14:32 - 20/03/2020

Τα νουμερα δειχνουν πολλα πραγματα που δεν εξηγουνται σωστα στο κοινο…!

Διαφημίσεις

Ειναι μια αποψη που θα ηθελα να την αφησετε να υπαρχει μεχρι ο χρονος να αποδειξει κατι διαφορετικο , μπορει να ειναι λανθασμενη η αποψη αυτη αλλα πρεπει να της δωσουμε τον καταλληλο χωρο και την ελευθερια να υπαρχει ..!

Ο στατιστικος μεσος ορος θανατων στην Ιταλια ειναι 10.6 ανα 1000 ατομα , δηλαδη μια χωρα με 60 εκατομμυρια κατοικους εχει μεσο ορο 640,000 θανατους τον χρονο ..απο ολα τα αιτια !

Εχει αναφερθει οτι ο μεσος ορος στην Ιταλια για την ηλικια που τελικα καταληγει οτι ειναι το 79.5 !!..

Συνηθως σε αυτην την Ηλικια οι ανθρωποι εχουν διαφορες αλλες ασθενειες που ηδη εχουν κανει τον οργανισμο να ειναι σε κατασταση χαμηλης αμυνας , αυτοι οι ανθωρωποι σιγουρα παιρνουν πολλα φαρμακα κοκ …!

Η αυξηση του ποσοστου σε θανατους αυτη την στιγμη στην Ιταλια εξ αιτιας του κορονοιου ειναι 20% με βαση τα στατιστικα στοιχεια !

Εχωντας ως σκεψη οτι οι γιατροι πρεπει να κανουν πειραματα στο να βρουν την θεραπεια μπορουμε να σκεφτουμε οτι ενα μεγαλο ποσοστο καταληγει ..απο το ιδιο το πειραμα και οχι απο τον Ιο ..δηλαδη καταληγει απο το κοκτειλ και τις υπολοιπες ασθενειες που μπορει να εχει ο ασθενης που λογω του κοκταιηλ μπορει αλλα φαρμακα να χανουν την επιδραση τους η να δημιουργουν παρενεργειες σε συνδιασμο με το κοκτειλ ..!

Με αυτο το αρθρο δεν θελω να μειωσω τις προσπαθειες και των ηρωισμο που δειχνει το ιατρικο προσωπικο σε ολο τον πλανητη αλλα προσπαθω να δω τα νουμερα στην αληθινη τους μορφη ..!

Κατι που πρεπει να σκεφθουμε πχ ειναι το εξης .. Ειμαστε σε στρεγονο κατασταση στο μαξιμουμ , ολοι οι ανθρωποι ζουν εναν τρομο μεσα απο την πληρφορια , ο ανθρωπος ως ον ειναι γνωστο οτι εχει τεραστιες μιμιτικες ιδιοτητες .. ειναι γνωστο οτι ανθρωποι σε ολο τον κοσμο στο παρελθον εχουν νοσησει και εμφανισει συμμπτωματα κατω απο μια μαζικη υστερια … !

Κατα ποσο ολα αυτα δεν μπορουν να κανουν εναν 80ρι με υψηλη πιεση να μην καταληξει απο εμφραγμα και οχι απο τον ιο ; ..Η κατα ποσο ενα κοκτειλ με φαρμακα μη δοκιμασμενα δεν μπορουν να οδηγησουν σε θανατο εναν ασθενη με βαρη ιστορικο υγειας; ..

Πεθαινουμε απο το ιο τον ιδιο η απο της παρενεργειας που δημιουργουνται στην προσπαθεια να βρεθει το εμβολιο και η θεραπεια του ;

Κατι που θελω να σημειωσεις για εμας τωρα ! Στην Ελλαδα εδω και δεκα μερες υπολειτουργουμε , γνωριζω προσωπικα οικογενεια που εχασε ενα ηλικιωμενο μελος της οικογενειας τους ..(οχι απο τον ιο) εδω και 5 μερες και ακομα δεν εχει γινει η κηδεια !

Ο γιατρος τους τους ειπε να δειξουν κατανοησει και υπομονη γιατι με ολα αυτα που συμβαινουν μπορει να εχουν μεγαλη καθυστερησει να πραλαβουν τον νεκρο τους απο το ψυγειο.!

Φανταζομαι με βαση στατιστικη οτι πολλοι συναθρωποι μας σημερα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα …!

Λυπαμαι αλλα πρεπει να το δω και ερευνητικα χωρις συναισθημα αυτη την στιγμη ..!

Ολοι μας μεσα στο κεφαλι μας εχουμε και την περιπτωση να μην ειναι οπως μας τα λενε αλλα να ειναι ακομα για μια φορα μια κατασταση οπου μεσω του φοβου μας να οδηγηθουμε να χασουμε και αλλες ελευθεριες και ισως αυριο μεθαυριο να οδηγηθουμε σε κατα νομο επιβολη εμβολιασμων η αλλων θεσεων και νομων που δεν θα μπορουσαν να εφαρμοστουν ποτε σε μια δημοκρατια εν ειρηνη !!….

Αρα θα πρεπει να σκεφτω συνωμοσιολογικα εδω και να το αφησω προς ερευνα και σκεψη σε ολους ..

14 μερες επωαση και σε ολους τους πινακες βλεπουμε στις χωρες μια εκθετικη πορεια του ΙΟΥ και σε κρουσματα και σε θανατους … Η πολιτικη αφηγηση ειναι πρωτη φορα που εχει αγγιξει την τρομολαγνεια σε ολους μας ..και σε λιγο ισως να εχουμε και μια ολοκληρωτικη απαγορευσει εξοδου απο τα σπιτια μας ..!

Με ποιον τροπο μπορεις να εχεις πολλους νεκρους αν χρειαζεται να αακολουθησεις ενα σεναριο ;.. Με το να τους εχεις αποθυκευσει!!!…Ζητω ξανα συγνωμη που οι σκεψεις μου ειναι τοσο σκληρες αλλα πρεπει να το δω ολο με ψυχροτητα ωστε στην περιπτωση απατης να εχω καλυψει ολα τα ενδεχομενα …!

Δεν λεω οτι συμβαινει …λεω οτι στην περιπτωση που η γη βρισκεται σε ενα τεραστιο false flag ενορχηστρωμενο απο την μαυρη ελιτ … οτι τοτε ναι μπορει να το εχουν στησει με χρονοκαθυστερηση ωστε απο την στατιστικη θανατου της καθε χωρας να παρουσιαζουν τα νουμερα που θελουν!!

Ναι ειναι συνωμοσιολογικη σκεψη , ναι ειναι ακραια …αλλα αν μια στο δισεκατομμυριο υπαρχει περιπτωση να ειμαστε μεσα σε ενα τρελο θιασο τοτε ακραιοι μονο σχεδιασμοι ειναι ικανοι να στηρηξουν το εργο τους!

Ας κοιταμε λοιπον τα νουμερα απο ολες τις πλευρες οσο και τρελο και αν ακουγεται κατι ..!

Δεν φταιω εγω που οδηγουμε σε ακραιες σκεψεις ..φταιει το συστημα εξουσιας μας που οτι κανει τις τελευταιες μερες ειναι ολο και πιο παραξενο ολο και πιο ατυχες … δεν μπορω να πιστεψω οτι εγιναν τοσα λαθη απλα επειδη κανεις δεν σκεφθηκε το σωστο …δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα τα λαθη αυτα οδηγουν σε καταστασεις που οφελουν μονο μια μερια σκεψης ..μονο την μερια και τους σχεδιασμους ενος μελλοντος που ειναι γνωστο οτι το θελουν και το επικαλουνται… !!….

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

  1. ΝεφέληΚαλινίκου 03/20/2020 @ 2:50 ΜΜ

    ο Ντα Βίντσι που πάντα στα έργα του έκρυβε ένα μυστικό μιας και ήταν Μύστης είχε φτιάξει ενα πίνακα που η εξαφάνιση του αποτελεί μυστήριο ο οποίος λέγεται Salvator Mundi=O Σωτήρας του Κόσμου..Στο χέρι του ο Θεός κρατάει μια γυάλινη σφαίρα που μέσα της σχηματίζεται ο Αστερισμός Ο Corona Borealis..Ο Βόρειος Στέφανος που εμφανίζεται τον Απρίλιο..ο Λιαντίνης μας έχει μιλήσει για την Γκέμμα το αστέρι που βρίσκεται στο μέσο του Αστερισμού..δείτε και αυτή την εκδοχή…εγώ έχω προβληματιστεί πολυ…

  2. Δημήτρης 03/20/2020 @ 3:09 ΜΜ

    Ερώτηση… Θυμάται κανείς εάν το διάστημα 15-25 Φεβρουαρίου πέρασε κάποια ίωση με συμπτώματα κοινά με του κορωνοϊού;

  3. Εξωγήινος 03/20/2020 @ 3:11 ΜΜ

    Εγώ χθες πήγα σε κηδεία γιαγιάς που ο γιός της ήρθε από άλλη πόλη για να την δει κ την βρήκε παγωμένη ξαπλωμένη στον καναπέ.
    Δεν πέθανε απο κορωνοϊό η γυναίκα, γιατί ήταν 91 κ δεν έβγαινε πια απ το σπίτι. Πέθανε από άλλα παθολογικά αίτια.
    Η κηδεία έγινε με 3 άτομα. Το γιο έναν ξάδελφο κι εμένα. Διαβάστηκε η νεκρόσιμος ακολουθία, έγινε η ταφή κ φύγαμε.
    Έτσι γίνονται τώρα οι τελετές..

  4. μονο τπ 2019 2.5 μυρια ανθρωποι εχασαν την ζωη τους απο οξεια πνευμονικη λοιμωξη /περισυ 1750 ανθρωποι πεθαναν απο επιπλοκες γριπης …παρολαυτα τιποτα δεν ηταν πανδημια και τιποτα δεν εφερε καταπατηση καταφορη δικαιωματων .
    κατι τρεχει και μας θελει μαντρωμενους..οταν γινει για να ενημερωθουμε απο το χαζοκουτι ..εαν αυτο συνεχιστει μετα απο απριλιο οι περισοοτεροι θα τα βρουμε δυσκολα οικονομικα και σιγοθρα τα 800 που φςναζουν οι γυφτοι ειναι απλα καροτο ..

  5. Συμφωνω Απολυτα με το σκεπτικο σου κ τα στοιχεια που μ ας δινεις μπραβο μπραβο..Μας δημιουργουν τον Φοβο και τον Τρομο για να περασουν το νεο συστημα ηλεκτρονικης χουντας .

  6. Πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις κάνεις τελευταία…

  7. λεω τωρα εγω…μια σκεψη,,,μηπως ο ιος αυτος χτυπαει ατομα τα οποια ειχαν εμβολιαστει??και ποιοι ειχαν εμβολαστει>>φυσικα οι γεροι για να μην πανε απο εποχιακη γριπη,, λεω τωρα…

  8. ΑΠΟΛΛΥΩΝ 03/20/2020 @ 3:54 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΣΤΟΧΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΕΥΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΝ.ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5G ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΙ 3.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ “ΤΡΕΛΟΙ” ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 5G.ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ….

  9. John Tasoulas 03/20/2020 @ 4:26 ΜΜ

    Με το να τους εχεις αποθηκευσει!!!… ΕΔΩ ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ. HELP!

  10. https://kourdistoportocali.com/news-desk/biologos-toy-mit-ypostirizei-oti-o-fovos-gia-ton-covid-19-tha-perasei-stin-istoria-os-mia-apo-tis-megalyteres-apates/

    (παρακαλω διαβαστε το και τα συμπερασματα δικα σας //αλλος ενας που προσπαθει να εξηγησει …)

  11. Οι σκέψεις σου stranger δεν είναι καθόλου ακραίες, το πιο πιθανό σενάριο είναι να ζούμε μέσα σε έναν τρελό θιασο το μεγαλύτερο false flag που εχει στηθεί ως τωρα. Συνεχισε γράφοντας τις σκέψεις σου να παίρνεις τον φόβο από τους ανθρώπους ειδικά για την περίπτωση της Ιταλίας που τρομοκρατεί τους ηλικιωμένους και όχι μονο

  12. τα ίδια συμπτώματα ακριβώς με τον κορωνοιο είχα μηνα ιανουαριο

  13. Προς ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Απο τελη Ιανουαριου εως στα μισα του Φεβρουαριου ο ενας μου γιος και ο συζηγος. Γιατι ρωτας; τι παιζει;

