20:11 - 09/03/2020

Κλειστε τους Γερους και της Γριες στο σπιτι , ειναι επικινδυνοι εγκληματιες οσοι αποφασιζουν για την προστασια μας ..

Διαφημίσεις

Μην αφηνετε του γερους να πανε να πληρωσουν πουθενα , μην πατανε σε κανενα ταμειο κανεις !

Δεν γινετε να βλεπουμε σε ταμεια γερους συνωστισμενους , θα πρεπει να ειμαστε τρελοι τελειως να δεχομαστε οτι ο γερος σημερα πρεπει να παει στο ταμειο της καθε υπηρεσιας να πληρωσει και να ειναι αναμεσα σε αλλους 200 ..!!

Αν θελουν οι κρατικες υπηρεσιες να εισπραξουν να στειλουν αυτες πλεον ταμεια στα σπιτια , να ρισκαρουν πλεον αυτοι την ζωη τους και οχι ο γερος που φοβαται οτι θα τους κοψεις το ρευμα η το νερο κοκ κοκ !!

Υπαρχουν πολεις στο εξωτερικο που δεν κινειτε ουτε γατα …και εμεις σημερα βλεπουμε παστωμενους γερους στα ταμεια ;Ολα για το ζωγραφιστο χαρτακι; ..Μην φοβαστε ρε το καμπουμ αν ειναι να ερθει θα ερθει για ολους μαζι …θα σκασει η φουσκα του συστηματος που στηριζεται στο χρεος …ολοι μαζι θα παμε απο την αρχη να ξεκινησουμε ..!

Ντροπη σε ολους τους υπευθυνους υπηρεσιων κρατικων η μη που δεχονται σημερα να ρισκαρουν την ζωη τους οι υπαλληλοι τους για να πληρωθουν απο μελλοθανατους γερους ..που στο κατω κατω αν τον αρρωστησεις θα χασεις και τον πελατη .!

Βαλτε μυαλο μαλακες , το ζωγραφιστο χαρτακι δεν σου αγοραζει πισω την ζωη …

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/09/2020 @ 9:40 ΜΜ

    ΝΙΚΟ, ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ; ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ; ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΚΡΥΟ ΒΡΟΧΗ ΖΕΣΤΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

  2. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/09/2020 @ 10:10 ΜΜ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.

  3. Είσαι βλάκας; μπαίνουν 200 κάθε μέρα από την Τουρκία που έχει 0 κρούσματα τάχα μου και σού φταίει ο γέρος που πληρώνει; κλείστε τους βλάκες μέσα σαν εσένα να γλιτώσουμε..βρε τι βλακεία κυκλοφορεί

  4. Να μάθουν να πληρώνουν ηλεκτρονικά Άλλα κι άλλα τα ξέρουν

  5. Οι γεροι θα κολλησουν απο τα εγγονια τους απο τα ανοιχτα σχολεια

  6. ΜΑΓΔΑ ΛΙΓΔΑ 03/10/2020 @ 12:22 ΠΜ

    Ηλιθιότητες που υπαγορευει ο πανικος αυτό ακριβως μας πουλανε σημερα να παρακαλαμε τον εγκλεισμο και ελεγχο και να κοιταμε ο ενας τον άλλο με μισος ανακατεμενο με φοβο .Τι ωραια μποχα (

  7. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/10/2020 @ 12:44 ΠΜ

    ΩΧ ΝΙΚΟ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΛΕΥ ΤΑ ΡΟΛΕΥ ΤΑ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΛΕΞ.

  8. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ 03/10/2020 @ 1:23 ΠΜ

    ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΩΣ Ε?? ΤΣΑΚΑΛΙ ΕΙΣΑΙ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ -ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ- ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ… ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ Ε-ΜΠΑΝΚΙΝΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ…

  9. Στελιουρας 03/10/2020 @ 5:04 ΜΜ

    Προς ολα τα τρολακια που μπηκαν στον κοπο νααα διαφωνησουν στο αρθρο αυτο ειστε τοσο χεσμενοι πανω σας και τοσο μιζεροι που ο ιος αυτος ειναι το λιγοτερο που μπορειτε να μεταδωσετε 1 νεος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*