Διαφημίσεις

Μια ανγνωστρια μας μας εστειλε αυτη την φωτο , η ιδια μας λεει οτι την αγορασε πριν τρεις μηνες ..!

Η συμπτωση εμφανης , η οποιατητα της φωτο ειναι αρκετη ισχυρη , μαι μοιαζει με τον κορονοιο …Συπτωση ; Γνωση; .. Επεμβαινει στο μυαλο των δημιουργων ενα αγνωστο γνωσιακο πεδιο και τους δινει εικονες για το μελλον; .

Η κριση απο ολους μας προς χαρη της ελευθερης ερευνας…!

Πριν λιγο ενας αλλος αναγνωστης μας μας εστειλε αυτο το κειμενο…η συμπτωση γινεται αρκετα εκνευριστικη..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Καρτα τηλεφωνιας αγορασμενη πριν τρεις μηνες..”
  1. Τι είπαν οι ειδικοί; Πιθανά η υψηλές θερμοκρασίες αναστέλλουν την μετάδοση του κορονοϊού. Τι παρατηρούμε από το πολύ πρωί; ( επέστρεφα από βραδινή βάρδια). Ένας καταγάλανος ουρανός που όμως από ανατολικά ”γραμμωτά σύννεφα” χάλαγαν το απέραντο γαλάζιο που μόνο ο Ελληνικός ουρανός έχει. Ξυπνώ κατά τις 13:30 και οι γραμμούλες παντού σε όλον τον ουρανό, ο ήλιος μουντός και η θερμοκρασία στους 23,9 C. Μήπως λέω, μήπως πρέπει οι αεροψεκασμοί για την μείωση της θερμοκρασίας λόγω του φαινόμενου του…

  2. θερμοκηπίου όπως λένε στον ΟΗΕ θα έπρεπε να σταματήσουν κι όχι να ενταθούν όπως σήμερα, για να έχουμε αυτή την υψηλή θερμοκρασία που απαιτεί η μείωση – εξάλειψη του ιού; Αυτά για τους βλαμμένους νεοέλληνες που όλα τα βλέπουν τυχαία. Να μας πεθάνουν θέλουν Ρεεεεεεεεεεεεε και στο δείχνουν χωρίς κανένα ενδοιασμό. Στο λένε κατάμουτρα, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

  3. Βρε παιδιά, το σηματάκι αυτό το έχουν εδώ και πολύ καιρό στις διαφημίσεις τους, όπως και το restart..
    Το έχω δει πολλές φορές φαντάζομαι όπως και εσείς.

  4. Η Αχαρνών γεμάτη αλλοδαποί κινούνται σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Μήπως το κράτος – κινητή τηλεφωνία πρέπει να στείλει SMS ενημερώσεις και σε άλλες γλώσσες. Αγγλικά Αραβικά κτλ..;;; Και με τα παράνομα τζαμιά τι θα γίνει..;;

  5. Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου πακέτο,με ημερομηνία λήξης 05/07/2019, οι ακίδες μοιάζουν σαν κεφάλι βατράχου αν το δούμε από μπροστά, λες και θέλουν να πουν ότι μας βράζουν σιγά σιγά σαν τον βάτραχο στην κατσαρόλα, ή μέσω των μικροκυμάτων των κεραιών τους ; Αφού οι ακίδες του κορονοϊού είναι και κεραίες ταυτόχρονα, αλλά και του ότι ο ιός ψήνει στο πυρετό, και ενεργοποιείται από μικροκύματα προσβάλλοντας μας, το restart που γράφει που αναφέρεται; Μάλλον το σύστημα επανεκκινείται.

  6. Και κάτι άσχετο ή σχετικό…η Vodafone δεν έστειλε το περιβόητο μήνυμα της ΓΓ Προστασίας…

  7. Το σηματάκι αυτό είναι τουλάχιστον 10ετίας, το θυμάμαι παρά πολύ καλά χρόνια τώρα, γιατί μου είχε κάνει εντύπωση ως αρρωστημένο και τότε!

  8. Είναι πολύ εκνευριστικο όντως…
    Ξεκάθαρα ο ιός και οι κεραίες 5g να τον πλαισιώνουν..
    Τυχαίο;;

  9. Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012!!!!

    Η Spot κάνει… restart για το CU!
    Με όχημα το καλό ΜΙΚΡΟΒΙΟ της αλλαγής που όλοι οι νέοι έχουν σήμερα στο αίμα τους, το CU τους προσκαλεί να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Με δύναμη τη νεότητα και την αλληλοϋποστήριξη ν’ αλλάξουν, όσα δεν τους αρέσουν σήμερα. Να ορίσουν τους νέους κανόνε
    https://www.advertising.gr/advertising-2/creativity/i-spot-kanei-restart-gia-to-cu-53603/

    https://www.neolaia.gr/2012/11/15/vodafone-foitites-kanoun-restart-me-prosfores-cu/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *