23:49 - 12/03/2020

Ανθρωποτητα ξυπνα …κατι βρωμαει πολυ ….!

Διαφημίσεις

Πεσκαρα ιταλια …Ανεπιβεβαιωτη πληροφορια για 60.000 αμερικανους στρατιωτες …

Νεα Υορκη ανεπιβεβαιωτη πληροφορια για Λοκ νταουν της Νεας Υορκης …

Μπορει να ειναι φημες ..αλλα ποσες φημες εγιναν μεχρι σημερα η πραγματικοτητα μας !

Στην γερμανια οι γερμανοι αδειαζουν τα ραφεια σαν κατι να γνωριζουν … , στην Τουρκια δεν εχουν ανακοινωσει παρα μονο ενα κρουσμα αλλα ανθρωποι απο εκει μιλανε για χιλιαδες νεκρους ..!

Απο την αλλη δεν ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εμας γνωριζουμε εστω και εναν που νοσει πραγματικα ..η αν νοσει αν νοσει απο κατι που ειναι αληθεια και οχι κατι που μπορει να βαφτιτσει οπως θελει το συστημα …!

Τα νουμερα συνεχιζουν να ειναι παραλογα … οι συμπεριφορες των κρατων ακομα το ιδιο ..εμεις διαβαζουμε στα νουμερα με βαση αυτα που δινουν οτι η θνησιμοτητα σημερα ειναι στο 7% ..τουλαχιστον για την Ιταλια .. !

Στην κινα η κυβερνηση διεταξε να σκοτωσουν τα κατοικιδια τους οσοι εχουν νοσησει , τους συμπεριφερονται πιο σκληρα και απο κρατουμενους σε στρατοπεδο αιχμαλωτων πολεμου ..!

Ολα αυτα περαν του ιου ειναι σιγουρα μια καταφωρη στερηση των ελευθεριων μας , ενας στρατιωτικος νομος αυριο για το “καλο” μας θα ειναι η απολυτη στερηση σε ολα τα κεκτημενα δικαιωματα μας …εξελιξη του ισως να ειναι και η δια βιας χρηση εμβολιο ..που ευκολα μπορει κανεις να σκεφθει την δια βιας τοποθετηση απο τσιπ κοκ..!

Αν ολα αυτα ειναι απλα οκ κακως εγραψα αυτο το αρθρο…αλλα εμενα ολο αυτο μου βρωμαει την αρχη μιας παγκοσμιας χουντας που θα την δεχθουμε εκβιαστικα , θα την δεχθουμε θελουμε δεν θελουμε με μεγαλυτερο μπατσο τον διπλανο μας που απο τον φοβο του και την μη ερευνα του θα εχει δεχθει τα παντα …!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Το πόσο πολύ επιδεικτικά βγαίνουν και δηλώνουν όλοι οι διάσημοι ξαφνικά ότι έχουν κορονοιο και γελοντας κιόλας πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις…είναι εντελώς αφύσικο όταν απ’ την άλλη μας δείχνουν στρατο, απομόνωση, θάνατο..

  2. Κουρακοσταυρος 03/13/2020 @ 12:11 ΠΜ

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ?

  3. Artemisia Gogou 03/13/2020 @ 12:13 ΠΜ

    Για αυτο και ο Ελληνας πρεπει να δωσει πρωτος το παραδειγμα και να μην αποδεχτει τις καραντινες χωρις αντιδραση .ο ιος ειτε δεν υοαρχει ειτε υπαρχει και δεν ειναι επικυνδηνος [οτι λενε μερικες φυλαδες,τα ΜΜΕ και ιθστοσελιδες ειναι ΨΕΜΑΤΑ] δεν πρεπει να τον φοβομαστε [μπορει να αντιμετωπιστει με φυσικα μεσα και οι περισσοτεροι αναρωνουν απο αυτο και χωρις να πανε στα νοσοκομεια].Αυτο που πρεπει να φοβομαστε ειναι μην χασουμε τα Ελευθερα Ατομικα μας Δικαιωματα τα οποια με την καραντινα που θα επ

  4. Artemisia Gogou 03/13/2020 @ 12:19 ΠΜ

    ιβαλουν θα καταπατηθουν και ετσι θα ελεγχομαστε απο την Ελιτ σε οποια κινηση και αν κανουμε .Εδω ο Ελληνας πρεπει να αντιδρασει και να μην διαβαζει/βλεπει τι του λενε τα ΜΜΕ [την τηλεοααση μονο για ταινιες/σειρες την εχω και το ιντερνετ μονο για ανεξαρτητη ενημερωση [Κατοχικα Νεα,Νικος Χειλαδακης ,Πενταποσταγμα και κλπ\].Ο Ελληνας εχει αποδειξει οτι χωρις ελευθερια δεν μπορει να ζησει[Τουρκοκρατια,Κατοχη,Χουντα και κλπ] .Ισως ειναι η ΩΡΑ να το αποδειξει ξανα αυτο ..μην μασωντας αυτα που του λεν

  5. Artemisia Gogou 03/13/2020 @ 12:21 ΠΜ

    ε οι Ανθελληνες της ΝΤΠ αλλα βγαινωντας εξω και καιγοντας επιτελους το μπουρδελο[Βουλη] τους.Δραστικη λυση

  6. μην περιμένετε και πολλά, οι πιο πολλοί τρέμουν τον θάνατο, αυτο οι χειραγωγοι το ξερουν καλά, θα σας σκοτώσουν για να επιβιώσουν όπως τους λένε. Ξεκίνησε παγκόσμια δικτατορία με τις ευλογίες της αδύναμης ανθρωπότητας.

  7. ΚΟΥΡΑΚΟΣΤΑΥΡΟΣ 03/13/2020 @ 1:55 ΠΜ

    ΒΟΔΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ,ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ,ΟΥΤΕ ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΥΔΙΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΚΑΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ

  8. Πρακτωρ 03/13/2020 @ 10:19 ΠΜ

    Καλημέρα
    Με αφορμή την απαγόρευση της λέξεως ΘΑΥΜΑ θα σημειώσω τα εξής :

    Α. οι ιπποι της αποκάλυψης
    Β. εξακολουθητικά θα ανανεώνονται (ξανα και ξανα στην ιστορία )
    γ. ο Πρώτος είναι το κλειδί
    δ. Νικά εξακολουθητικά
    ε. για να νικά σε συνθήκες τέλειας ανομίας σημαίνει θαύμα
    ανεξήγητο. Οι υπόλοιποι και οι παρενέργειες τους είναι θέμα σειράς .
    στ. Η επανάληψη εις τους αιώνες

    Η άποψη μου είναι ότι θα δούμε ανεξήγητες ενέργειες και δυνάμεις
    προς δόξα Θεού !!!

    Καλημέρα σας

  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ 03/13/2020 @ 10:32 ΠΜ

    Μάλλον ξεκίνησε παγκόσμια δικτατορία και μας μαντρώνουν στις πόλεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*