22:30 - 09/03/2020

Κορονοιος και 5g μια συνδεση που πρεπει ολοι να την ερευνησουμε …

Διαφημίσεις

Απο την αρχη του ιου το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι οτι η συμπτωση να συμβει σε μια πολη που προτοστατει στο 5g δεν ειναι τυχαια …!

Εχουμε κανει αρκετο αγωνα να ενημερωσουμε για τα προβληματα που μπορει να φερει στην υγεια μας η τεχνολογια του 5g και οταν γνωριζεις οτι τα συμπτωματα πανω μας απο την χρηση του ειναι ιδια με αυτα που σημερα μας παρουσιαζονται ως κορονοιος δεν μπορεις να μην σκεφτεις οτι το πραγμα αρχιζει και βρωμαει ..!

Εχω κανει ερωτησεις του στυλ…που γνωριζω εγω αν νοσησω οτι μαζι με τον κορονοιο δεν υπαρχει και ο φακελος μου στο νοσοκομειο…ενας φακελος που θα λεει ποιες ειναι οι ιδεολογιες μου η αν ειμαι χρησιμος στο αυριονο τους συστημα ..

Εφικτο τεχνικα να συμβαινει ..οπως εφικτο πλεον να μπορουν να με στειλουν αδιαβαστο και να πουν …πεθανε ακομα ενα κρουσμα !

Το κολπο γκροσο εδω ειναι μεγαλο και αν ειναι ετσι τοτε μιλαμε για μεγαλυτερο false flag απο την 9/11 …ενα παγκοσμιο πειραμα και οπλο που μπορει να καλυψει τα ιχνη του πισω απο την δικη μας πιστη οτι τα συμπτωματα αυτα που νοιωθουμε ειναι ενας κορονοιος … Φαντασου οτι πλεον οι ανθρωποι σε ολο τον κοσμο εχου δει χιλιαδες φορες τα βιντεο απο την πλη του wuhan και ολοι ειναι απολυτα πεποισμενοι οτι ο ιος υπαρχει …!

Ειναι πολλα που πρεπει να απαντηθουν σε αυτη την θεωρια συνωμοσιας , παρα πολλα …! Πως και δεν το καταλαβαινουν οι γιατροι αν ειναι ετσι; τι ακριβως μετραει το τεστ του ιου ;Μετραει κατι που ειναι ηδη μεσα στο σωμα μας και μπορει με εξωτερικο παραγοντα να ενοχληθει η μετραει καποιο νεο μικροβιο μεσα μας; ..Πως μπαινει στα αληθεια μεσα μας ..πολλα παρα πολλα !

Για να μπορουν να απαντηθουν χρειαζομαστε ανοιχτο μυαλο και ερευνα , στοιχεια και “καπνους” …!!

Δεν ειμαι ακομα ικανος να παρω θεση για το ποια ειναι η απολυτη αληθεια , για αυτο συνεχιζω να μαθαινω και να ερευνω , δεν μου φτανει να λεω κατι δεν ταιριαζει στα νουμερα ,κατι δεν ταιριαζει στην εξαπλωση …αλλου τοσοι ..εκει λιγοτεροι ..εκει επιλεκτικα περισσοτεροι …σιγουρα κατι βρωμαει και οι κινησεις της καθε εξουσιας ειναι πολυ πολυ παραξενες για να μου το επιβεβαιωνουν οτι δεν γνωριζουμε ολη την αληθεια ..!

Το παρακατω βιντεο …δυστυχως ακομα στα αγγλικα…ισως να αναλαβει η βασουλα οταν δει το αρθρο…ειναι ενα πολυ καλο βιντεο με πληροφορια απο την μια μερια ..την μερια που πιστευει οτι ο ιος δεν υπαρχει …πρεπει λοιπον να το δουμε ολοι για να μπορεσουμε να κατανοησουμε οσο πιο γρηγορα γινεται τι αληθεια συμβαινει με την νεα ‘πανδημια’ που χτυπησε την γη !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Έχεις απόλυτο δίκαιο και εγώ προσωπικά εκεί έχω καταλήξει..
    Μακάρι όντως να μας το μεταφράσει η Βασούλα, εύγε και για την προσπάθεια της και για την δική σου εδώ. Καλό μας αγώνα!

  2. ΜΗΠΩΣ θέλουν να “χτυπησουν” την ΘΡΗΣΚΕΙΑ..??ΔΙΟΤΙ σε λίγο καιρό είναι το ΠΑΣΧΑ…Κάτι θέλουν να γίνει..Δεν είναι τόσο απλό για να το ξέρουν ΟΛΟΙ…..Δεν είναι τόσο ΒΛΑΚΕΣ.Ουτε οι φαρμακευτικές είναι γιατί χρειάζονται τους ασθενείς και τους γέροντες…ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και άλλων θρησκειών..??

  3. Η WIND στη ΔΕΘ λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες πιλοτικό δίκτυο 5G στην
    https://www.iefimerida.gr/tehnologia/i-wind-sti-deth-pilotiko-diktyo-5g-stin

  4. Για τις περιπτώσεις που κάποιοι διαγνώσθηκαν με τον ιό αλλά δεν προκύπτουν δεδομένα επαφής τους με άλλους τι νομίζεις;
    Το πείραμα με τις μαϊμούδες; Στη μια ομάδα δίδαξαν να ξεφλουδίζει τις μπανάνες ή να σπάει τις καρύδες (δεν θυμάμαι καλά) και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το κάνανε και οι μαϊμούδες της άλλης ομάδας.

