ΑΓΙΟ όρος που κατάντησε εβραιοπαικο όρος.

  2. Αφού έχουν την χάρη τ Θεού μα πως. Τα εσχάτα χρόνια κ οι μοναχοί θα είναι δύσκολο να σωθούν. Λόγω έργων μάλλον.

  3. ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ι. ΜΟΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ TΩΝ ILLOYMINATI !!!
    Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ & ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek