ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Άνοιξε ο δρόμος για παγκόσμια «λύση» – Ο κορωνοϊός αναγκάζει τους ανθρώπους να πουν «ναι σε όλα»

· Κατοχικά Νέα

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις…

Η παγκόσμια οικονομία θα κάνει χρόνια να ανακάμψει από την πανδημία του κορωνοϊού, προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία, ο οποίος προετοίμασε την ανθρωπότητα για παγκόσμια «λύση».

Μιλώντας στο BBC, ο κ. Γκουρία είπε ότι το οικονομικό σοκ από τον κορωνοϊό είναι ήδη μεγαλύτερο από αυτό της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008, ενώ τόνισε ότι αποτελεί «ευσεβή πόθο» να πιστεύουμε ότι οι χώρες θα ανακάμψουν γρήγορα. Όπως είπε, η πρόσφατη προειδοποίηση του ΟΟΣΑ (στις 2 Μαρτίου), ότι μία σοβαρή έξαρση του ιού θα μπορούσε να μειώσει κατά το μισό, στο 1,5%, την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας, φαίνεται ήδη πολύ αισιόδοξη.

Ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ επεσήμανε ότι, αν και ο αριθμός των θέσεων εργασίας που θα χαθούν και των εταιρειών που θα χρεοκοπήσουν παραμένει αβέβαιος, οι χώρες θα αντιμετωπίζουν τον οικονομικό αντίκτυπο «για τα επόμενα χρόνια». Πρόσθεσε ότι πολλές από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου θα εισέλθουν σε ύφεση τους επόμενους μήνες, η οποία ορίζεται ως μείωση του ΑΕΠ για δύο συνεχόμενα τρίμηνα. «Ακόμη και αν δεν υπάρξει μία παγκόσμια ύφεση, θα υπάρχει είτε στασιμότητα είτε αρνητική ανάπτυξη σε πολλές οικονομίες του κόσμου, περιλαμβανομένων μερικών από τις μεγαλύτερες, και συνεπώς δεν θα υπάρχει μόνο χαμηλότερη ανάπτυξη φέτος, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τη μελλοντική ανάκαμψη», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ είπε ότι η οικονομική αβεβαιότητα που έχει προκληθεί από την έξαρση του κορωνοϊού σημαίνει ότι οι οικονομίες υφίστανται ήδη μεγαλύτερο σοκ από ότι μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001 και τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008. «Και ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, επειδή δεν γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι θα μείνουν τελικά χωρίς δουλειά. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, πόσο καιρό θα πάρει για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που πλήττονται ήδη», πρόσθεσε.

Αβεβαιότητα λοιπόν! Αυτό που θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία, φέρνοντας «λύσεις» στα προβλήματα που ταλανίζουν τους ανθρώπους, ακόμα και αν χρειαστεί να επιβληθεί παγκόσμια δικτατορία.

Δείτε το βίντεο με πολίτη στις ΗΠΑ να αποκαλύπτει:

https://www.facebook.com/stefanos.beligiannis/videos/10222629720190438/

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

GEWKWN: Ήταν ο Αδάμ και η Εύα Εβραίοι;

Καταστροφικές πλημμύρες στα σύνορα Νεπάλ–Θιβέτ μετά από κατάρρευση παγετώνα και βράχωνΔΙΕΘΝΗ

Νεπάλ–Θιβέτ: Οι επιστήμονες δείχνουν κλιματική αποσταθεροποίηση πίσω από την καταστροφική πλημμύρα

Μουσική και τεχνητή νοημοσύνη – νέοι κανόνες της ARIA για τα αυστραλιανά chartsCelebrity

Αυστραλία: Εκτός charts η πλήρως AI-generated μουσική – Νέος κανόνας μετά τη διαμάχη με διασκευή της Madonna

4 απαντήσεις στο “Άνοιξε ο δρόμος για παγκόσμια «λύση» – Ο κορωνοϊός αναγκάζει τους ανθρώπους να πουν «ναι σε όλα»”

  1. https://theometrialogos.blogspot.com/2020/03/19.html εδώ είμαστε πάλαι, τά γράφουν αυτά τά Πρωτόκολλά τής Σιών από τόν 19ον αιώνα….. πώς τά ξέρουν; Από τόν Σατανά, άντε νά μήν τό προχωρήσω διότι θά σάς κουφάνω, υπάρχει καί μαθηματική επιστημονική απόδειξη, μέ σχεδιαγράμματα (αλλά δέν είμαι πολύ καλός στά ηλεκτρονικά) καί μέ λόγια, δείτε νά φρίξετε τί λένε τά Πρωτόκολλα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά