Διαφημίσεις

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Τι μού είπε ο Ιησούς Χριστός γιά τα δεινά σε Ελλάδα καί Ορθοδοξία (ξεκινούν 11 απριλίου).



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Τι μού είπε ο Ιησούς Χριστός γιά τα δεινά σε Ελλάδα καί Ορθοδοξία (ξεκινούν 11 απριλίου).”
  1. Αν ειπε ο Ιησους οτι οι καταθεσεις σας ειναι οι ντουλαπες σας και σεις πιστευτε οτι αυτα ειναι λογια Του , ειστε τουλαχιατον ηλιθειοι!

    Επισης το κειμενο αυτο γραφτηκε στις 8 απριλιου του 2013 και αναφεροταν σε εκεινη τη χρονια .

    Τρεις ημερες αργοτερα δηλαδη…

  2. Μας προτρέπει να μην αντισταθούμε επειδή θα μας προστατεύει ο Θεός. Ενδέχεται να είναι προπαγάνδα για να τους διευκολύνουμε την σφαγή μας. Γνωρίζουμε τη ρήση των προγόνων μας ¨Συν Αθηνά και χείρα κίνει¨
    Δεν μας έθρεψαν ούτε μας τάϊσαν οι κλέφτες όπως αναφέρει, αυτοί μας έκλεψαν και ετράφησαν. Πολλά από αυτά που γράφει τα γνωρίζουμε.

  3. Λοβοτομη το ελάχιστο, σε αυτον που εφτιαξε το βιντεο, σε αυτους που το πιστευουν και σε αυτους που το αναδημοσιευουν!

  4. Δεν κρατιέμαι θα το πω!

    📢 Σοβαρότης μηδέν!

    Ο Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει) των αποτυχημένων υποσχέσεων (ακόμα οι μαθητές του περιμένουν την δευτέρα έλευση που τους είχε υποσχεθεί) έστειλε μήνυμα (και καλά) σε κάποιον Γέροντα ο οποίος είχε μεθύσει με τις εβραιοχριστιανικές αλκοολικές φαντασιώσεις.

    Μάλιστα μάλιστα!

    Έλα ρε μάγκα να τα πεις σε μένα για να σου ξηγήσω την προφητεία στο Ματθαίος 24:17-18 30, Λουκάς 17:31.

    Σε περιμένω on line!

  5. Ο/Η Καλά ναι...τέτοια σας ταϊζει και ο Βελόπουλος και τρώει με χρυσά κουτάλια εις βάρος σας λέει:

    Παπάρια μάντολες! Στο πάτο είμαστε εδώ και 12 χρόνια πια και είμαστε και οι πρώτοι και οι καλύτεροι στα τέσσερα μονίμως, οι καλύτερες πουτάνες της ΝΤΠ! Οι Ιταλοί ούτε για να μας χέσουν δε μας έχουν, αυτό είναι ΕΘΝΟΣ τελικά και τυχαία δεν είναι οικονομική και πολιτιστική δύναμη. Εμείς ένα μυγόσκατο στο χάρτη γιατι΄; γιατί εμείς τα περιμένουμε από ένα Θεό, οι Ιταλοί εργάζονται και παλεύουν, αντιδρούν και πληρώνουν το κόστος! Φωνάζουν στον πλανήτη και τους τρέμουν! Δεν τα περιμένουν από πουθενά!

  6. MHN ακούτε μλκς κανενός ραμολιμέντου! Οι Αρχαίοι μας Διδάσκαλοι μας δίδαξαν πως: ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ! Μας δίδαξαν πως οι Θεοί βοηθούν και σέβονται αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους! Οι Διδάσκαλοι μας, μας δίδαξαν να έχουμε πρωτοβουλία, να μαχόμαστε να μη φοβόμαστε. Αυτά τα δουλίστικα που σας μαθαίνουν οι Εβραιοι μας έφεραν ως εδώ! Αυτή η νοοτροπία του “ταπεινού δούλου” που περιμένει να του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι και μόνο αν τον λυπηθεί ο θεός του θα τη γλιτώσει είναι Εβραϊκό κατόρθωμα

  7. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  8. Εστεικα σχολια στον κυριο αυτον στο youtube κ τα διεγραψε…
    Τον ρωτησα γθατι δεν το ανεβασε το 13 το μηνυμα,ποιος ειναι ο γεροντας κ πως θυμηθηκε τοσα μα τοσα λογια του Χριστου μας.
    Ειμαι χριστιανος ορθοδοξος κ πολυ πιστος απο τοτε που γεννηθηκα….δεν αντεχω ομως να βλεπω αυτες τις ωρες ολα αυτα απο μερικους αλλα κ εσεις δεν πρεπει να αβεβαζετε τετοια γενικα χωρις στοιχεια επειδη καποιος….
    Ευχομαι η Αγια Τριαδα να τον συγχωρεσει κ επιθυμω σεβασμο στην Αγια Τριαδα.

  9. …και αργοτερα κάποιοι τα συσχέτισαν με Τσίπρα,δημοψήφισμα,βαρουφακη,δήθεν grexit κτλ…χαχα..για τον γιο του δρακουμελ λέει τίποτα? που απ την ημέρα που βγήκε δεν έχει δει ο πλανήτης,άσπρη μερα…18 και σήμερα λοιπόν…

  10. ΝΙΚΟ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΟΠΩΣ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΗΝΕΣ.
    2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΜΟΥΝΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΣΑΝ ΡΑΝΤΙΣΜΟΣ.
    ΠΡΙΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  11. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΊΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΕ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ SIMPSONS
    ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ
    ΦΙΛΑΚΙΑ
    Ι.Χ

  12. Αν θέλετε να μάθετε για το Χριστό διαβάστε κανένα Ευαγγέλιο και αφήστε του καθε γέροντα κ λοιπων. Οι αναγνωρισμένοι άγιοι το έχουν πει ότι καμία προφητεία δεν μιλάει για το ποτε θα γίνουν κάποια πράγματα.Λέει μονο ότι θα γίνουν.

    Αυτά βλέπουν κάποιοι αφελείς κ λένε ότι ο Γιαχβέ(διάβολος) ειναι Χριστός και διάφορα άλλα.

    Πώς γίνεται ο Γιαχβέ που δίδαξε το σκότωσε όποιον σε αδίκησε με το αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλετο που δίδαξε ο Χριστός.

    Μόνο ένας αφελής θα έλεγε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο .

  13. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ?… Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΝΕΚΡΩΝ!!.. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ!!!

  14. Προς ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Φιλε ο απο πανω που λεει οτι ο Γιαχβε ειναι ο Ιησους ειναι αντιχριστιανος απ’οτι ειδες.επειδη φαινεται οτι δεν εχεις ανοιξει τα Ευαγγελια σε συμβουλευω να μην πιασεις διαλογο μαζι του.στο λεω γιατι θα απαντησει στο σχολιο σου.θα εκτεθεις ανεπανορθωτα.τον ειπες αφελη κ δεν θα το αφησει ετσι.πολλοι ξεκινησαν διαλογο κ κατεληξαν να εξαφανιστουν.πες οτι εγραψες μαλακια να τη βγαλεις καθαρη.μη καις καρβουνο,εγω σε προειδοποιησα.Γιοχαν πες του κ εσυ που εχεις εμπειρια

  15. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
    ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA

    Σε γνωρίζω από την κόψη
    Του σπαθιού την τρομερή,
    Σε γνωρίζω από την όψη
    Που με βία μετρά τη γη.

  16. Όχι άλλο κάρβουνο

    Παραθέτω τα λόγια ενός αναγνωρισμένου Αγίου (όπως λες).

    Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

    Ή είσαι αφελής ή αδιάβαστος ή αιρετικός.

  17. Άντε να δω ρε Χρήστο πότε θα γράψεις σαν άνθρωπος. Εσύ ρε φίλε είσαι οπτικός τηλέγραφος. Γιατρός τι Γιατρός stop. Πόσο μαλάκας είσαι stop. Βρε μπας και είσαι Διαδικτυακό ρομπότ;

    Χρήστο (χ) φαντάζεσαι τον Χριστό να λέει στους ακροατές του «πόσο μαλάκες είστε» και να τους κάνει κωλοδάχτυλο; Αυτός είχε πει στους μαθητές του ότι από τα έργα τους θα βλέπουν οι άνθρωποι ότι είναι δικοί του.

    Εσύ ποιανού είσαι μπρε;
    Είσαι του διαόλου ή του Χριστού;

  18. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Ταπεινότατη σου γέρνει
    Η τρισάθλια κεφαλή,
    Σαν πτωχού που θυροδέρνει
    Κι’ είναι βάρος του η ζωή.
    Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
    Και Α λ λ ά εφώναζαν, Αλλά
    Και των Χριστιανών τα χείλη
    Φ ω τ ι ά εφώναζαν, φ ω τα ι ά.
    ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
    ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.

  19. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
    ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.Της αυγής δροσάτι αέρι,
    Δεν φυσάς τώρα εσύ πλιό
    Στων ψευδόπιστων το αστέρι
    Φύσα, φύσα εις το ΣΤΑΥΡΟ.Σούλθε εμπρός λαμποκοπώντας
    Η Θρησκεία μ’ ένα σταυρό,
    Και το δάκτυλο κινώντας
    Οπού ανεί τον ουρανό.Έχει ολάνοικτο το στόμα
    Π’ ώρες πρώτα είχε γευθή
    Τ’ Άγιον Αίμα, τ’ Άγιον Σώμα
    Λες πως θε να ξαναβγή. Ακατάπαυστα το βρίζουν
    Τα σκυλιά και το πατούν
    Και τα τέκνα του αφανίζουν
    Και την πίστη

  20. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ………………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
    ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.

    https://katohika.gr/ellada/mesa-psti/

  21. Καλησπέρα Χρήστο (χ)

    Ιησούς Χριστός says:
    «όποιος πει: Ρακά (Βλάκα) θα είναι ένοχος στο συνέδριο• και όποιος πει: Μωρέ, θα είναι ένοχος στη γέεννα της φωτιάς.» (Ματθαίος 5:21-22)

    ▪️ Αν το να αποκαλεί κάποιος τον συνάνθρωπο του «βλάκα» ή «μωρό» θεωρούνται αμαρτήματα αρκετά μεγάλα ώστε να ενοχοποιήσουν κάποιον την ημέρα της κρίσης, πόσο μάλλον οι πολύ χυδαιότερες και βαρύτερες βρισιές.

    Μετανόησε τέκνον μου Βρούτε διότι σε περιμένει η κόλαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek