Διαφημίσεις

Μετά τον εντοπισμό κρούσματος ανάμεσα στους εργαζομένους του σούπερ-μάρκετ «Μασούτης» στο Πλωμάρι Λέσβου αποφασίστηκε το προσωρινό κλείσιμο του καταστήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι εκεί ψώνιζαν εκατοντάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες με όποια σημασία μπορεί να έχει αυτό για την διάδωση του κορωνοϊού περαιτέρω στο νησί της Λέσβου.

Tην αναστολή της λειτουργίας του σούπερ-μάρκετ δημοσιοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Πλωμάρι Λέσβου βρήκε σε απόλυτη ετοιμότητα την εταιρεία Μασούτης. Όταν έγινε γνωστό ότι η εργαζόμενη επέστρεψε από εκδρομή σε χώρα στην οποία εμφανίστηκαν κρούσματα COVID-19, καθώς και σε ταξιδιώτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας που επισκέφτηκαν τον ίδιο προορισμό, χωρίς η ίδια να έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα, με πρωτοβουλία της εταιρείας, απομακρύνθηκε άμεσα με άδεια.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη είναι θετική στον COVID-19 και πριν προλάβει να γίνει κάποια σύσταση ή να δοθεί οδηγία από κρατικούς φορείς, η εταιρεία προχώρησε σε κλείσιμο του καταστήματος και απολύμανση. Oι υπόλοιποι εργαζόμενοι του καταστήματος ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της εταιρείας.

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι 13/3 για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Με δεδομένη την επαγρύπνηση της εταιρείας και την ευθύνη της απέναντι στους εργαζόμενους, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα COVID-19 σε ελληνικό έδαφος, απεστάλη πολύ νωρίς, από αρχές Φεβρουαρίου, ενημέρωση από τον γιατρό της εταιρείας προς όλους τους εργαζόμενους για τα μέτρα πρόληψης από τον COVID-19, αλλά και τη γρίπη».

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Έκλεισε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ κοντά στην Μόρια λόγω κρούσματος κορωνοϊού”
  1. Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει καμία απολύτος σχέσει με την Μόρια. Να είσαστε πιο προσεκτική.

  2. Για αυτο και το λεω και το ΦΩΝΑΖΩ ..ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΑ…ΜΕΝΑ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ..ΜΗΝ ΤΟΥς ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ..ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ[ΣΑΡΚΟΦΑΓΕΣ] ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ .ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΤΝΔΗΝΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΛΕΟΣΣΣΣ

  3. Να μάθετε Γεωγραφία. Μόρια – Πλωμάρι 35 χιλιόμετρα απόσταση. Πού είδε το τούβλο του pronews τη λέξη Μόρια και κοντά στη Μόρια. Πώς λέγεται η δημοσίευση τέτοιων παραπλανητικών τίτλων, σχολιασμών και η σύνδεση ασύνδετων γεγονότων; Τι λέει γι αυτό ο Εισαγγελέας; Να είσαστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αναρτάτε.

  4. Σας επεσήμανα το falce. Είναι τόσο δύσκολο να διασταυρώσετε την ορθότητα ή μη του τίτλου και να παραδεχθείτε το σφάλμα της είδησης που αναδημοσιεύετε; Τι θέλετε; Και άλλα κλικ; Μα το άρθρο τρομοκρατεί. Δεν το βλέπετε; Πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη για να γίνει επανόρθωση ή να κατεβεί; Αγαπητά Κατοχικά, λυπάμαι.

    1. Κοιταξτε κατω απο το αρθρο παρακαλω , δεν μπορειτε να μας λετε να μην φερνουμε τα πειστηρια προς ερευνα απο ολους , δεν γινεται να μην βλεπετε οτι ειναιαναδημοσιευση … ειναι απαραδεκτο αν συνεχιζετε αυτη την ακραμαελα ωστε να ενοχλεησετε την λειτουργια του κατοχικα νεα ..κατω απο το αρθρο εξηγουμε αν δεν καταλαβινετε μην ξανα διαβασετε κατοχικα νεα

  5. Αγαπητά «Κατοχικά» Σας διαβάζω και θα σας διαβάζω, όχι γιατί σας πιστεύω τυφλά για όσα γράφετε, αλλά Πιστεύω σε Εσάς. Πώς πιστεύετε ότι ενοχλώ τη λειτουργία; Επισημαίνω από ενδιαφέρον για τα «Κατοχικά» και την αλήθεια. Αν κάποιος γράφει μια μπαρούφα, αυτός που την ξεσκεπάζει, πιο πολύ προστατεύει αυτόν που από άγνοια ή έλλειψη χρόνου την αναδημοσιεύει αυτούσια, εκτιθέμενος. Αφορμή για έλεγχο και επανόρθωση. Δεν με ενδιαφέρει να δημοσιευτεί αυτό το σχόλιο. Εξηγήθηκα και ευχαριστώ!

    1. Καλο ειναι να κατανοησετε οτι η ορη των αρθρων δεν ειναι μια ροη δημοσιογραφικη αλλα ολη η ροη ειναι μια ενδυναμη ροη απο ψευδης ειδησεις και ειναιεδω ως πειστηρια μιας μεγαλυτερης ερευνας ..αρα ΟΛΑ οσα υπαρχουν στο πεδιο ερχονται εδω για να μπορυμε να τα δουμε ΟΛΟΙ μαζι και να μπορουμε ΟΛΟΙ μαζι και οχι δογματικα να πουμε αν τελικα η ειδηση ευσταθει η οχι ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *