21:29 - 27/03/2020

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ 5G ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΕΡΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΑΜΕΣΑ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ.

Διαφημίσεις

Προκειται για πληροφορία που μετεφρασα από τα γαλλικά απο φιλο που συνδεεται με διεθνη εναλλακτικη ειδησεογραφια κ σας το προωθώ ως κατι πολυ σοβαρό και ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Προωθείστε το αν θελετε κ εσεις με την σειρά σας ώστε να παρουμε όλοι θέση για την προστασία της ζωής πάνω στον πλανήτη που βρίσκεται σε κίνδυνο….

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΜΙΑ ΡΕΠΛΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΤΟΥ RNA, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΥΜΑΤΑ 60GHZ 5G, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤO WUHAN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΗΔΗ ΤΑ 60GHZ 5G, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ ΟΛΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ CHEMTRAILS.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΘΗΚΕ, ΑΥΤΟ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΆ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ PRINCESS DIAMOND LE DIAMOND, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΥΜΑΤΑ 60GHZ 5G.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ΜΕΣΩ CHEMTRAAILS.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ CHEMTRAILS ΔΗΛ. ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 5G, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???

ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ….

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ WUHAN ME ONOMASIA ID2020.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ 60GHZ 5G H ΕΛΙΤ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑ V ΔΗΛ. VIRUS.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ 5G ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΕΡΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΑΜΕΣΑ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….

Email Αναγνωστη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. ΔΡΥΙΔΗΣ 03/27/2020 @ 9:34 ΜΜ

    Μιας και μενουμε σπιτι δειτε ενα καταπληκτικο ελληνικο ντοκιμαντερ για τα μυστήρια της γαιας και την ηλεκτρομαγνητική μας σύνδεση με την μητέρα γη την οποία εχουμε ξεχάσει.

  2. δηλητήρια !! πρεπει να βρεθεί που αραζουν αυτά τα αεροπλάνα κι να καταστραφούν !!!!!!

  3. λαπτοπ εχουν ολοι και αποψη ψυχη καρδια και αρχιδια ποσοι,,

  4. Αν βλέπαμε αυτά που έπρεπε να δούμε δηλαδή τα πίσω , θα είχαμε προλάβει πολλά πράγματα. Σωστά όλα με συμπέρασμα ότι ο ιός δεν είναι πρόβλημα, άλλα είναι τα προβλήματα μας σε αυτούς τους καιρούς, γνώμη μου τώρα ή γίνεται πραξικόπημα από το υγιή πιστό στρατό και σώζονται τα μη σωζόμενα ανθρωπίνως ή κάνουμε προσευχή να βάλει το χέρι Του ο Θεός γιατί δυστυχώς όταν ο λαός διαλέγει άρχοντες με γνώμονα τα χρήματα είμαστε συμμέτοχοι όλοι στον εφιάλτη και εκεί δεν μετράνε τα χρήματα

  5. Γιωργος 03/27/2020 @ 10:59 ΜΜ

    Ποιος θα τα κανει αυτα (να αποτρεψει) ο κουλης?
    Ποιος λαος θα τα κανει….ο νεοελληνας ραγιας?
    Δυστυχως χτυπατε κλειστες θυρες.

  6. Πώς μπορούμε να συγκεντρωθουμε οι μαζί εμείς που έχουμε αντιληφθεί ,και αγωνιστούμε είναι ενάντια σε αυτούς???

  7. Διόρθωση προηγούμενου σχολίου:να συγκεντρωθουμε και να τους πολεμήσουμε ,μπορούμε???

  8. Η εταιρία στην Ελλάδα που κάνει τους αεροψεκασμους έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη και λέγεται 3d s. a. Δες τε την στο ίντερνετ…. Στην σελίδα της.. Τα αεροπλάνα δεν ξέρω από που απογειωνονται όμως… Εσείς από Θεσσαλονίκη ψάξτε το καλύτερα στα αεροδρόμια τα τοπικά..

  9. Δε τις κεραίες 5G θα τις
    τοποθετήσουν και κοκτα στα σχολεία των παιδιών μας…

  10. Φυσιολογικός Νους 03/28/2020 @ 12:12 ΠΜ

    Εννοείται ότι ΔΕΝ θα κάνει κανείς μας τα δολοφονικά κι επικίνδυνα εμβόλια. Πέραν από τη βλαβερότητά τους είναι κι εντελώς άχρηστα. Θα προτιμούσα να χώσω την βελόνα της σύριγγας μέσα στο μάτι ενός γιατρού ή μιας νοσοκόμας, από το να δεχτώ να γίνω πρόβατο προς σφαγή! Φυσικά οι πολιτικοί θα μας κοροϊδεύουν τότε, στον εαυτό τους θα βάζουν φυσιολογικό ορό έτσι για να δεί ο κόσμος και να ηρεμήσει. Αλίμονο σε όποιον εμπιστευτεί τους ιατρούς για κάτι τέτοιο, θα είναι σαν να πήραν ήδη το χάραγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ

  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/28/2020 @ 12:40 ΠΜ

    Οί Ρώσσοι είχαν επιτύχει τήν δεκαετία τού 1950 νά προξενήσουν καρδιακή προσβολή σέ σκύλλον από πολύ μεγάλη απόσταση, συγγενική τηλετεχνολογία. Όταν ό Κκίσσινγκερ πρό δεκαετίας περίπου ζωντανά μέσω γιουττούπ έλεγε ότι θά προλάβει τόν Γ΄ΠΠ τί νά μάς έλεγε άραγε; Μάλιστα, έδιδε συνταγές επιβίωσης είς τούς ανοικτομμάτηδες, τούς θέλουν δι’ύστερα ή απλά θά ήταν διασκεδαστικόν νά δούν ποίοι καί πώς επιβίωσαν μετά τό τέλος τού πολέμου;

  12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/28/2020 @ 12:43 ΠΜ

    Τό 5g ή/καί πέμπτης γενεάς ηλεκτρομαγνητική σήμανση θά ευρίσκεται είς τούς 12,000 σύν 8,000 δορυφόρους χαμηλής τροχεάς οίτινες κατασκευάζει η Αμέρικα καί μ’ αυτούς θά ενώνονται όλα τά μικροψήγματα/ηλεκτρονικά χαράγματα τής ανθρωπότητος. Όμως έν καιρώ Αντιχρίστου θά τοποθετηθεί τό 6G επειδή όλα πρέπει νά είναι 6άρια!

  13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/28/2020 @ 12:45 ΠΜ

    6G σημαίνει κεκρυμμένως κωδικώς καί 6 God of masons

  14. Υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που να έχει κεραίες 5G ??

  15. Αμα δεν το κανεις θσ θεωρηθεις βιοτρομοκρατης

  16. Κ Χ 03/27/2020 @ Μάρτιος 27, 2020 11:44 μμ
    Η εταιρία στην Ελλάδα που κάνει τους αεροψεκασμους έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη και λέγεται 3d s. a. Δες τε την στο ίντερνετ…. Στην σελίδα της.. Τα αεροπλάνα δεν ξέρω από που απογειωνονται όμως… Εσείς από Θεσσαλονίκη ψάξτε το καλύτερα στα αεροδρόμια τα τοπικά..
    Παρακάτω υπάρχει βίντεο με συνέντευξη στην ΕΡΤ3 με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εν λόγω εταιρίας ……

  17. Έχει ερθει η ώρα που θα πρέπει να πετάξουμε τα κινητά ,και να απομακρυνθούμε από την τεχνολογία η οποία είναι “η εικόνα του θηρίου “και η οποία θα λάβει,έχει λάβει ,”πνεύμα ώστε να μιλήσει η εικόνα του θηρίου”(αποκάλυψη Ιωάννη).Η τεχνολογία τελικά είναι η εικόνα του Σατανά ,είναι το “θηρίο”που τον αντιπροσωπεύει στον υλικό κοσμο!ο Θεός δεν χρησιμοποιει τεχνολογία .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*