Διαφημίσεις

Προς Δημάρχους κοινοτάρχες , Πόλεις , Κωμοπόλεις , Χωριά και συνοικίες . Μην περιμένετε να ανακοινωθούν , ίσως θα ναι πολύ αργά , κάντε το μόνοι σας ΤΩΡΑ .

Η Γενική στρατηγική αντιμετώπισης έχει πολλά στοιχεία «ανάποδης λογικής »

Γράφει ο Διονύσης Μακρόπουλος με σπουδές στην αφηρημένη άλγεβρα και στην τοπολογία τω νοητικών σχημάτων , μέλος της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

Συγκροτήστε ομάδες Εθελοντών και επιβάλλεται στην περιοχή σας καραντίνα αφίξεων σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές . Όσο σκληρό κι αν είναι ΚΑΝΤΕ ΤΟ !

Πείτε σε φίλους και συγγενείς … «μην έρθετε εδώ»

Κρατήστε την ευρύτερη περιοχή σας καθαρή , κλείστε την εξώπορτα, κλείστε τα «σύνορά» σας , ασφαλίστε τον χώρο σας απ τον δολοφόνο νέο Κορονοϊό που «έρχεται σε σας »

Εφαρμόστε το ανωτέρω μέτρο στην Αττική και στις μεγάλες Πόλεις , στις Πολυκατοικίες

Προς κεντρική διοίκηση !!!!!!!!!!!!!

Πότε πρέπει να επιβληθεί Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας ως έσχατο μέσο. Δείτε κρούσματα και τα θύματα στις επόμενες ημέρες και πράξτε πριν εμφανιστούν .

Μην παραβλέψετε τα παρακάτω – εσείς οι υπεύθυνοι – μπορεί θα χαθούν εκατοντάδες ζωές.

Ο αγώνας για την αναχαίτησης του νέου Κορονοϊού , είναι μαραθώνιος . Έτσι , πρέπει να ξέρουμε με ακρίβεια τα δεδομένα που θα προκύπτουν από τώρα και να Μείνουμε σπίτι χωρίς να φέρνουμε τον Ιό μέσα . Αυτά είναι τα όπλα μας .
Το διάστημα 11/3ου έως και 17/3ου τα κρούσματα στην Ελλάδα ήταν 99., 133, 190, 228 ,331 , 352, 387 αντίστοιχα και ως εκ τούτων οι μεταβολές , +34 , +57,+38,+103 ,+21,+35 ή σε 6 ημέρες +288

Αυτό το +228 όρισε τους θανάτους από 0 σε 5 και έτσι την θνησιμότητα σε 5 για κάθε 387 κρούσματα έως τώρα . Επειδή όμως στα 387 κρούσματα τα 60 είναι απροσδιόριστης πηγής ,συνεπάγεται ότι για κάθε 60 κρούσματα απροσδιόριστης πηγής θα έχουμε 5 νεκρούς και τελικά για κάθε +288 κρούσματα , 60 κρούσματα απροσδιόριστης πηγής

Τελικά ανάγεται η μαθηματική σχέση Ν =Κ /ΑΠ ( όπου Ν οι νεκροί , Κ τα κρούσματα μείον το 99 και ΑΠ τα απροσδιόριστης πηγής ) και τελικά ΑΠ = Κ/Ν που ορίζει την σχέση Κ και ΑΠ στο 4,8 και έτσι την σταθερά Ιχνηλάτησης ( Σν = 4,8 )

Ομοίως ,στις 17/3ου η Ισπανία είχε +5.613 νέα κρούσματα από τις 11/3ου και οι νεκροί έφτασαν στους 491 και Σν = 4,07

Προσέξτε τώρα ( πάντα στα πλαίσια του 6ημερου)

Στις 4/3ου η Ιταλία είχε +2.434 νέα κρούσματα από τις 27/2ου και 107 νεκρούς ( Σν= 22,7)
Στις 9/3ου είχε +6.670 νέα κρούσματα από τις 3/3ου και 366 νεκρούς ( Σν = 18,2 )

