23:28 - 18/03/2020

Και θα το απλωσω να παει να γ@μηθει …

Διαφημίσεις

Οταν αρχηγοι κρατων χρησιμοποιουν την φραση Ειμαστε σε πολεμο αμεσως δημουργουν το νομικο υποβαθρο κνησεων ετσι ωστε στο μελλον να εχουν νομικη προστασια σε οποιες κακες κινησεις η γεγονοτα υπαρξουν !

Οταν ο δικος μας λεει αυτη την φραση και την αφηνει να αιωρειτε στο τι εννοει οι μονοι που ο κωλος μας ειναι ανοικτος ειμαστε εμεις !

Αρα θα πρεπει αμεσα να προσδιορισει το ειδος πολεμου που βρισκομαστε ο Κυριος Μητσοτακης , ειμαστε σε πολεμο με εναν καποιον αγνωστο τρομοκρατη που ψεκαζει με ιο τα κρατη η ειμαστε σε πολεμο με τον ιδιο τον ιο ;…

Εχει τεραστια σημασια να γνωριζουμε ακριβως τι ενοουσε ο πρωθυπουργος γιατι στην μια περιπτωση εχεις δικαιωματα να κανεις πραγματα που δεν μπορουν να γινουν σε μια δημοκρατια εν καιρω ειρηνης και στην αλλη περιπτωση εχεις περιορισμο στο τι μπορεις να κανεις για να συνεχισεις να θεωρεισε δημοκρατια !

Θα πρεπει λοιπον να ξεκαθαριστει σε ολους μας να η Ευρωπη ειναι σε πολεμο με τρμοκρατη η με τον ιο …θα πρεπει δηλαδη σημερα κιολας να παρει θεση στο αν πιστευει οτι οιος ξεφυγε η αν πιστευει οτι καποιοι τον αμολησαν …Οταν αποδειχθει αυτο και με βαση την φραση ειμαστε σε πολεμο με αορατο εχθρο θα γνωριζουμε παρα πολλα !

Φανταστειτε σε 50 χρονια απο σημερα ..μετα τον παγκοσμο πολεμο να μαθει η τοτε γενια οτι τελικα ο αορατος εχθρος ηταν η Αμερικη πχ …!

Δωστε σημασια σε αυτα που σας λεω σημερα , παιζετα η ζωη σας και η ελευθερα σας αυριο !

Αν δεν απαντησει η κυβερνηση σου τουλαχιστον ακριβως τι εννοει …ακριβως λεξη λεξη εξηγηση νομικη εξηγηση και οχι υπονοηση ..μεχρι να το κανει λοιπον εισαι μεσα σε μια τεραστια κομπινα , εισαι το θυμα … ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ !

ΘΥΜΩΣΕ , ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ …Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ … ΑΝ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ισως και τωρα γλυτωσεις κατι ..!

Μοιρασε το παντου να γινει πανελληνιο αιτημα …!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/19/2020 @ 12:12 ΠΜ

    Εύγε! Απλά είναι πόλεμον εναντίον μάς καί μάς λένε “είμαστε σέ πόλεμον” γιά νά νομίζουμε ότι ό εκάστοτε αρχηγός κράτος είναι μαζύν μάς καί νά μήν υποψιαστούμε ότι είμαστε ενόψει ενός έντεχνου παγκόσμιου πραξικοπήματος όπως προανακοινώνεται στά πρωτόκολλα τών σατανοσοφών τής σιών….

  2. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ 03/19/2020 @ 1:02 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΒΑΡΤΑΝΗΣ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ..ΟΙ ΣΦΑΊΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΡΊΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝΆΣΜΑΤΑ ,ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ .ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ

  3. MY EXCLUSIVE OPINION 03/19/2020 @ 1:03 ΠΜ

    The Great Wars are the cover of accumulate debts that only benefit those who print the money (hot air) and then take possession of the real assets. The same with coronabullshit. It is the excuse to cover a enormus recession worldwide.And benefit the pockets of the financial elites..

  4. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/19/2020 @ 10:34 ΠΜ

  5. Σίγουρα η αληθινή αιτία και η εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία παίζεται σκληρά στο παρασκήνιο. Εγώ βλέπω θετικό πάντως ΄το ότι το “εργοστάσιο” έκλεισε έστω και προσωρινά και το “αφεντικό” έχει πονοκέφαλο. Και αυτός είναι καλός λόγος να μένω σπίτι. Για το οπιος θα βγει κερδισμένος δεν είμαι σίγουρη. Παίζεται το παιχνίδι και ο Θεός βοηθός.

  6. Πρακτωρ 03/19/2020 @ 1:46 ΜΜ

    συμφωνώ πρέπει να ξεκαθαριστεί

    οφείλω όμως να πώ ότι ένα θα φτιάχνουν δύο θα χαλάνε…

    Η Ευρώπη μετά απο αυτό διαλύεται .
    Οι φωνές των κρατών μελών έχουν δυναμώσει ….

    Οι υπάκουοι δούλοι μόνο τρέχουν να στηρίξουν το φάντασμα .

    Ότι δώσατε διπλό θα το κεραστείτε !!!

    Η απελπισία του καθενός που αυτοκτόνησε όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής μπότας θα γυρίσει επάνω σας και με αυτή την αρρώστια και με τα υπόλοιπα που ακολουθούν.

    Ο θεος να μας δίνει μετάνοια …

  7. Πρακτωρ 03/19/2020 @ 1:53 ΜΜ

    Όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ το χρηματιστήριο ήταν κάτω απο τις 500 μονάδες και αυτό ήταν φαλίρισμα κατά τα λεγόμενα των δούλων…

    Σήμερα είναι κάτα απο τις 500 μονάδες και μας δίνουν λεφτά … τζάμπα λεφτά … όπως έλεγε και ο ΑΤΜάκιας

    Μάλλον δολοπλοκούν για να σώσουν την αφαίμαξη μας .. οι Φίλοι μας …
    Κυριάκο μην τα βάζεις με τον Θεό !!!
    Θα δείς πράγματα και θαύματα !!!

    Καλη σας μέρα αδέλφια !!

    Ηταν να μην ξεκινήσει…

  8. ΤΟ ΕΙΠΕ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΩΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID19

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*