Διαφημίσεις

….ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θα σας χρειαστει στο μελλον…..επειδη πολλοι εχετε κανει θεους την κυβερνηση και τον τσιοδρα…κρατηστε τα αυτα γιατι αργοτερα ισως μας χρειαστουν σαν οπλα…….

…..δεν θελει μυαλο να καταλαβουν οτι για να μην μπει σε μια χωρα ο «ιος» το πρωτο που πρεπει να κανουν ειναι να κλεισουν τα συνορα και οσοι εκτακτα/αναγκαστικα χρειαστει να μπουν μεσα να τους βαλουν σε αυστηρη καραντινα για να μην χρειαστει μετα η δικαιολογια οτι επειδη ξεφυγε περνουμε αυστηρα μετρα στο συνολο κλπ….και το ιδιο εαν υπαρχουν κρουσματα σε μια χωρα, οταν σταματησει να εξαπλωνεται ο «ιος» εσωτερικα, για λιγο καιρο, να παραμεινουν κλειστα τα συνορα μεχρι οσο χρειαστει…..στην κινα που ενω σταματησαν τα νεα κρουσματα (απο οσο λενε) επεστρεψαν απο το εξωτερικο καποιοι χωρις αυστηρους περιορισμους και τωρα εαν δεν το προλαβουν παλι τα ιδια θα εχουν…

πολυ περιληπτικα:
…..και οι δικοι μας τα ιδια κανουν δεν το σταματησαν απο την αρχη και ας νομιζουν οι περισσοτεροι οτι η κυβερνηση πηρε απο την αρχη τα μετρα που επρεπε σιγουρα παλι καλα να λεμε (ΑΣΧΕΤΑ γιατι γινεται οτι γινεται, ασχετα οτι κανουν το κανουν με εντολες και συμφεροντα παγκοσμια και δεν ξερουμε τι ειναι καλο και τι οχι)….το ιδιο θα κανουν και μετα αν τους αφησουμε, δεν θα κανουν τους βασικους ελεγχους τουλαχιστον απο οσους ερχονται απο εξωτερικο και θα βρισκουν δικαιολογιες….

…ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ/ΨΑΞΤΕ πως ξεκινησε στην χωρα μας…καταρχας σας καθυσιχαζαν και εσεις με την σειρα σας τους αλλους χωρις στοιχεια τι ειναι και τι οχι αυτος ο «ιος» και τωρα εχουν ανατραπει τα παντα, με αποτελεσμα να μην περνουν απο την αρχη βασικα μετρα γιατι δεν χεριαζεται κλπ κλπ….

…..ξεκινησε απο τους πρωτους που ηρθαν απο εξωτερικο χωρις να υπαρχει κανενας ελεγχος κλπ, μετα πολλοι απο εξωτερικο παρολο που ειχαν συμπτωματα δεν πηγαν αμεσως σε γιατρο, και ενας που πηγε, ο εοδυ δηθεν ειδικος εκρινε απο τηλεφωνο οτι δεν χρειαζεται ελεγχο και μετα που απο επιμονη γιατρων εγινε ελεγχος και βγηκε θετικος…. και κατοπιν εορτης φωναξανε τους αλλους μετα που ειχαν διασπειρει τον ιο κλπ (αυτοι οι πολιτες εχουν ευθυνη)….μετα παλι (με εναν μικροβιολογο αν θυμαμι καλα) εκρινε παλι ο εοδυ οτι δεν ειναι πιθανο κρουσμα και μετα που ξανα πηγε του εκαναν τεστ παλι κατοπιν εορτης κλπ κλπ κλπ ΨΑΞΤΕ…..ολοι εχουμε ευθυνη και πολιτες και οι δηθεν ειδικοι αλλα την μεγαλυτερη την εχουν αυτοι…ολα αυτα ισως μας χρειαστουν για πολλα στο μελλον ειτε να σταματησουμε νεους νομους που θα μας βαλουν, ειτε σε προσπωπικο επιπεδο και σε παρα πολλα αλλλα…..τοτε θα δουμε ποιοι διασπείρουν fake news εσκεμενα και ποιοι εχουν δικιο, ποιοι αδικο……….
Ν.Χ.

Email Αναγνωστη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θα σας χρειαστει στο μελλον…..επειδη πολλοι εχετε κανει θεους την κυβερνηση και τον τσιοδρα…κρατηστε τα αυτα γιατι αργοτερα ισως μας χρειαστουν σαν οπλα…….”
  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Τα λάθη της κυβέρνησης δεν μπορούμε να τα φορτώσουμε στον κύριο τσιόδρας ο κύριος τσιοδρας είναι ένας πολυ σοβαρός επιστήμονας που κάνει την δουλειά του όσο μπορεί καλύτερα δεν είναι πολιτικός που δινει διαταγές και νομοθετει

  2. AYTO TO ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ KAI EINAI KOΛΛHMENO ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ BIOHAZARD. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ.https://previews.123rf.com/images/kaspri/kaspri1110/kaspri111000003/11093795-biohazard-symbol-sign-of-biological-threat-alert-black-yellow-triangle-signage-text-isolated.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek