18:06 - 24/03/2020

Σ Υ Ν Ο Ψ Ι Σ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το κατοχικά νέα την τελευταία δεκαετία χάραξα έναν δρόμο απόλυτο και συγκεκριμένο για την αφύπνιση του Έλληνα.

Από την αρχή ο στόχος μας ήταν να δείξουμε ότι βρισκόμαστε στην εποχή της συγκομιδής και ότι αυτή η πραγματικότητα που θέλουν να πιστεύουμε ότι ζούμε είναι τελείως διαφορετική.

Με την μέθοδο της βιωματικής πληροφορίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο κοινό Αντίστασης κατά της Νέας τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα.

Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πόλεμο της πληροφορίας έτσι όπως είχε δηλωθεί κιόλας από τα πρωτόκολλα της Σιών (αν ακόμα νομίζετε ότι ήταν ψεύτικα δεν μπορουμε να βοηθήσουμε) έτσι ώστε χρησιμοποιώντας τους κώδικες που μπορούσαμε να αποκωδικοποιήσουμε να δημιουργήσουμε προβλέψεις για το μέλλον για να μπορεί πλέον ο αναγνώστης μας να έχει βιωματική αίσθηση των πραγμάτων και της πληροφορίας.

Για αυτό αυτή τη στιγμή έχουμε δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες που πλέον έχουν κατανοήσει σε τεράστιο βαθμό το ψεύτικο του πολιτισμού της χεστρας και δεκάδες χιλιάδες φανατικούς εχθρούς που θα ήθελαν να μην υπάρχει το έργο μας.

Γνωρίζουμε απόλυτα και ξεκάθαρα από πού πηγάζει η συνείδηση των συγκεκριμένων εχθρών και με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θέλησαν να παντρευτούν ώστε να πορευτούν στη ζωή τους.

Στα 10 αυτα χρόνια χρησιμοποιήσαμε τρεις αλληγορικές ιστορίες μέσα στο χρόνο, ο τρόπος που τα αλληγορικά μας κείμενα μέχρι χτες ήταν για πολλούς δυσανάγνωστα σήμερα γίνονται όλο και πιο κατανοητά.

Όλο το εγχείρημα και η αφήγηση μας στηρίχθηκε σε τρεις διαφορετικές ιστορίες, η μία ήταν η μέθοδος να προσδιορίσουμε με χρονικές άγκυρες τα γεγονότα και έτσι με άρθρα τα οποία δεν ήταν κατανοητά τη στιγμή που γράφωντοσαν να γίνονταν απόλυτα κατανοητά τη στιγμή του γεγονότος.

Η δεύτερη μέθοδος ήταν τα ταξίδια μέσα στο χρόνο σαν αφήγηση ενός πολύπλοκου και πολύπλευρου μυθιστορήματος όπου ο Κάρλος έδινε διαταγές για την ανεύρεση της Ζοζεφίν.

Σήμερα ο αγώνας της Αγγλίας για το μένουμε σπίτι ονομάστηκε #belikeΖοζεφίν.Και μαλιστα την ιδια μερα που εχουμε γραψει σαν χρονικη αγκυρα μπρος πισω την 22 Μαρτιου ..Να σκεφτεστε παντα την εμφανιση στο πεδιο!

Ο τρίτος δρόμος στόχευσης ήταν το φαινόμενο της Αλίκης που εκεί μέσα από χιλιάδες άρθρα πλέον εξηγήθηκε η ένωση μεταξύ χωροχρόνου, CERN, κρυφών ομάδων που διοικούν τον κόσμο και πολλα ακομα που εξηγήσαμε για την μεγάλη τρύπα του λευκού λαγού.

Συμαδεψαμε με άγκυρες χρόνου ακριβώς τη στιγμή που θα έφερναν την αρχή της συγκομιδής τους, το πρώτο ντόμινο τους, το ονομάσαμε επιδημία στα σύνορα χώρας που θα θελε να σταματήσει την ροή από ανθρώπους.

Όλα αυτά είναι εδώ γραμμένα,εκατοντάδες άρθρα που σας έδειξαν πως οι κωδικοί τους σπάνε μέσα στην δική μας πληροφορία και παρουσιάζουν το γεγονός στο μέλλον….. Απλά μόνο για παράδειγμα θα σας θυμίσω τις 23 του μηνός με την τραγωδία στο μάτι..Μην μενετε στην επιφανεια γιατι ειναι ψιχουλα αυτα σε σχεση με τους κωδικες που εχουμε περασει και τους ειδαν οι αναγνωστες μας ..!

Είναι εκατοντάδες τα άρθρα που σας έδειξαν ότι η αφήγηση της εξουσίας έχει από πίσω της μία αορατη σκοτεινή μαύρη πλευρά η οποία ο στόχος της και ο σκοπός της είναι να θεωρεί τον άνθρωπο ως θυσια για την συνέχεια της σαν κρυφός εξουσιαστής της ζωής και του πλανήτη.

Είναι όλα εδώ γραμμένα, είναι στο χέρι σας να ερευνήσετε και να κατανοήσετε αν η αλήθεια γράφθηκε από πριν,απλά οι νέοι που θα ακολουθήσουν αυτή την πορεία δεν θα έχουν τη βιωματική και συναισθηματική δόνηση ώστε πλέον να θεωρούνται….τα ραδιόφωνα της αλήθειας που πλέον δεν μπορεί να τα επηρεάσει καμία αποδόμηση του σκοτεινού κράτους.

Σε αυτό το δρόμο που έρχεται μπροστά μας θα προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε και να τα χαρτογραφήσουμε με τις άμεσες πράξεις που μπορεί να κάνει το κοπάδι που βρίσκεται στην πιο σκληρή φυλακή του μέσα στην ανθρωπότητα.

Μην ξεχνάτε ότι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα και το πληρώσαμε κυριολεκτικά με αίμα με σκοπο να αποφυγουμε οσο περισσοτεροι γινεται την εποχη της συγκομιδης,μην ξεχνάτε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε πολυσυμετοχικές Γεωργίες και κτηνοτροφίες σε όλη την Ελλάδα και εκεί πλέον εξαντλήσαμε τον εχθρό να προσπαθεί να μας αποδομεί με ορόφους και γραφεία που πλήρωνε ανά σχολίο για να μας σταματήσει σαν ροή πληροφορίας στα μεγάλα νούμερα που τους ενδιαφέρουν.

Κάναμε πράξη την ιδεολογία μας,σταθήκαμε απέναντι σε κάθε εξουσία που δεν ακολούθησε το μονοπάτι του δικαίου και του φωτός, δεν τα πήραμε από κανέναν, δεν αλλαξοπιστησαμε, δεν λύγισαμε παρά τις όποιες επιθέσεις είτε Με νόμους είτε με οικονομικούς εκβιασμούς.

Αφού το άρθρο το γράφουμε σαν ξεκαθάρισμα της κατάστασης στο σήμερα γιατί γνωρίζουμε πια ότι οι επιθέσεις εναντίον μας θα είναι τεράστιες μιας και κερδίσαμε την πρώτη μάχη αποδόμησης στη συνείδηση του Έλληνα.

Οπως ακριβώς δέκα χρόνια ακολουθήσαμε την πορεία της αλήθειας έτσι θα συνεχίσουμε και στα επόμενα όσο και σκληρά κι αν γίνουν όσο κι αν προσπαθήσουν να μας στερήσουν και άλλες ελευθερίες.

Ελπίζουμε για όσο υπάρχει ακόμα το ίντερνετ να έχουμε άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και να προλάβουμε να δείξουμε σε μεγαλύτερους αριθμούς την μεγάλη ενέδρα που στήνουν οι τσοπάνηδες κατά του ανθρώπινου γένους.

Τον μεγάλο αγώνα που κάνει συγκεκριμένη σκοτεινή οντότητα κατά της ανθρώπινης ζωής.

Αλλά ακόμα και αν πέσουμε να θυμάστε ότι θα παραμείνουμε τα ίδια πρόσωπα με το ίδιο σθένος και την ίδια ανάγκη για αλήθεια και δικαιοσύνη… Αν πέσουμε τότε θα σας χτυπήσουμε την πόρτα μέσα στη νύχτα να σας καλέσουμε στην πραγματική αντίσταση για τη Σωτηρία της ψυχής μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Το αρθρο δεν αναφερθηκε στην κωδικη γλωσσα μεταξυ μας….. , … οτι γνωρισα προστατευω κατακτω οτι με απειλει

Stranger

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Εσω έτοιμος..βαστά γερά..

  2. σημερα ειδααετοπουλο στην αθηνα.

  3. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ…
    ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ, ΚΑΤΑΚΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ

  4. ΓιωργοΣ 03/24/2020 @ 6:54 ΜΜ

    Οσοι ξερουν με το καλεσμα συναντηση Αγιο Γεωργιο [καμπο] Βασιλικου—

  5. Konstas ioannis 03/24/2020 @ 7:01 ΜΜ

    Σε παρακολουθώ ανελλιπώς.

  6. Κωνσταντίνος 🇬🇷 03/24/2020 @ 7:03 ΜΜ

    Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερη
    Σε γνωρίζω από την όψη που με βία κρατάει την γη
    Απ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερα
    Και σαν πρώτα ανδρειωμενη χαίρε ω χαίρε ελευθερία!!
    Ελευθερία ή θάνατος!
    Ότι γνώρισα προστατεύσω! Kατακτω ότι με απειλεί! Ας ακουστεί σε όλη την οικουμένη οι Έλληνες οι ψυχές και το πνεύμα μας είναι εδώ προστάτης!

  7. Ανδρών επιφανών πάσα γη ταφος 03/24/2020 @ 7:05 ΜΜ

    Νικο χαιρεται. ο Χαρδαλιας σήμερα το απογευμα στην ενημερωση με τον Τσιοδρα ειπε: απο τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 το πρωι σήμερα δηλαδή μεσα σε 24 ωρες απο την εφαρμογη του μέτρου εχουμε τοσα καινουργια κρούσματα. (Λες και δεν ξέραμε ότι η μέρα έχει 24 ωρες)… πάρε άλλο ένα “666” στη μάπα νεοέλληνα…. Δες το.Ζητω το έθνος παλικάρια!

  8. …ΜΑΖΙ ΣΟΥ…

  9. Παναγιώτης 03/25/2020 @ 6:02 ΠΜ

    Πολύ μάσκα στην πιάτσα μήπως έχουμε απόκριες???

  10. Χρήστος 03/25/2020 @ 10:21 ΠΜ

    Ο θεός να βάλει το χέρι του και να μας λυπηθεί.

  11. ΓιωργοΣ 03/25/2020 @ 1:48 ΜΜ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*