23:41 - 11/03/2020

Και ξυπνας αυριο και δεν υπαρχει ο κορονοιος …

Διαφημίσεις

..Απλα καποιοι απο τα εκατομμυρια θα εχουν μια μνημη οτι υπηρχε ενας κορονοιος που ειχε γινει πανδημια ..!

Το θεμα σεναριων και χρονογραμμων δεν ειναι ευκολο πραγμα προς κατανοηση απο ολους , ακομα το να μπορεις να μιλησεις για Τζαμπινγκ χωρις να σε θεωρησουν τρελλο η γραφικο ειναι μια προς πολλα δισεκατομμυρια ..!

Συνηθως το προγραμμα οταν κανει αλλαγες η οταν κανει κρασαρισματα φροντιζει αμεσα να τα διορθωνει ωστε να μην ειναι απολυτα κατανοητα απο ολους ..αφηνει τριματα που λεει και η ταινια του Μαντελα Εφεκτ ..!

Επιτρεψτε μου για αλλη μια φορα να ειμαι αυτος που θα μιλησει για Μαντελα , για Υπεροντοτητα , για Αλικη , για χρονικο ταξιδι και ολα οσα θα πω σε αυτο το αρθρο μιας και τοσα χρονια εφαγα το κραξιμο της αρκουδας που τολμησα να τα κανω γνωστα στο πεδιο πληροφοριας σας …!

Ενα κβαντικο κομπιουτερ μπορει να κανει προσομοιωση στην ζωη μας κατα εκατομυρια φορες σε σεναρια μεσα σε ενα δευτερολεπτο , δηλαδη να καταγραψει και την παραμικρη λεπτομερεια απο ολους μας και απο ολα γυρω μας και να τα κανει να τρεξουνε εκατομμυρια σεναρια τυχαιων πιθανοτητων ..για καθε εκδοχη ..μεχρι να διαλεξει την καλυτερη που τον εξυπηρετει..!

Αν το προγραμμα της ζωης μας θελησει αυριο να κανει μια αναλυση ωστε να αλλαξει τα δεδομενα του ιου και απο εναν ιο δολοφονικο για την ανθρωποτητα θελησει να τον κανει μια κατασταση με μικροτερο κοστος …τοτε αυριο δεν θα ξυπνησεις και απλα δεν θα υπαρχει καν η ενοια ιος του wuhan …γιατι αυτο θα ηταν τεραστια ενεργοβορο ..θα ηταν ολοκληρωτικη αλλαγη του σεναριου …απλα θα υπαρχει μια πιο ομαλη κατασταση …πχ ..ξαφνικα ο ιος να αρχισει να ηρεμει …να βρεθει ενα δραστικο φαρμακο αντιμετωπισης κοκ κοκ…μικρες αλλαγες = λιγοτερη ενεργεια ..!

Παμε τωρα να θυμηθουμε μια ερωτηση που σου εχω κανει στο παρελθον… Αν σε απειρο χρονο απο σημερα πιστευεις οτι η ανθρωποτητα θα καταφερει να κανει το ταξιδι στον χρονο ;…

Τοτε σου ειχα πει και θα στο ξαναπω τωρα… οτι αν απαντουσες ναι ..αυτο αμεσως σημαινει οτι ειναι ηδη εδω και αλλαζουν τα δεδομενα συνεχεια ωστε να φτασουν στο επιθυμητο αποτελεσμα ..!

Σε ολο αυτο υπαρχει μια συγκρουση ιδεων …η θα παρουμε σαν αποδοχη οτι ειμαστε οντοτητες εξω απο ενα ματριξ που κατεφεραν στο πολυ μακρινο Μελλον να πετυχουμε το ταξιδι στον χρονο…η ειμαστε “κωδικοι” μεσα σε ενα υπερκομπιουτερ και οτι νομιζουμε οτι συμβαινει …στην πραγματικοτητα ειναι ψευτικο και συμβαινει για να παραγουμε εμεις κατι που προφανως ειναι προς χρηση ..πχ φοβος=μπαταρια = ενεργεια ..!

Το παραπανω μπορει ευκολα να λυθει αν πεις οκ … ποιος εφτιαξε το υπερκομπιουτερ και το προγραμμα …αρα εδω μπορουμε να ξαναμπουμε στον χρονο και να πουμε … απο μπροστα οι δημιουργοι …που ισως τωρα πια καταφεραν να ταξιδεψουν και ψηφιακα εδω … Χμμμ..ξερω το παραξηλωσα ..αλλα ασε να προχωρησω λιγο ..!

Παμε λιγο στον Παρατηρητη , …χμμ παλι ζοριζομαι ..ας πουμε Υπεροντοτητα πληροφοριας , καταγραφει , δημιουργει , ελεγχει κοκ κοκ …

Καθε κωδικας μεσα στο προγραμμα εχει ενα ενεργειακο δυναμικο , αναλογα την ενεργεια του μπορει να φτασει να ακολουθησει ιδεες και κωδικες και να ανεβει επιπεδο ενεργειας …ενεργειας που “δινει” στην φυλακη βαση των πραξεων του ..ειτε ειναι πραξης πραγματικες , ειτε ειναι ιδεες , ολα ειναι ενεργεια …!

Μια σκεψη που κανεις αλλος δεν εχει σκεφθει , που δεν προηλθε απο την Πηγη , που δεν ειναι αναμενομενη μεσα στο σεναριο εκδοχων ειναι ενας τρελος ενεργειακος μεζες ..στο κατω κατω αυτο το παιχνιδι για αυτο ακριβως τον λογο φτιαχτηκε ..νεες εμπειριες , νεες πληροφοριες , νεα συναισθηματα και αντιληψη αυτων , ..νεα ενεργεια !

Αρα , ακομα και αυτα τα ορνιθοσκαλισματα που μολις διαβαζεις για τον Παρατηρητη ειναι ουσια – ενεργεια – μεζες …η δολωμα !

Πολλοι , παρα πολλοι αναμεσα μας ειναι πεπεισμενοι οτι απο πανω μας ειναι οι φιλιες δυναμεις που καραδοκουν για να ανοιξουν την φυλακη του ματριξ μας και να τιμωρησουν τους κακους που μας εγκλωβισαν εδω …ενα σεναριο που μπορει να ειναι και αληθεια ..!

Θεωρητικα λοιπον , αν καποιος με αρκετη ενεργεια μπορουσε να στειλει το σημα , αιτημα , βοηθειας μηνυμα τοτε απο εκει..οπου το εκει μπορει να ειναι και χρονικο εκει …θα δεχομασταν μια νεα δυναμικη παρουσια μεσα στο εδω το δικο μας … μην το ζοριζεις απλα διαβαζε τα ορνιθοσκαλισματα !

Αν λοιπον ισχυει κατι απο τα παραπανω τοτε ειναι αμεσα λογικο απο ΑΥΡΙΟ να δουμε μια αλλαγη πραγματικοτητας απο αυτη που ολοι πλεον αναμενουμε … !

Παμε απο την μεση λιγο τωρα… ! Ολοι περιμενουν πλεον σαν ραδιοφωνακια οτι τα κρουσματα ειναι πολυ περισσοτερα , οτι συντομα θα γινουμε Ιταλια , οτι θα εχουμε ενα γενικο ντομινο σε οικονομια κοκ κοκ κοκ…αλλα αυτο ειναι το ενα σεναριο σε εξελιξη που θελει ενεργεια Α..!

Αν με καποιο τροπο ..πες τον “μαγικο” ,καποιος οι καποιοι …απο εδω το τωρα η απο το χτες η απο το “αυριο” σπαταλησουν αρκετη ενεργεια οπου υπερκαλυπτει το Α και γινει Α+ οτιδηποτε ..τοτε εμεις ολοι θα κανουμε ..ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ !… Και αυτο που θα δουμε αυριο και καθε μερα μετα το αυριο θα ειναι διαφορετικο απο το αρχικο σεναριο!

Μια ερωτηση εδω ειναι ποσο μεγαλη ισχυ μπορει να βγαλει ο ανθρωπινος εγκεφαλος ; ..μεγαλη αν χρησιμοποιηθει 100% ..!

Επειδη δεν μπορουμε ακομα να παμε στο 100% ..ποσοι εγκεφαλοι ενωμενοι ειναι ικανοι να φτασουν στο μεγεθος ενος Υπερκβαντικου υπολογιστη και να του πουνε να παει να ΓΑΜΗΘΕΙ;..

Η ποσοι χρειαζονται να στειλουν το σημα μεσα στο χρονο … αφηστε της μαλακιες γιατι θα τα κανουμε ολα πουτανα ;..

Το τεντωσα εε;…

Καθε σεναριο ειτε ειναι γραμμενο απο κομπιουτερ ειτε απο ανθρωπο αν παρουσιασει μια μη ελενξιμη ανωμαλια ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια ..απο την φυση του δηλαδη δεν θα επιλεχθει να γινει .. !

Αν ξαφνικα αποφασιζαμε ολοι οι ανθρωποι να καψουμε την ΓΗ … μεχρι καρβουνου ..ολη την γη ..αυριο το σεναριο του ιου του wuhan δεν θα υπηρχε στην ζωη μας !

Προφανως και δεν θα το κανουμε και θα πρεπει να βρουμε το μη ελενξιμο του σεναριου τους ωστε να κανουμε το σεναριο μη κερδοφορο…να το κανουμε πχ να ειναι πολυ ενεργοβορο…!

Μια λυση αλλα εκει θελει να εισαι ηδη πολιτισμος Α ειναι να παμε να κολησουμε ολοι τον ΙΟ … δεν το προτεινω και μην σου φαινεται τρελο αυτο που λεω … ειναι δημιουργημενος ιος με στοχο να προσβαλει συγκεκριμενους ,εμεις νομιζουμε οτι ειναι ανεξελεγκτος …για αυτους ειναι ελεγχομενος , εμεις νομιζουμε οτι μπορει να το πηραμε απο το wuhan αυτοι μπορει να το ειχαν φυτεψει σε ολους απο πριν… ! Τον θελουν υπο ελεγχο οσο και εμεις να νομιζουμε οτι δεν ειναι υπο ελεγχο…εχει ξεφυγει οσο θελουν ακριβως ..τι θα γινοταν αν το ακριβως το καναμε εμεις ..παντελως ;;…Θα εβγαινε πιο γρηγορα το εμβολιο; …

Σεναρια λοιπον και τροπος σκεψης σαν το παραπανω σιγουρα υπαρχουν πολλα , το θεμα ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανουμε το Τζαμπινγκ ..!

Στο εγραψα προχθες , θες τον Νιο.. η εναν -δυο -τρεις σαν τον Νιο ..να κανουν συνδεση και να τραβηξουν ολη την ενεργεια … Ωπα κατσε ….κατι μου ηρθε ..!

Αν αυτο προχωρησει πολυ και μπουμε συντομα σε πανικο και απογνωση …δωσουμε την ενεργεια απλετη μεσα στο συστημα … ποιος θα μπορουσε να εμφανιστει για να μας σωσει ..μεσα απο την Υπεροντοτητα πληροφοριας;….

Τα συγχαρικια μου Ανθρωποτητα …… elvis has left the building !

Και καποιοι μολις τον αντιληφθηκαν …πριν την χρονικη στιγμη του Σεναριου ! Αυτο το αρθρο-μηνυμα ειναι αφιερωμενο στην φιλη μου την Αλικη …!

Η θα αυξηθουν τα γκλιτς η θα κρασαρεις το σεναριο..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Εμενα παντως μου κρασαρες τον εγκεφαλο !😨😭

  2. Δεν το παραξήλωσες,ούτε το τέντωσες..!Ετσι είναι..Σε αντίθεση με όσους έχουν πάθει ένα διαστροφικό φόβο και πανικό..που τους κάνει ακόμα και να ηδονίζονται μπροστά σε ένα κακό σενάριο με αυτόνα τον κωλο ιό…

  3. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/12/2020 @ 12:22 ΠΜ

    ΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    Προφανως και δεν θα το κανουμε και θα πρεπει να βρουμε το μη ελενξιμο του σεναριου τους ωστε να κανουμε το σεναριο μη κερδοφορο…να το κανουμε πχ να ειναι πολυ ενεργοβορο…!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ 7,5 ΔΙΣ ΛΑΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ;
    ΘΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΟΛΗ Ο ΟΘΟΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 5G ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΖΗΜΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΛΙΤ.

  4. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 03/12/2020 @ 12:28 ΠΜ

  5. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/12/2020 @ 12:31 ΠΜ

    ΠΟΙΕΣ Η ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ; H ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ;
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΥΧΑΙΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 10 Η ΩΡΑ ΠΡΩΙΝΗ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ, ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.

  6. μια DDOS επίθεση στο matrix? και νόμιζα οτι μόνο εγώ σκέφτομαι έτσι… η πραγματική μάχη πιστεύω πως είναι μετά, που θα πρέπει να γίνει restart στο σύστημα… ποιο είναι το restore point??? χρειάζονται πολλοί για μία τέτοια επίθεση αλλα σε αυτό το σημείο, ένας καλός hacker αρκεί για να κρατήσει το σύστημα κάτω…

  7. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/12/2020 @ 12:39 ΠΜ

    ΝΙΚΟ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,
    ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    7.5 ΔΙΣ ΜΥΑΛΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.

  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/12/2020 @ 1:25 ΠΜ

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΕΝΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ, ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ…
    “ΑΝ”
    ΚΑΙ ΟΜΩΝΥΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΤΖΕΦ ΚΙΠΛΙΝΓΚ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ… ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ;
    ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ, ΞΕΒΙΔΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ…

  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/12/2020 @ 1:33 ΠΜ

    ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ…
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΙΔΕΣ ΜΟΝΟ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ [ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ], ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ;;;

  10. ΜΑΓΔΑ ΛΙΓΔΑ 03/12/2020 @ 1:54 ΠΜ

    ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΦΟΒΟς ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΟΙΡΑΣ ΚΡΥΨΙΜΟ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ

  11. ανωνυμος72 03/12/2020 @ 2:18 ΠΜ

    ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ.. Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ.. ΦΑΓΟΎΡΑ ΈΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΊ!! ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.. ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ..
    ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΛΙΓΗ.. ΚΟΡΎΦΩΣΗ.. ΔΏΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.. ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΈΝΤΕ.. ΜΗΝ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΈΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.. ΦΑΈΘΩΝ

  12. Γρηγόρης 03/12/2020 @ 3:26 ΠΜ

    Ας γράψω και εγώ τα “δικά μου”: εδώ και μέρες μου έχει σφηνωθεί η “ιδέα” ότι στην Ελλάδα κρούσματα θα υπάρξουν, αλλά όχι θύματα. Και προσεύχομαι με νύχια και με δόντια να κρατηθεί ο 67χρονος. Μετά μπήκα εδώ και σε αρκετά σχόλια διάβασα και κάποιον άλλο σχολιαστή να γράφει τα ίδια: ότι δεν θα υπάρξουν θύματα στην Ελλάδα!
    Ας συγκεντρώσουμε λοιπόν σε αυτό την ενέργειά μας: να μην θρηνήσουμε συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!
    Βότανα, βιταμίνες C,D, ριγανέλαια και ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΘΡΑΚΗΣ και θα επιβιώσουμε!

  13. Νιαου Νιαου 03/12/2020 @ 4:39 ΠΜ

    Αν αν αν αν αν… Μαν θα στο πω απλά. Όλα αυτά που φαντάζεσαι είτε υπάρχουν είτε όχι το μόνο σίγουρο είναι ότι συνειδητά αλλά και ασυνείδητα εύχεσαι να υπάρχουν γιατί αυτό σε ικανοποιεί. Αυτό είναι το χόμπι σου και η αγάπη σου και χωρίς αυτά τα παραμύθια που κατασκευάζεις δεν μπορείς να ζήσεις. Αν αύριο σου αποδείξω (λέμε τώρα) ότι όλα αυτά που λες είναι μπούρδες το υποσυνείδητο σου θα αρνηθεί να το δεχθεί και θα συνεχίσεις μετά να βγάζεις απ’ το μυαλό σου νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

  14. In the meantime

    σε διάγγελμα ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αναστέλλουν
    όλα τα ταξίδια από τις χώρες της Ευρώπης προς την αμερικανική
    επικράτεια για 30 ημέρες αρχής γενομένης αύριο Παρασκευή
    τα μεσάνυχτα.

    Η φωνή της Έσθερ… πώς ακούγεται… όλα καλά;

  15. Ένα σχόλιο σχετικά με ανάρτηση του Stranger από το 2015

    Ειναι μπροστά στα μουτρα μας …Αν το αναλυσεις σημερα ξανα ποσο ευκολη ειναι η αναγνωση του;

    πολλοί αναφέρθηκαν στα βέλη

    παρατηρήσαμε την χθεσινή ημερομηνία; 11/3/2020

    .chabad.org/holidays/purim/default_cdo/aid/109190/jewish/Purim.htm

    …όταν λέμε σκάκι εννοούμε σκάκι

    Μάρτιος – Mars – Μαρς

  16. Πότε έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις;
    O 66χρονος… πέθανε πριν, ή μετά το διάγγελμα…

    Άλλο μόλις έγινε γνωστό και Άαααλλο πότε απεβίωσε

    cnn.gr/news/ellada/story/210650/koronoios-thetikos-o-vaggelis-marinakis

    .zougla.gr/greece/article/patra-o-protos-8anatos-apo-koronoio-stin-elada

    .kathimerini.gr/1068535/article/epikairothta/kosmos/prwto-kroysma-toy-korwnoioy-sthn-toyrkia

  17. ΕΛΛΗΝΙΣ 03/12/2020 @ 8:18 ΠΜ

    ΝΙΚΟ, ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΖΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΟΣΑ ΖΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΑΓΝΟΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ…ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ.

  18. Κασσανδρα 03/12/2020 @ 9:07 ΠΜ

    ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ

  19. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 03/12/2020 @ 9:36 ΠΜ

    το σημα αιτημα για να το στείλει καποιος πρεπει να σπασει το φραγμα του ηχου και την ταχυτητα του φωτος…εφικτο…και αναμενομενο…

  20. Εαν όλοι αυτοί στα ΜΜΕ κόπτονται για τους γέρους και τις ευπαθείς ομάδες γιατί δεν κάνανε το ίδιο και για την κοινή γρίπη; Θέλετε να μου πείτε ότι όοολα αυτά, οι καραντίνες, τα ράφια που αδειάζουν, ο παγκόσμιος πανικός, γίνονται για να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους; Τώρα τους έπιασε ο πόνος; Οι ευπαθείς ομάδες κινδυνεύουν έτσι κι αλλιώς από παντός τύπου ιώσεις, όχι μόνο από τον κορονοϊό.

  21. Επειγον……

    Υποψην συνταξης (εκτος δημοσιευσης) χτες η αμερικανικη κυβερνηση πειρε αποφαση να απαγωρευσει ολα τα ταξιδια απο και προς ευρωπη

  22. Αυτό που λέγεται στο άρθρο έχει περάσει απ’ το μυαλό μου. Κάτι δεν μου κολλάει. Αφού δηλαδή, σύμφωνα με αυτά που ακούγοντα,ι ένας υγιής άνθρωπος θα το περάσει ελαφρά πού είναι η διαφορά απ το να μην υπήρχε ο κορονοϊός; Η διαφορά είναι στο ότι έχει γίνει θέμα. Αν γινόταν θέμα και η κοινή γρίπη τα ίδια θα βλέπαμε σήμερα.

  23. TO 1995 ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΠΩς Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΕΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΡΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ.
    ΤΟ 2016 ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΟΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ.
    ………….

  24. Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΛΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ (ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΗΣ 100%) ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ…
    ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΚΡΥΦΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΒΥΝΕΙ ΠΟΛΛΑ…

  25. Τα τρικ κατανόησης στο κοσμικό φρακταλοχάος για έναν υπερυπολογιστή 03/12/2020 @ 1:12 ΜΜ

    Oλοι νομίζουν πως υπάρχουν φαινομενικά άπειρα διαφορετικά πράγματα ή μοτίβα. Τα περιεκτικά είναι μερικές δεκάδες βασικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους, τις καταστάσεις κτλ, στα φαινόμενα της ζωής με μικροδιαφοροποιήσεις σαν φυσικά περάσματα. Επίσης η πληροφορία στο “πεδίο” δεν δίνει πάντα τον πραγματικό εσωτερισμό.

  26. Προβληματισμενη 03/12/2020 @ 2:00 ΜΜ

    Ο προβληματισμος μου σχετικα με τον ιο. Ολα τα τελευταια χρονια ακουγαμε για το προβλημα του συνταξιοδοτικου, για το οτι γερναει ο πληθυσμος και επιβαρυνεται το συστημα δημοσιας υγειας, οχι μονο με αρρωστιες αλλα και ανοιες, αλσχαϊμερ, φροντιστες με διαφορα προβληματα λογω φροντιδας.Ειδικα στην Κινα με την πολιτικη του ενος παιδιου, καθε ζευγαρι ειχε 4 ηλικιωμενους να φροντισει, πραγμα πολυ κουραστικο. Και ξαφνικα εμφανιζεται ενας ιος που χτυπαει στοχευμενα αυτες τις κατηγοριες. Τυχαιο;;

  27. Ένα βιβλίο θα προτείνω σε σένα και στους υπόλοιπους. Έχεις ήδη πολύ καλή κατανόηση των πραγμάτων, οπότε αν το διαβάσεις κι αυτό θα γκρεμίσεις πλήρως το μάτριξ, όλη η υπόλοιπη γνώση είναι εδώ και συμπλήρωσες το πάζλ. Τίτλος: ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ, Συγγραφέας: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ , ISBN: 978-960-931705-4 . Κι όχι μόνο συμπληρώνει το παζλ, αλλά μας δείχνει και την μεταφυσική διδασκαλία για το πως να ξεφύγουμε από το matrix.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*