Διαφημίσεις
Θεός στην αρχική σημασία της λέξης, είναι αυτός που κινείται ταχέως, μα πολύ ταχέως. Τι είναι Πλακά κάνω, μην τρελαίνεστε. ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ ποτέ δεν μπόρεσε και ούτε πρόκειται ΠΟΤΕ να δώσει απάντηση στην παραπάνω ερώτηση. Ακόμα και στην περίπτωση του υλισμού, οπού οι λέξεις “ψυχή” και “πνεύμα” είναι κενές περιεχομένου και θεός είναι το ίδιο το σύμπαν καθ’ εαυτό, πάλι δεν γνωρίζουμε τι είναι θεός. Διότι πολύ απλά δεν γνωρίζουμε τι είναι ηλεκτρικό φορτίο, τι είναι πεδίο. Θεός όμως με την μεταφυσική θρησκευτική ή και ιδεαλιστική έννοια του όρου?

Υπάρχει κάτι σχετικό με τον Θεό για το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε ή και να πλακωθούμε στο ξύλο. Ποια είναι η σχέση μας με τον Θεό. Σε όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες με εξαίρεση τα ορφικά κείμενα, ο Θεός είναι πλάστης-κατασκευαστής, αυτός που ποιεί. Στα ορφικά από την άλλη ο Θεός είναι γεννήτορας. Είναι “πατέρας”, δηλαδή γονιός. Όχι απλά κατ’ εικόνα και ομοίωση, αλλά κατ’ ουσίαν. Έτσι ειδικότερα στην περίπτωση του χριστιανισμού ο Χριστός δεν είναι ο μόνος ομοούσιος τω πατρί, από την σκοπιά των ορφικών επαναλαμβάνω.
Η θεώρηση του θεού-γονέα έρχεται “γάντι” για τους υλιστές, διότι το Big Bang δεν είναι η στιγμή κατασκευής του σύμπαντος, είναι η γέννηση του σύμπαντος. Επίσης τα πάντα είναι συζευγμένα μεταξύ τους με ακαριαία ταχύτητα διότι την στιγμή της ανάδυσης της από την μοναδικότητα, η υλη ( τα όποια στοιχειώδη σωματίδια) ήταν σε μια κατάσταση ταυτό-συζυγίας.
Ναι! Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς του ιδεαλισμού, όπου οι λέξεις “ψυχή” και “πνεύμα” έχουν περιεχόμενο. Ο Θεός-Πνεύμα “γεννά” (ανθρωπομορφικός όρος) πολλαπλότητες του εαυτό του κατά την ιδία ουσία του, οι όποιες δεν γίνεται να είναι αποκομμένες από αυτόν, όπως το (εκ παρθενογένεσης) έμβρυο στην μήτρα. Ουσιαστικά τα πάντα ορατά μη ορατά, αντιληπτά και μη, υλικά και μη υπό την πιο ευρεία έννοια του όρου είναι Ο Θεός. Μια ταυτό-πολλαπλότητα?
Τώρα, πως προκύπτει η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού, της αποκοπής. Μπορεί και να συμβαίνει όντως κατά την διαδικασία απόκτησης συνειδήσεως. κάτι σαν την μίτωση των κυττάρων. Σ’ αυτήν την περίπτωση η ψευδής αίσθηση είναι η διαφορετικότητα, όχι η αποκοπή. Σ’ αυτήν την ψευδαίσθηση συμβάλει τα μέγιστα η θεώρηση του Θεού-πλάστη. Είναι άλλο πράγμα ένα νοήμων ον το οποίο κατασκευάζουμε ( ε! δεν απέχουμε πάρα πολύ) και ΑΛΛΟ πράγμα το παιδί μας το ίδιο, έστω και αν ήμασταν άφυλα όντα. Γι’ αυτό πιο πάνω ανέφερα ” το εκ παρθενογενέσεως έμβρυο”.
Στην πρώτη περίπτωση αναφερόμαστε σε πλάστη ποιητή κατασκευαστή δημιουργό και στην δεύτερη σε γονέα! Όσο “δεμένος” και να είσαι με το δημιούργημα σου ,στην εσχάτη περίπτωση μπορείς να του “τραβήξεις” κι ένα reset-κατακλυσμό φερ’ ειπείν. Το κάνεις στο παιδί σου? Η σχέση Θεού-άνθρωπου ως σχέση Γονέος-τέκνου αποκλείει το στοιχείο του φόβου. Για τον Θεό-γονιό μιλάμε, όχι για μας τους ανθρώπους και τις σχέσεις μας με τα παιδιά μας. Επιτρέψτε μου να δώσω μια κλωτσιά και να γκρεμίσω όλα τα παραπάνω.
1
Ορισμός: Αρχαίο = Ο,τιδήποτε προ της εποχής της πληροφορικής. Οι αρχαίες θεωρήσεις του Θεού ναι μεν είχαν αναφορές στην αίσθηση-αντίληψη του κόσμου ως ψευδή, αλλά στην εποχή της πληροφορικής πλέον είμαστε ακριβείς, αναφερόμενοι στην εικονική πραγματικότητα. Η εικονική πραγματικότητα είναι γεγονός. Υπάρχει η θεωρία και η τεχνολογική υποδομή της κατασκευής εικονικών κόσμων.
Μια ματιά στα διαφορά παιχνίδια υπολογιστών και στις ταινίες του κινηματογράφου είναι η απόδειξη. Έχοντας υπ’ όψιν ότι η εκάστοτε υλοποιηθείσα φαντασία μας, ξεπέρασε κατά πολύ την αρχική φαντασία, ας προχωρήσουμε λίγο στο μέλλον. Αληθινά τρισδιάστατες εικονικές πραγματικότητες προβαλλόμενες αληθινά τρισδιάστατα, με χαρακτήρες διακρινόμενους από τεχνητή ευφυΐα με ικανότητα συνείδησης της ύπαρξης τους. Εμείς είμαστε οι δημιουργοί. Έστω ότι κατασκευάσαμε και αφήσαμε μια Ε.Π. να εξελιχτεί ελεύθερα.
