17:41 - 22/03/2020

Μηνυμα προς τα Ελληνικα σωματα ασφαλειας και πολιτικης προστασιας ..!

Διαφημίσεις

Θελω να λαβετε αυτο το μηνυμα και να το διαμοιρασετε μεταξυ σας ωστε ολοι να εχουν γνωση σε αυτη την πληροφορια και το ασχημο σεναριο ..!

Η ενεργοποιηση του αρθρου 120 του Συνταγματος ειναι μια αποδειξη μακρια ..!

Αν με οποιοδηποτε τροπο αποδειχθει οτι ολο αυτο που συμβαινει ειναι μια καλοστημενη παγιδα απο το Παγκοσμιο σκηνικο ελεγχου τοτε την ιδια στιγμη σημαινει οτι ενας αορατος εχθρος προσπαθησε και προσπαθει να καταλυσει το συνταγμα της Ελλαδας και αμεσα θεωρειτε εχθρος της χωρας !

Σημαινει οτι μεσα στην χωρα υπαρχουν ομαδες με κρυφους και δολιους σκοπους που λειτουργουν με μονο γνωμονα την κατακτηση της Ελλαδος εκ των εσω ..ειτε οι εντολες παρθηκαν απο εξω ειτε απο μεσα αυτες οι ομαδες αν υπαρχουν θα πρεπει να θεωρηθουν εχθρος σε καιρο πολεμου !

Εσεις εχετε ορκιστει να διαφυλαξετε το Συνταγμα της Ελλαδας , τα συνορα και την εθνικη της κυριαρχια και τον Ελληνα πολιτη , αν ομως με οποιοδηποτε τροπο στο αμεσο μελλον αποδειχθει περαν καθε αμφιβολιας οτι ολο αυτο που ζει ο Ελληνας σημερα δημιουργηθηκε με ψευδη στοιχεια , δημιουργηθηκε με προπαγανδα για οποιοδηποτε λογο η σκοπο τοτε την ιδια στιγμη η ενεργοποιηση του αρθρου 120 απο τους Ελληνες πολιτες ειναι μονοδρομος που δεν πρεπει εσας τους αδερφους και προστατες της Ελλαδος να σας βρει σαν υπερασπιστες του εχθρου εκ των εσω !

Δεν ειμαι σιγουρος αν αυτη την στιγμη ευχομαι η απευχομαι να βρεθει η αποδειξη της αληθειας η του ψεμματος που θα οδηγησει τον Ελληνα σε στρατιωτικο νομο και στερηση των δικαιωματων του ….αν ομως συμβει ξεκαθαρα θα συμμετεχω στον καθηκον μου ως Ελληνας πολιτης και θα θεωρησω εχθρο οποιον βρεθει στο δρομο μου !

Να μην βρισκετε εξω κανεις αν η αποδειξη αυτη ανακοινωθει και ειναι αδιασειστα αληθινη , ουτε ο Στρατος ουτε κανεις που σημερα δινει τον αγωνα σας για να μας υπερασπιστείτε ..! Να ειστε ειτε στο πλευρο του Ελληνα η να μην ειστε εκει ..!

Αυτο το σεναριο δεν εινα απειλη αλλα αυτοματη εντολη και λογικη εξελιξη μεσω του ιδιου του νομου και του Συνταγματος της Ελλαδος , ειναι καλο να το εχετε μεσα στο μυαλο σας ολοι , ειναι μια πιθανοτητα φυσικη στο να εξελιχθει λογω της ιδιοτητας του καθηκοντος του Ελληνα πολιτη …!

Αν με οποιοδηποτε τροπο αποδειχθει οτι ξενα σχεδια λειτουργησαν μεσα στην χωρα μας με σκοπο ο Ελληνας πολιτης να χασει δικαιωματα και ελευθεριες τοτε αυτοματα σημαινει οτι η Ελλαδα βρισκεται σε πολεμικο καθεστος οπου οι νομοι εχουν καταπεσει και σε μια πιθανοτητα σαν και αυτη ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα μεινει κανεις που συμμετειχε σε ολο αυτο ατιμωρητος !

Να το εχετε ολοι στο μυαλο σας για να μπορειτε να τηρησετε τους ορκους σας προς την χωρα ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. ….τωρα μαλιστα φιλε Stranger. Οταν εχω ακουσει απο στρατιωτικο γιατρο οτι παιρνω “φακελλακι” , γιατι ορκιστηκα στον Ασκληπειο και οχι στον θεο,μαλλον 120 θα ειναι οι μερες μας. Οι στρατιωτικοι ειναι ολοι δημ.υπαλληλοι του χειριστου ειδους και λυπαμαι γι αυτο…Δωσαμε καλο αγωνα παντως , ολοι μας!!

  2. …στον Ιπποκρατη, οχι στον Ασκλειπιο..Τελος παντων, δεν ειμαι ψυχραιμος αυτη την στιγμη

  3. Χρήστος 03/22/2020 @ 6:26 ΜΜ

    Μια λέξη ΧΟΥΝΤΑΡΑ

  4. κράτιστος 03/22/2020 @ 6:45 ΜΜ

    οι νοσηλευτές, οι αστυνομικοί στον Έβρο, οι γιατροί στο ΕΣΥ είναι δημ.υπάλληλοι και δουλευόυν κάτω από αφόρητη πίεση με πολύ λιγότερες αποδοχές σε σχ’εση με το τι προσφέρουν. Δεν μας ενδιαφέρει που ορκίστηκες αλλά τι προσφέρεις.

  5. Μπράβο , ωραιο αρθρο, πολυ σωστα τα εγραψε ο stranger,

    συντωμα θα έχω και ενα βίντεο λινκ να δωσω στα κατοχικα σχετικά πως θα αυτοθεραπευτουμε απλά.. ( χωρις εμβολιο – προσοχή δε μπορει να υπαρξει εμβολιο για τον κοροναιο γιατι απλα μεταλασετε καθε ετος και απο ατομο σε ατομο αναλογα )

  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/22/2020 @ 7:15 ΜΜ

    ACHTUNG!!!… ACHTUNG!!!
    VERBOTEN!!!

  7. Δημήτρης 03/22/2020 @ 7:17 ΜΜ

    sms στό 13033!!! (γία τήν άδεια κυκλοφορίας)

  8. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΝ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΑ @ΡΚ

  9. Καπου διαβασα οτι απο αυριο θα πρεπει να φτιαχνεται εντυπο μετακινησης για να βγει καποιος απο το σπιτι. Ιος ξε-ιος αυτο παραβιαζει τα δικαιωματα της ελευθεριας των πολιτων. Τι τσιπακια καρτες και μαλακιες οτι καταφερε ενας ψευτοιος δεν καταφεραν ουτε καν σε πολεμους.
    Εν το μεταξι η Κινα απο που ξεκινησε ο ιος τα κρουσματα σταματησαν.

  10. Ε Υ Γ Ε Ε Ε Ε Stranger.

  11. ….απο οτι φαινεται στρατος δεν κατεβαινει στους δρομους και τους ελεγχους θα κανει αστυνομια και λιμενικο. Θετικο, αλλα το να στεκοντε απλοι παρατηρητες αυτου του ρεζιλεματος ,δεν τους τιμα. Πρεπει να ληξει η “νεοφιλελε-νεοκομμουνιστικη” χουντα που πανε να μας φορεσουν. Ο τσιπρας εκανε capital control και τα παντρευτηκαμε για τοσα χρονια. Ο κουλις εκανε crowd control και μαλλον θα το παντρευτουμε για καιρο το εξοδοχαρτο.

  12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/22/2020 @ 9:01 ΜΜ

    Τό θέμα είναι νά καταλάβουν τί σημαίνει πατριωτισμός είτε τό λέγει τό αρθρον 120 είτε δέν τό έλεγε, διότι ό εχθρός διά τής ρητορείας θά ισχυρίζεται άλλα. Συνεπώς, χρειάζεται ανθρώπους μέ θάρρος, αντίληψη καί απόφαση, διότι άμα τό απαιτήσει ό λαός καί νά μήν τό γράφει τό Σύνταγμα θά γίνει, ενώ άν τό γράφει καί φοβηθεί ό λαός καί ό στρατός καί η ασυτυνομία πειθαρχήσουν στούς εχθρούς κλαύστα Χαράλαμπε!

  13. Αριθμοσοφια 03/22/2020 @ 9:29 ΜΜ

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ=1968=Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ=ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΙΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ=Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

  14. Άρης Παπαμιχαήλ 03/23/2020 @ 1:06 ΜΜ

    Νικόλα καλημέρα, ήρθε η Νέμεσις, ακολουθεί η Τίσις! Διάγουμε την προτελευταία περίοδο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*