Στις 16/3ου η Ιταλία είχε +17.800 νέα κρούσματα από τις 10/3ου και 2.158 νεκρούς δεδομένα που δίνουν για την Ιχνηλάτηση , Σν = 8,2

Από τ ανωτέρω προκύπτει ότι εάν σε οποιαδήποτε ημερομηνία ως σημείο αναφοράς προσθέσουμε την ακολουθία 5,7,9,11,13 κτλ θα έχουμε τις νέες ημερομηνίες όπου – στην κάθε επόμενη – τα νέα κρούσματα θα είναι τριπλάσια από ότι στην προηγούμενη

Έτσι για παράδειγμα στις 17/3ου έχουμε 387 κρούσματα , στις 22/3ου θα έχουμε 1.160 στις 29/3ου 3.400 στις 7/4ου 10.200 κ.ο.κ

Τι γίνεται όμως με τα θύματα;

Ο Συντελεστής Ιχνηλάτησης ( Σν) έχει δύο επιλογές , ή θα ακολουθεί αύξουσα ακολουθία ή φθίνουσα στο εύρος του που κυμαίνεται από 3 έως 28 και δείχνει την σχέση των συνολικών κάθε φορά θυμάτων με τα κρούσματα που προστίθεται ανά 6αημερο . Προσοχή!

Δε μένει σταθερός αφού κάθε φορά ενσωματώνονται διαφορετικά χαρακτηριστικά ( γεωγραφικά , από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες , αποτελεσματικότητα συστημάτων υγείας κτλ .

Στην Περίπτωση της Ιταλίας ακολουθεί φθίνουσα ακολουθία που «παρακολουθεί» την αύξηση των θανάτων . Λειτουργεί δηλαδή αντιστρόφος ανάλογα .

Στην περίπτωση της Ελλάδας , ευρισκόμενος στο ένα άκρο του , θα κινηθεί προς το άλλο , δηλαδή θ αυξάνεται με ρυθμό 1,7 ανά περίοδο ( παραλείπεται περαιτέρω ανάλυση ) έτσι ..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:

Στις 22/3ου ο (Σν) θα είναι 8,16 και θα δείχνει ότι θα έχουμε 142 κρούσματα απροσδιόριστης πηγής ( ορφανά ) , στις 29/3ου 13.8 και θα δείχνει ότι θα έχουμε 246 ,στις 7/4ου 23 ,6 και θα δείχνει 432 και στις 18/4ου θα είναι στο ανώτερο του σημείο , 28 και θα δείχνει ότι θα έχουμε 1296 κρούσματα απροσδιόριστης πηγής .

Εάν τέλος η ΣΤΑΘΕΡΗ σχέση θυμάτων και κρουσμάτων απροσδιόριστης Πηγής ( διαφέρει από χώρα σε χώρα ) είναι 1 προς 10 στην Ελλάδα , μπορείτε να βρείτε πόσοι συμπολίτες μας θα πέσουν θύμα του νέου αυτού εφιάλτη το επόμενο διάστημα.
Κάντε ανάλυση του ανωτέρω μοντέλου σε μικρότερη κλίμακα και όταν δείτε να επαληθεύεται , επιβάλλεται Γενική απαγόρευση Κυκλοφορίας έως έσχατο μέσο προστασία μας , κι ό,τι άλλο μπορείτε .