Είναι προφανές ότι θα έρθει η στιγμή που σ’ αυτήν την Ε.Π. τα τεχνητώς ευφυή όντα θα φτιάξουν την δική τους Ε.Π., η οποία θα βρίσκεται εντός της αρχικής φυσικά. Όμως ακόμα και σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης τους, αυτά τα όντα μπορούν ν’ απαντήσουν στο τι επί της ουσίας είναι? Πέρα από μορφή σχήμα και ιδιότητες. Εμείς οι αρχικοί οι πρώτοι δημιουργοί γνωρίζουμε ότι η ουσία των όντων αυτών δεν είναι τα τρισδιάστατα  εικονοστοιχεία επί της οθόνης. Η ουσία τους είναι το λογισμικό. Είναι bits και bytes. Είναι ΙΔΕΑ!!! Είναι ΠΝΕΥΜΑ!!!
Η “φτου ξελεφτεριά” από την πραγματικότητα τους έγκειται στο να συνειδητοποιήσουν 1) ότι είναι λογισμικό επί της ουσίας τους και 2) να αποκτήσουν ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο λογισμικό τους, στον κώδικα τους και να ΑΥΤΟ-τροποποιούν τους ιδίους και την πραγματικότητα τους κατά βούληση.
Ένα πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.
Υφίσταται η Ε.Π. τους, ως εκδήλωση λογισμικού ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. Εκεί δεν
ΚΑΙ εμείς τα ίδια προβλήματα έχουμε!!!
μπορούν να παρέμβουν!!!
2
ΥΓ: Εκτός κι αν ο «υλικός φορέας» επί του οποίου εκδηλώνεται η δική μας Ε.Π. ΔΕΝ ταυτίζεται με την «ύλη» όπως νοούμε την δική μας. Δηλαδή, η ύλη (πρωτόνια φωτόνια και όλες οι μορφές της) που εμείς ως τέτοια αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε τα φαινόμενα της με φυσικούς νόμους, είναι η αντίστοιχη δική μας Ε.Π. με τους «φυσικούς νόμους» να είναι γραμμές κώδικα που περιγράφουν την συμπεριφορά(=τα φαινόμενα) των επιμερισμάτων.
Υπάρχει συνεπώς ένας πρωταρχικός ΟΝΤΩΣ ΦΟΡΕΑΣ, ο οποίος ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, πέρα από μορφή και σχήμα.Κάτι εξαιρετικά σημαντικό! Όσο βάθος και να έχει το μοντέλο “Ε.Πν. μέσα σε Ε.Πν-1 μέσα σε Ε.Πν-2 μέσα σε…………σε Ε.Πν=1″ ο φορέας είναι ΕΝΑΣ και ΚΟΙΝΟΣ και ΤΑΥΤΟΣ. Ο Θεός!!! Η μορφή και το σχήμα πάντα είναι εικονικά!!!
Χακεραδες στο λογισμικό μας πρέπει να γίνουμε.
Εκεί βρίσκεται η έξοδος προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Τι είναι όμως αυτό που χαρακτηρίζει τον Χακερά πέρα από το πάθος του?
Η βαθιά γνώση του λογισμικού, ξέρει την κάθε λεπτομέρεια του!!!
Ο φορέας είναι ο Θεός διότι:
1. Οι όποιες μεταβολές dx/dψ είναι εξωτερικές της ΕΠ. Ο φορέας απλά ΕΙΝΑΙ εκεί. Ακόμα και αν ο φορέας έχει την δική του μεταβολή-κίνηση, αυτή είναι ΑΣΧΕΤΗ με την μεταβολή-κίνηση που τεκταινεται εντός της ΕΠ. (π.χ. στην προβαλλόμενη ολογραφία-ΕΠ, ο,τι κινήσει και να κάνει το ολόγραμμα, αφήνει παντελώς ανεπηρέαστη την εσωτερική κίνηση της ολογραφίας-ΕΠ.)
2. Ο φορέας. Εντός αυτού τρέχει το λογισμικό γι’ αυτό είναι αγαν αφαω και επί πλέον δε, είναι ατάραχος από το λογισμικό δεν κρίνει το λογισμικό απλά το εκτελεί όποιο κι αν είναι αυτό και αναλόγως του περιεχομένου του στις γραμμές κώδικα βγάζει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.
3. Ο φορέας τρέχει το λογισμικό ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ – ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ – ΠΡΟΒΑΛΕΙ. Αυτή η προβολή είναι η λεγόμενη ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
4. Τα 2. και 3. μαζί είναι το “ζητήσετε και θα λάβετε” είναι το “the secret” είναι το “γνώσετε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς” !
5. Ο φορέας είναι ΤΑΥΤΟΣ για ΟΛΑ τα επίπεδα εικονικών πραγματικοτήτων και αυτό έχει σαν συνέπεια να είμαστε θεοί μέσα στην ΕΠ μας, σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε!
6. Το ένα και μοναδικό πρόβλημα είναι ΠΟΙΑ είναι η γλώσσα προγραμματισμού και ΠΩΣ γραφούμε, μετατρέποντας, διαγράφοντας,  συμπληρώνοντας ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ.
Αυτή η γνώση δεν είναι όλα τα λεφτά, όχι όχι, είναι νιοστικα περισσότερο, είναι…… ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ !!!

2

http://miastala.com/s/archives/18832 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *