Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:47 - 15/03/2020

Corona 33, πολλές οι συμπτώσεις…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Corona 33, πολλές οι συμπτώσεις…

Σας τα δείχνουν όλα αλλά εσείς τα βλέπετε, ποιοι φορανε κορόνες 33;

Το πείραμα Coronavirus19 ονομάζεται και psy-op στα Αγγλικά, τα αρχικά της ένοιας, “ψυχο-λογική επι-χείρηση”. Σας δείξαμε σε αυτό το άρθρο με τίτλο ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤV ΠΟΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ (33) την σύνδεση με το corona33 αλλά επειδή βρήκαμε και άλλα άρθρα στον διεθνή χώρο, το βρίσκουμε πολύ αναγκαίο να σας τα επαναλαμβάνουμε διότι ο ΝΟΥΣ σας (της μάζας) κινδυνεύει από όλους τους πράκτορες του συστήματος με πρώτα τα παπαγαλάκια των μέντια. Η επανάληψη γράφει στον σκληρό σας δίσκο την αλήθεια τους χωρίς εσείς να το αντιληφθείτε και γι αυτό πρέπει να καταλάβετε απόλυτα την λειτουργία του υποσυνειδήτου σας αλλά και την δύναμη της επανάληψης των δεσμοφυλάκων 33. Προσκολλημένοι όλοι μας και τέλεια χειραγωγημένοι στην ύλη, καθώς είναι η ανθρωπότητα, δεν έχει κατανοήση πιο βαθιά την σημασία της ύπαρξης της μέσα στην ύλη.

Ο λόγος της ύπαρξης μας είναι ένας, η ψυχούλα μας πρέπει να περάσει από αυτό το τεράστιο σχολείο για να εκπαιδευτεί και να μάθει τις αντοχές της αλλά και τις αδυναμίες της, να ενωθεί με το όλον, τον Πατέρα-μητέρα-Δημιουργό και τελικά να ξαναγυρίσει εκεί χωρίς τις ηλιθιότητες που μας δίδαξαν. Οι δεσμοφύλακες 33 είναι εδώ για να εμποδίσουν την εξέλιξη μας σαν θεικό ον που είμαστε…

Δείτε εδώ τους τίτλους αναφοράς μες το ηλεκτρομαγμητικό πεδίο με το 33 και αναπτύξτε την κριτική σας ικανότητα για το πείραμα Coronavirus19…

Look at this list of Coronavirus reports that use the number “33
With 33 coronavirus cases, Thailand still welcomes Chinese tourists
China imposes travel restrictions on 33 million people as virus toll climbs
Shocking X-rays show effect that killer virus had on 33-year-old’s vital organs
California Monitoring 8,400 People for Coronavirus, 33 Have Tested Positive
Singapore raises alert level as coronavirus cases jump to 33
33 close contacts of Italian woman infected with coronavirus confined to home
No signs of Coronavirus in 33 who returned from Wuhan
Diamond Princess cruise ship: number of cases spike 33%

Coronavirus: Almost 3300 have died

Bill Gates ‘predicted’ how coronavirus-like pandemic could spread saying 33 MILLION may die in first six months
Japan has confirmed around 10 more cases of coronavirus among passengers on a cruise ship with 3,700 [3700! MH370…] people aboard, bringing the total number of infections in the country to 33.

Pakistan among 33 countries that provided medical supplies to fight coronavirus

33-year-old Chinese woman gives birth to a health baby

Germany’s first coronavirus case is a 33-year-old man

The forecast Chinese hit in the first quarter will shave about €33 million off group sales for the year

Chinese state media reported that 585 samples taken at the market yielded 33 positive matches for the coronavirus’s DNA

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ? 03/15/2020 @ 5:03 ΜΜ

    …Συμφωνώ απολύτως. Ο προγραμματιστής μας γνωρίζει, εμείς όχι.

