02:20 - 23/03/2020

Μιας και στοχευσες σωστα ….και ετσι μου προσφερες την “αδεια” …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

…Μιας και η αποφραδα 22 Μαρτιου περασε μολις ..και η ζοσεφιν εμφανιστηκε στο πεδιο με την μεγαλη κριση της ανθρωποτητας με το #belikejosephine και τον Αγγλο πρωθυπουργο …

..Θα σου αφησω μερικα λινκ..οσα αφησαν ..οσα σωθηκαν απο το ταξιδι για την ζοζεφιν ..! Αυτες οι αγκυρες χρονου “αλλαξαν¨” γεγονοτα η “εμποδισαν” γεγονοτα …η μειωσαν σε απωλειες ..η καθυστερησαν σε χρονο..!

..Το ταξιδι εχει τεραστια σημασια να γινει κατανοητο απο την εδω συνειδηση …το κλειδι ειναι η συνειδηση ! .. Και παντα σε ολα τα “Παραμυθια” ..η σε εργα που βγαινουν για να μας πουν κοροιδευτικα πολυ χολυγουντ βλεπεις ..ψαχνουν οι ηρωες τον “κλειδοκρατορα” ..Ενα τελευταιο που θυμαμαι ευκολα ειναι το Ματριξ!…

Τα λινκ για τα το ταξιδι που ξεκινησες να ψαχνεις ..! Με τυχαια σειρα …

Ένας εγρηγορος ταξιδεύει με τραίνο…

Ποιος φοβάται την σκέψη σου ;

Τηλεγράφημα : Αποτυχία εύρεσης της Ζοζεφίν Στοπ!

Ας σκουπισω την σκονη απο της μποτες μου και ας γυαλισω τα σπιρουνια μου !

Ο εγρηγορος διέφυγε…τρέξε μπροστά στην Ζοζεφίν !

Χρόνος πόσο περίεργος μπορεί να γίνει;

Μια παγίδα στην Υπεροντοτητα πληροφορίας …

Στο επομενο ξεκλειδωμα θα ειμαστε πολυ κοντα να τα καταφερουμε..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΕΣΑΛΠΙΣΕ; 03/23/2020 @ 2:35 ΠΜ

    Νίκο, δε ξέρω αν βρήκα την αλήθεια στο τι παίζεται επακριβώς με την σωστή σειρά αλλά οι Μαύροι, αποφάσισαν τώρα, να στήσουν την έναρξη της συγκομιδής που αναφέρεις.
    1. Ξεκινάει ο ιός, θνησιμότητα λιγότερη της γρίπης, ταχύτητα εξάπλωσης, γρηγορότερη, οπότε αυτομάτως τα νούμερα είναι απότομα και μεγάλα, προκαλλώντας υγειονομική κρίση. Η οποία φέρνει τα μέτρα ελέγχου και περιορισμού.
    2. Στημμένο οικονομικό κράχ, φέρνει επισιτιστική κρίση, φέρνει την λύση, άλλου οικονομικού μοντέλου των κουπονιών.

  2. ΕΣΑΛΠΙΣΕ; 03/23/2020 @ 2:38 ΠΜ

    3. Όπως περιμένουμε στα μπουντρούμια μας, οι μέλλοντες δούλοι για το σφράγισμα και το ψωμί να μας το πετάξουν οι φύλακες, βάζουν οι μαύροι τον πλανήτη να σφαχτεί. Χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες στην Ευρώπη, εκατοντάδες άρματα και δυνάμεις στα σύνορα, γύρω από το Ρωσικό Καλίνινγκραντ μεταξύ Πολωνίας – Λιθουανίας, που φιλοξενεί πυρηνικά Iskander SS26.

    Γι αυτό τα προπολεμικά μέτρα παντού; Περιμένουμε τον στημμένο πόλεμο και μετά την νέα τάξη τους;

  3. Πρακτωρ 03/23/2020 @ 8:52 ΠΜ

    Καλημέρα αδέλφια

    Μια χρήσιμη συμβουλή.

    ΑΟΡΑΤΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ θα σου πουν ψέμματα θα κλιμακωσουν..
    ΑΟΡΑΤΟΙ.
    Αν θες δες τις ειδήσεις του χτες σου από την Κύπρο και του αύριο από την Ευρώπη…
    Αλήθεια αν έπεφτε η Ευρώπη τι μετρα θα είχαμε.

    Έχουνε ήδη διχασμους.. Οι νέοι νομοθετες.. Αν το ψάξεις θα το δεις
    Κοίταζα την κίνηση των διοδίων ανά εβδομάδα και μέρα.. Ψέμματα μας είπαν.. Ψάξτο θέλουν διχονια και παρατηρούν τα πάντα στην διάδοση και τα σχόλια..

  4. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/23/2020 @ 9:42 ΠΜ

    1) ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
    2) Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ.
    3) ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.
    4) ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: AYTO ΠΟΥ ΣΥΜΝΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

  5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 03/23/2020 @ 10:57 ΠΜ

    Καλημέρα,
    υπομονή και δύναμη στους ελεύθερους πολιορκημένους…

  6. Ανωνυμος 03/23/2020 @ 11:48 ΠΜ

    ο αριθμός ήταν πριν την εμφάνιση του νέου ψήστη.
    ένας καταλάθος αριθμός που δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων τους 13030. Ένα μηδένικο τα αλλάζει όλα!
    Οι περισσότεροι πηγαίναν στον νέο ψήστη. Τι σχέση έχει μια ζωγραφιά ; Έγκριση της ζωγραφιάς;
    Κι όμως τα μάτια ήταν στραμμένα στον νέο ψήστη.
    Ρ.Ν.

  7. ΚΑΙ Ο Λαγος εμφανιστηκε και η αλικη εμφανιστικε και η ζοζεφινα …ολα ειναι στο δρομο τους ..λλα δεν βγαζς ακρη ακομη ..

  8. αι τωρα που εμφανιστηκε η ζοζεφινα ?απο τοτε περιμενεις με το φαρ γουεστ αρθρο με τον ελεφαντα χαχαχα ..τωρα τι να περιμενουμε περα απο ενα οικονομικο δρωμενο …σοκ ?την συλληψη του ομπαμια για να εχουμε ενα σημειο ζερο ?θες να μοιραστεις ?υπαρχουν πολλα σεναρια και σε πολλα επιπεδα ..

  9. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ,Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ!!ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΑ,ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΘΕΡΙΕΥΣΤΕ!!!ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΙΕΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ!!

  10. ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗ,Η ΥΒΡΙΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ,ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΙΟ ΝΟΜΟ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑΣ!!!
    ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΑΥΤΟΝ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ!!!ΕΛΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    +++ΙΣΧΝ+++

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*