  5. Γιώργος Ορφαν 03/10/2020 @ 11:40 ΠΜ

    Και μόνο από τα statements δηλώσεις που ξεκινά το video καταλαβαίνει κανείς ότι κάθε τι που αναφέρει είναι αναληθές. Θεωρίες και μάλιστα συνωμοσίας για να πάρουν κάποιοι views και like. Χαρακτηριστικά αναφέρει στο πρώτο λεπτό που άντεξα να δω ότι οι ιοί μεταδίδονται μόνο με ένεση.. και άλλες αρλουμπες. Δεν άντεξα να δω πάνω από δύο λεπτά. Οπότε δεν έχω ολόκληρη κρίση για το βίντεο.. αλλά όταν ξεκινά με λάθος δηλώσεις είναι πολύ εύκολο να παραπλανήσει. Ρωτήστε κανένα ενημερωμένο γιατρό…

  6. Αγγελος Θεοδωρόπουλος 03/10/2020 @ 1:16 ΜΜ

    Ουάου…Ουάου, Φίλε μου, τώρα τελευταία ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας (μένω down-under) και σας διαβάζω προσεκτικά. Ειδικά οι δικές σου θέσεις και προβληματισμοί είναι και δικές μου. Το αρχικό ουάου.. αναφώνισα πολλάκις διαβάζοντας το παρών. Και ξέρεις γιατί;Μόλις εχθές το βράδυ πριν αποκοιμηθώ οι σκέψεις μου για τον κοροναιό, με οδήγησαν σε αυτές ακριβώς τις απορίες που παραθέτεις κι εσύ. Ακριβώς τις ίδιες.Εχεις πιασει το θέμα πολύ σωστά Σύντομα ο χρόνος θα μας δειξει αν δικαιωθουμε.Νομιζω Ναι.

  7. Δεν ξέρω αν το 5G είναι η αιτία του κορονοϊού.. πρέπει να ερευνηθεί αν όλες οι χώρες που νόσησαν υποστηρίζουν τέτοια τεχνολογία. Αν κάποιες δεν έχουν καν 5G τότε πώς μεταδόθηκε ο ιός εκεί; Αυτό που εικάζω είναι ότι εφόσον δεν είναι η αιτία, θα είναι το αποτέλεσμα του κορονοϊού. Αφού η ανθρώπινες επαφές θα αποτελούν ρίσκο από εδώ και πέρα το 5G θα έρθει να λύσει το πρόβλημα. Ήδη γίνεται λόγος για ιατρικές υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως κτλ…κτλ..ότι είναι αλληλένδετα αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  8. πρέπει οπωσδήποτε να μπουν υπότιτλοι σε αυτό και να ξυπνήσει επιτέλους ο καλο προέραιτος κόσμος, γιατί είμαι 100% ότι ανάμεσα μας υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι τα γνωρίζουν αλλά σιωπούν και αυτό τους κάνει συνένοχους και συνεργούς στο έγκλημα.
    Η πηγή του κακού.
    https://www.healthpharma.gr/business/oi-koryfaies-farmakeytikes-epicheiriseis-toy-2019-to-top-10-pagkosmios/
    ουδέν κτρυπτόν υπο τον ήλιο όλα κάποια στιγμή θα βγούν στο φως.

  9. Παιδιά το έριξαν το βίντεο. Πρόλαβα και μετέφρασα την εισαγωγή του και το έχω κατεβάσει ως ΜΡ4 αλλά είναι τεράστιο για να το υποτιτλίσω. Ο πανικός τους πλέον είναι εμφανής και θα αγιρέψουν κι άλλο. Πέφτουν οι μάσκες κι ελπίζω να απαλλαγούμε σύντομα από αυτούς. Θα έρθω σε επαφή με τη Βασούλα σε περίπτωση που δεν έχει το βίντεο.

  10. Χθές έκανα μια μικρή έρευνα. Κατ αρχάς όλες οι περιπτώσεις είναι εισαγόμενες από χώρες όπου υπάρχει 5G. Επίσης περιπτώσεις κρουσμάτων που παρατηρήθηκαν στην Αφρική αφορά σε ξένους υπήκοους, ευρωπαίους που μπήκαν στις χώρες εκείνες προερχόμενοι από χώρες οπου εφαρμόζουν το 5G. Τέλος πολύ χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας Καναδέζας που και καλά αποτελεί μυστήριο για την επιστημονική κοινότητα μιας και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει ταξιδέψει ή έρθει σ επαφη με ασθενή

  11. Κλείνοντας να πω πως ανακάλυψα πως όσον αφορά στην περίπτωση μυστήριο της Καναδέζας, πως στην περιοχή που κατοικεί την περιοχή του Βανκούβερ εφαρμόζεται σε περιορισμένη κλίμακα το 5G.(υπάρχει χάρτης με τα δίκτυα 3-4- και 5G παγκοσμίως.
    https://www.nperf.com/en/map/BE/-/104.Proximus-Mobile/signal/?ll=50.510588799271936&lg=4.474999999999981&zoom=8

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*