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 03/15/2020 @ 7:59 ΜΜ

    Ο ΜΗΝΑΣ PHALGUN…
    ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ 19.00ΜΜ -22.00ΜΜ… H ΘEOTHTA SHIVA… ΑΒΑΔΔΩΝ Η ΑΠΟΛΛΥΩΝ[ ΕΞΟΛΕΥΘΡΕΥΤΗΣ ]… ΤΟ TO ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ…
    31-12-1019 = 19 [ COVID-19 ]…

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 03/15/2020 @ 8:03 ΜΜ

    ΚΟΡΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ [ ΑΒΥΣΣΟΥ ] ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΠΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΕΩΠΟΥΣ [ ΑΠΟ 31-12-2019 ΕΩΣ 31-05-2020 ] …ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…

  4. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 03/15/2020 @ 8:13 ΜΜ

    ΤΡΙΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ 1986…ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ 2004…ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ 2019…18 ΣΥΝ 15 = 33 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ…33 ΔΙΑ 3 = 11.11.11.

    ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ… ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ…https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2Fb1%2Fd2%2F86%2Fb1d2863a3042610b5e

  5. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 03/15/2020 @ 8:24 ΜΜ

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/iha-to-international-greek-community.html

    ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ…

  6. Πλούτωνας 03/15/2020 @ 9:29 ΜΜ

    Καλα εσυ συνεχισε να το παιζεις και περιμενε να δεις τι θα παθουν οι καταραμενοι φασιστοαλητες, οι “Ελληνοπρεπεις” και τα υπολοιπα καταραμενα βρωμομπασταρδα του Χιτλερ και του συμπαντος που εσπειραν αυτην την μη αντιστρεψιμη δαιμονικη αρρωστια για να ταιζουν την βλακεια και τον κομπλεξισμο του μαλακα του απογονου της Τουρκαλβανεζικης κουραδας που παριστανουν τους Ελληναρες.

  7. Επισης δεν ειδες οτι εχω δυο κεφαλια ο Απολουων των Χεταιων και των Φρυγων και δηλαδη και των Μακεδονων απο οπου προερχεται και το συμβολο του δικεφαλου Αετου. Τωρα που θα κοψω τα κεφαλια στα αφεντικα των Ναζι στην διασταυρωση θα ακουνε Αλεξανδρος και θα ερεθιζετε ο κωλος τους για να θυμουνται ποιος τους γαμησε την μανα τους την Φασσιτοπαρανοια και μετα την επνιξε και εριξε απο τον Καιαδα. Οι σκιες και τα δαιμονικα σκατα δεν περνανε στο επομενο level μεσα απο τον σταυρο.

  8. ΟΣΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΘΕΡΙΖΕΙ

  9. Πλούτωνας 03/16/2020 @ 11:28 ΠΜ

    Η μαλακια με τους παρανοικους νεοναζι που αντλουν δικαιωμα ταχα μου απο την “καταγωγη” και οχι μονο απο την ιδεολογικη παρανοια για να κακοποιουν τους αλλους ψυχολογικα και οχι μονο για να τους επιβαλουν την αρρωστια επρεεπε να τελειωσει εδω και πολλα χρονια. Τωρα δεν εξαρτατε απο κανεναν ανθρωπο και ασφαλως δεν εξαρτατε ουτε απο τα αψυχα ζωα. Οποιος χρησιμοποιει πλεον τις γνωστες ταμπελες για αυτοπροσδιορισμο θα πρεπει να το ξανασκεφτει καθως αυτη η”πραγματικοτητα” δεν υπαρχει και ουτε υπηρξε.

  10. Πλούτωνας 03/16/2020 @ 11:48 ΠΜ

    Δεν μιλμε απλα για επιφανειακο μισος που να σχετιζεται με τις δομες του κοσμου. Μιλαμε για υπαρξιακο μισος βασισμενο στο πυκνο σκοτος της πυκνης ανοησιας διποδων μικορβιων που προσπαθουν να επιβαλουν την παραναοια μεσα και απο την ψυχολογικη βια χωρις ορια με μοναδικο αποτελεσμα να ενδυαμωνουν την τεχνητη πολωση και σε προεκταση το καψιμο του Νου που απομακρυνεται απο την Ουσια για να ταιζει την αρρωστια που εχει ταυτισει με το κατωτερο εγω. Μιλαμε για μια προσπαθεια δαιμονικης επιβολης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*