  14. Ο γιος μου στις 15 Φεβρουαρίου ανέβασε πυρετό 39 χωρίς άλλα συμπτώματα αλλά με δυσφορία στο στήθος, ότι δυσκολευόταν λίγο να αναπνεύσει για μια, δυο ώρες.Ο πυρετός κράτησε λιγότερο από 24 ώρες, γι’αυτό και δεν πήρα τον γιατρό. Μετά από δύο μέρες είχε λιγο ξηρόβηχα και υποθερμία για μια εβδομάδα.Υποθερμία είχα και εγώ με λίγη κόπωση χωρίς άλλα συμπτώματα.Οι υπόλοιποι στο σπίτι δεν κόλλησαν. Δεν έχουμε ξαναπεράσει τέτοια <>. Την εβδομάδα αυτή ήταν άρρωστα τα μισά παιδιά της τάξης του.

  15. Είχα να αρρωστήσω με πυρετο περίπου τα τελευταία δέκα χρόνια και ο άντρας μου το ίδιο.Τα παιδιά κάποιες φορές από το σχολείο είχαν πυρετο που το παιρνουσαν ελαφρά.Αρχες Ιανουαρίου αρρώστησαν τα παιδιά που είναι στην εφηβεία και μετά ο Άνδρας μου και μετά εγώ..Αρρωσταιναμε ανά εβδομάδα ο καθένας τα παιδιά πάλι την πέρασαν ελαφρά,ο άνδρας μου κι εγώ τι να πω νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε δεν είχαμε ξαναζήσει τόσο δυνατά συμπτωματα,φτάρνισμα,κρύο,ρίγος ,μυϊκοί πονοι,έντονος πονοκέφαλος,ξηρός βήχας..

  16. Κι εγώ έχω παράδειγμα 40αρη της οικογενειας μου, αθλητικό τύπο, που νοσησε με πολυ υψηλό πυρετό και για πολλες μέρες, σε σημειο που τον βάλανε σε καραντίνα μεσα Γεναρη.

  17. Είχαμε και δυσπνοια και δεν είχαμε καθόλου μυξες και όλο αυτό κράτησε έντονα περίπου τις δεκαπέντε ώρες.Αυτο που μας έκανε εντύπωση ήταν ο φοβερος πονοκέφαλος και το κρύο.Αυτο το κρύο.κρυο,πολύ κρύο και το κεφάλι έκρηξη…

  18. Να πω και μια σκέψη:Γιατί οι Αθηναίοι δεν πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα, ίσως γιατί έχουμε περάσει από κάποια στάδια;

  19. Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 03/20/2020 @ 11:58 ΜΜ

  20. Κι εγω Δεκεμβριο. Ακομα βηχω….

  21. προς ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    και εγω δυσπνοια κ πολλους καρδιακους παλμους πονοκοιλο..
    πηρα κ το νεο ρουτερ ειχε 5G το απενεργοποιησα.. λετε να ηταν το ρουτερ?

  22. Υψηλό πυρετό και έντονο βήχα, περάσαμε όλοι ανεξαιρέτως 1 μήνα πριν και μάλιστα είχαμε 15 χρόνια να περάσουμε κάτι τέτοιο. Αυτοί που είχαν κάνει εμβόλιο γρίπης, το πέρασαν ίδιο ή και χειρότερα…

  23. Τον ιό τον ψέκασαν. Δεν τους βγήκε τελικά. Πεθαίνουν άνθρωποι από τις βαριές ασθένειες που ήδη έχουν απλά τους βοηθά κ λίγο να “φύγουν” πιο γρήγορα.κ σίγουρα δε γίνονται για τα λεφτά. Δεν τους ενδιαφέρει. Συμβαίνει κάτι πιο συμπαντικο.Κ.Νικο γιατί επιδιώκουν τόση ησυχία στον πλανήτη; (δε κυκλοφορεί τίποτα).Προς δημητρη:δεν εχω αρρωστήση ποτέ. Στο διάστημα που αναφέρεις βήχας με φλεγματα κ πολύ συνάχι μέχρι πληγές στη μύτη.

  24. @ΕΛΗ Πολλοί απο τους γνωστούς μου (και παιδιά) έχουν ένα κοφτό βήχα, εδω και πολύ καιρό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Ένα διπλό βήξιμο σύντομο σαν να πνίγονται όταν μιλάνε χωρίς λογική εξήγηση,που δε συμβαίνει όμως και συνέχεια ώστε να ειναι ανυσηχυτικό. Το έχετε προσέξει κανείς αλλος;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*