Παράκληση προς όλους .Διαδώστε το παρόν , σώστε ζωές συμπολιτών μας

Διονύσης Μακρόπουλος με σπουδές στην αφηρημένη άλγεβρα και στην τοπολογία τω νοητικών σχημάτων , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ . Βάλτε σε καραντίνα αφίξεων όλες τις υγιείς περιοχές της Ελλάδας το επόμενο 8άωρο μόνοι σας . Δείτε τι έρχεται !”
  1. ΕΙΠΑΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΔΗ Ο <>

  2. Ωραία ομάδα αστυνόμευση. Εδώ λέμε πως η και καλά πανδημία είναι στημένη κι εσύ φοβίζεις κόσμο όπως κάνουν τα συστημικα ΜΜΕ. Αισχος

  3. Επειδή είμαι πολύ Μακακας και έχω μια τάση ότι μου λένε να κάνω το αντίθετο , γιαυτό θα ήθελα πολύ να μπορούσα να δω τις εξετάσεις από αυτά που κάνουν για την κορώνα. Έχω μια βλακεία στο κεφάλι που μου λέει ότι θα δείξουν πολλά από αυτά ότι δεν είναι 100% από την κορώνα αλλά από κάτι άλλο.
    Μέτα από αυτά που είπα μακάρι κάποιος να δημοσιοποιηση τέτοια αποτελέσματα. Τότε ΝΑΙ για πρώτη φορά θα κάνω αυτό που μου λένε τα παπαγαλάκια και οι μέχρι τώρα ψεύτικες κυβερνησεις.Ασ είναι ένα βίντεο γιαγιούλα

  4. εν’ ολίγοις μαντρώστε τους Έλληνες στις πόλεις, γιατί αν δεν αφήσω τον συνέλληνα να έρθει στο χωριό, τον καταδίκασα να παγιδευτεί στην πόλη…

  5. Παραμύθια τούμπανο, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία ανοικτά, μέσα μαζικής μεταφοράς σε λειτουργία, εκκλησίες κλειστές, μετακινήσεις παράνομων μεταναστών κανονικότατα…

  6. Για τον παπαδημούλη αριστερό γελοίο της οκάς ενος γελοίου κόμματος μιάς γελοίας ιδεολογίας αμπελοφιλοσοφίας, αλλά και όχι μόνο, τι μπορούμε να περιμένουμε? Αυτός δεν κρατάει ούτε τα πολύ αγαπητά, συνήθως, απο τον λαό μας προσχήματα που, εστω κι αυτά©®™, κάτι είναι σε σχέση με την άθλια φύση μας η οποία απο μόνη της χωρίς έξωθεν περιορισμούς(εδώ είναι ακόμη και με αυτούς!!!…)είναι λάσπη και σκατά. Την θεία τιμωρία την έχει σκεφθεί κανείς ως πρός όλα τούτα?! Δεν έχω διαβάσει μιά τέτοια εκδοχή…

  7. https://4.bp.blogspot.com/-C0Uij-TQSvo/UvC_aLzmGZI/AAAAAAADVW8/jxNJgDm1oMY/s1600/0ii0001.jp
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΤΩΝ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΟΙ. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

  8. Το σπουδές είπες ότι έκανες; Αφηρημένη άλγεβρα και μπλα μπλα..; Ε άμα θελουμε το πιστεύουμε.. :Ρ

  9. Ποπο φιλε τρομοκρατια μιλαμε!Εδω σε λιγο θα το πιστεψω και ο ιδιος.Παει ο παλιος ο κοσμος παιδια.και μη χειροτερα.ας μας προστατευει ο χριστος.

  10. Βλακειες ..Ο ιος ειναι ενα PSYOP και δεν υπαρχει στα αληθεια …μην καταπινετε αμασητι οτι γραφουν εδω μεσα

  11. “Τελικά ανάγεται η μαθηματική σχέση Ν =Κ /ΑΠ ( όπου Ν οι νεκροί , Κ τα κρούσματα μείον το 99 και ΑΠ τα απροσδιόριστης πηγής ) και τελικά ΑΠ = Κ/Ν που ορίζει την σχέση Κ και ΑΠ στο 4,8 και έτσι την σταθερά Ιχνηλάτησης ( Σν = 4,8 )”
    Δεν ισχύει. Συσσχετίζει τους νεκρούς με το πηλίκο των κρουσμάτων / ορφανών. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο?? Δηλαδή αν δεν έχουμε κανένα ορφανό , θα έχουμε άπειρους νεκρούς????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek