Διαφημίσεις

Ανοσία αναπτύσσουν εκείνοι οι οποίοι ανάρρωσαν από τη νόσο COVID-19, την οποία προκαλεί ο νέος κορονοϊός, σύμφωνα την επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επιτήρησης για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών (Rospotrebnadzor).

Η επικεφαλής της Rospotrebnadzor Άννα Πόποβα δήλωσε πως αναπτύσσεται ανοσία μετά από τη νόσο COVID-19, την οποία προκαλεί ο νέος κορονοϊός.

«Η σημερινή έρευνα λέει ότι ναι, ανοσία αναπτύσσεται μετά από τη μολυσματική ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορονοϊός», ανέφερε η ίδια.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Rospotrebnadzor, μελέτη του οργανισμού δείχνει την ανάπτυξη ανοσοσφαιρίνης M και G στο αίμα, με αποτέλεσμα το σώμα να προστατεύεται από το να νοσήσει εκ νέου.

Το σύμπτωμα του ιού που εξέπληξε τον Τσιόδρα

Ανάμεσα στα συμπτώματα του κορονοϊού φαίνεται πως συγκαταλέγεται και η απώλεια της όσφρησης, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του ιού στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας.

«Πολλοί ασθενείς του κοροναϊού αρχικά χάνουν την όσφρησή τους. Είναι τελικά ένα σύμπτωμα. Δεν το περιμέναμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης.

Ειδική αναφορά έκανε και στα γαστρεντερικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι ασθενείς, εξηγώντας ότι πρόκειται για σύμπτωμα που συναντάται και σε άλλους ιούς.

Πέραν των παραπάνω, στα βασικά συμπτώματα του COVID-2019 είναι ο υψηλός πυρετός, η δύσπνοια, ο έντονος βήχας κ.α.

sputniknews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Αποκάλυψη για κορονοϊό: Οι ασθενείς που αναρρώνουν έχουν ανοσία στον ιό”
  1. Αυτό τώρα το διαπίστωσε η Ρωσία που παρεμπιπτόντως δεν έχει κρούσματα. Νταξ

  2. Και τι νομίζεις μπάρμπα Γιάννη κανατα; ότι η Ρωσία δεν είναι σοβαρό κρατος; κρούσματα θα είχε αν δεν ήταν σοβαρό κράτος… παρ’ όλα τα δόλια και υποχθόνια μέσα που εφαρμόζουν για να τον προωθήσουν…

  3. ωραία, δεν είναι λοιπόν υποχρεωτικό κανένα εμβόλιο, μια αντιβίωση να βγει όπως και για όλα τα άλλα, να κάθεται σπίτι του, με ζεστά, με την αντιβίωση του ο καθένας, με την ησυχία του να γίνεται καλά και όλα μια χαρά. Οι μεγάλοι, άνω των 70-75 κινδυνεύουν και από πάρα πολλά άλλα να προσέχουν επιπλέον, όταν μεγαλώνεις έτσι γίνεται παιδιά, προσέχεις, σε όλα.

  4. καποιοι που ενω αναρρωσαν …ξαναρρωστησαν???? ετσι δεν μας ειχαν πει???

  5. Με απλή νηστεία θεραπεύετε ο κορονοιός σε 2 μέρες…. κόβοντας άμυλα, λιπαρά, ζάχαρη, γαλακτοκομικά.. και πέρνουμε βιταμίνη Σέ και πικρά ( πικραμύγδαλα, πικροράδικα, κουκούτσια βερύκοκου ) απλά πράγματα για τους ψαγμένους….!!!! https://www.youtube.com/wat

  6. Μετα τον ιου-λη ερχονται αλλα. Και ενω δεν θα υπαρχει απαγορευση. Ολοι θα ειναι κλεισμενοι απο τον φοβο τους. Μπαμ μπουμ και μπαμ και μπουμ κοροιδα,ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΕΣ. Τι ειναι ο παλαμακισμος:
    Ο παλαμακισμος, ειναι μια καινουρια ψυχοφθορα νοσος που εκανε την εμφανιση της στην Ελλαδα το δευτερο 10 ημερο του μαρτιου. Ο παλαμακισμος εχει πολλα κοινα με τον ωχαφερφισμο.για παραδειγμα μονο ενας παλαμακιστης αγοραζει 150 πακετα ρολα υγειας και 530 οινοπνευματα και ανοσοποιητικα σε περιοδους κρισης. Ο παλ

  7. . Ο παλαμακισμος πιστευει οτι του λεει η τηλεοραση και η κυβερνηση. Ο παλαμακιστης θεωρει οτι κανει το σωστο,και δεν ενδιαφερετε για την οικονομια της κοινωνιας. Γενικα ο παλαμακιστης ειναι ανθρωπος φοβιτσιαρης. Ερευνες δειχνουν οτι ο παλαμακιστης, δεν απεχει πολυ ωστε να μεταλαχθει σε ρουφιανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek