17:48 - 09/03/2020

Ελληνες ..it is a Fucking party time ..!

Διαφημίσεις

Οπως πρεπει να ειπωθει , με λεξεις απλες και με δονηση σωστη…!

Ομονοει ο Ελληνας και τους εχει φυγει η ουγγια παγκοσμια !

Αυτο που φοβουνται περισσοτερο μεσα στην δημιουργια τους εχει αρχισει και συμβαινει ..!

Το εσω ματριξ του μαυρουκου ειναι σε πανικο , η εντολη ξεκαθαρη απο το εξω Ματριξ … οικονομια στην ενεργεια , κλεινουμε παραρτηματα για να την βγαλουμε , η πηγη σταματησε να μας ταιζει ..ηρθε η ωρα της εκδικασης !

Ο μαυρουκος θελει δεν θελει πρεπει να στειλει οσο περισσοτερη ενεργεια μπορει , να μειωσει μπαταριες στο εδω ματριξ και ξεκινησε την μεγαλη επιθεση σε ολα τα μετωπα ..!

Οπως και στο Εδω ετσι και στο εκει , οπως στο Εδω που εχεις πχ τον Ερντογαν να ειναι μαριονετα αλλα να κανει και τα δικα του ετσι και στα ματριξ της φυλακης μας …ο μαυρουκος προσπαθει να κανει τα δικα του , ο demiourgos ομως του εξω ματριξ , αυτος που πρωτος εγκλωβισε την γη στο αρχικο ενεργιακο πλεγμα και στην ληθη των πρωτων ψυχων …πιεζεται νοιωθωντας πλεον οτι χωρις αλλη ενεργεια απο την πηγη προκειτε καποια στιγμη να σβησει και ο ιδιος !

Η ενεργεια ειναι ολο το παιχνιδι ..οπως και σε εμας σημερα σαπισαν τα χρηματηστηρια εξ αιτιας του πετρελαιου …ετσι και οι πανω κοσμοι καιγονται για την ενεργεια…!

Το προβλημα ειναι ομως ο Ελληνας σε ολο αυτο το ενεργειακο παιχνιδι …γιατι η εντολες του εσω ματριξ πενρνανε πανω απο ολα απο την συνειδηση για να υλοποιηθουν στο προγραμμα της ζωης εδω …!

Ο Ελληνας που ομονοει ειναι εδω για να σταματα – προστατευει το προγραμμα , ειναι εδω σαν αντιιος σε εντολες που δεν εξυπηρετουν το προγραμμα της ζωης !

Το αρχικο αιτημα να ξεκινησει η διαδικασια εκδικασης δωθηκε πριν μερες , καποιοι ισως το ειδαν οι περισσοτεροι ομως οχι … απο εκεινη την στιγμη τα πραγματα τρεχουν με ταχυτητα …με μονο φοβο στο εγχειρημα αν τελικα θα λειτουργησει ο αρχικος κωδικας μεσα στους Ελληνες…!

Και λειτουργει φιλε μου οσο κανεις δεν το περιμενε ..λειτουργει τοσο καλα που τους εχει φυγει ο τακος …!

Η αρχικη εντολη λειτουργει τελεια και τρεχουν και δεν φτανουν…Ο Ελληνας ενωνεται… φωτια στα μπατζακια του αρχιτεκτονα λοιπον !

Ο ιος ειναι ενα καλο ξεκινημα να περασουν σε πολλα ακομα σταδια του σχεδιου τους , μεσα μας τα λεμφοκυταρα Τ ..τα μικρα φωτεινα αγγελακια μπορουν να δωσουν τεραστιους πολεμους για να κρατησουν την αμυνα μας , σκεψη , αφοβια , ελληνικο πνευμα , ελληνικη γλωσσα , ελληνικοι κανονες μυστικοι μεσα στον κωδικα μας … και θα ξανα γινει το ασυληπτο για τον παγκοσμιο δυναστη !

Θα μας κατηγορησουν πολλοι για λιγο καιρο , θα μας χλευασουν , θα προσπαθησουν να δημιουργησουν αντινοηση , προβοκατσια , προπαγανδα σε ολα τα εθνη …αλλα οταν πλεον θα νικαμε την μια επιθεση μετα την αλλη ολοι θα γυρισουν μετανιωμενοι να ζητησουν συγνωμη και να δειξουν την ευγνωμοσυνη τους για ολα οσα οι Ελληνες απο εδω και περα θα πετυχουν ..για οσα οι Ελληνες ξανα μεσα στην κρυφη ιστορια του κοσμου μας καταφεραν να προσφερουν στην γη !

Ελπιζω να μπορεις να κατανοησεις οτι μιλαω για εναν κοσμο που ειναι κρυφος απο την γνωση σου , για ενεργειες και δυναμεις που δεν θελουν να γνωριζεις , ελπιζω να κατανοεις οτι σου μιλαω για το κυτταρο του προγραμματος , για μικρους “θεου” και εκπτωτους “demiourgous”,ελπιζω να καταλαβαινεις οτι σου μιλαω για την αληθεια και οχι ολα σοα αντιλαμβανεται σαν σκια με το σωμα τα ματια και αυτια σου , οχι ολα οσα συμφωνησες στην ληθη να βιωσεις για να συμμετεχεις στο παιχνιδι αυτου που κοροιδευσε την πηγη!…

Ελληνες ,…it is a Fucking party time ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Δεν θέλει φόβο… ο φόβος τρέφει τον αντίπαλο! Ολα καλά θα πάνε…

  2. Γιωργος 03/09/2020 @ 7:10 ΜΜ

    Ηρθε η ωρα να τους τα κανουμε πο@τ@ν@.
    Τωρα να φυγουμε απο την φακα τους την ΕΕ να καταρευσει ολο το αθλιο σχεδιο τους.

  3. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΝΙΚΟ.

  4. Michail Vitilos 03/09/2020 @ 7:36 ΜΜ

    Χαχαχχαχαχχα

    Ας τους πούμε ένα μεγαλοπρεπές «Μολὼν λαβέ»
    για να θυμηθούν καλά με ποιους πάνε να τα βάλουν !

    Αφοβία
    Πίστη
    Δύναμη
    Νίκη

  5. ανώνυμος 03/09/2020 @ 8:54 ΜΜ

    Let’s party, then! Looking forward to…

  6. Σινταλτας 03/09/2020 @ 9:13 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ¡!!!!!!

  7. Κωνσταντίνος 🇬🇷 03/09/2020 @ 9:14 ΜΜ

    Ήρθε η ώρα των Ελλήνων! Να μας φοβάστε να μας τρεμεται! Εννωνομαστε! Σκουπίδια ήσασταν είστε και θα είστε! Έλληνες όλοι μαζί αδέρφια! Για τις καλύτερες φωτεινές μέρες που θα ρθουν! Αδέρφια μου είμαστε έτοιμοι! Να φοβάστε σκουπίδια! Το πνεύμα μας ανυψωνεται ξανά! Ελλάς υπέρ πάντων! 🇬🇷

  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 03/09/2020 @ 9:17 ΜΜ

    NAI OK… Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ..

  9. ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ……. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ….
    ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΑΦΟΒΙΑ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΗ , ΝΟΙΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ !!! ‘
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  10. Ο ξενιτεμενος Έλλην 03/09/2020 @ 10:26 ΜΜ

    Νίκη
    Ικανότητα
    Καρδιά
    Ήθος
    =ΝΊΚΗ

  11. {ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑΣ} 03/09/2020 @ 10:32 ΜΜ

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΝΗΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ.
    9 / 3 / 20 20 . ΘΡΑΚΗ ΗΡΕΜΗ/WALL STR……
    ΕΞΩΘΗΣΣΑΤΩ ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΧΩΡΑΣ ΔΑΝΑΩΝ.
    HELLAS THAT ONLY YOU NOW HOW YOU CAN DO FOR ALL.
    IΧΩΡ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….
    ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟ, ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΟΥ!
    ΚΑΙΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΠΤΩΣΗ ΛΕΩΝ.
    ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ.
    ΜΑΚΡΙΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ….

  12. Χρυσούλα 03/09/2020 @ 11:14 ΜΜ

    Ασκός κληδωνιζόμενος μηδεπόποτε βυθιζόμενος , είχε προβλέψει η Πυθία στους Δελφούς για την Ελλάδα μας

  13. Το αιώνιο στοίχημα 03/10/2020 @ 12:42 ΠΜ

    Τώρα ξέρω γιατί. Παρε το χέρι μου σε ακολουθω.
    Μαρία Νεφέλη

  14. “In the various branches of the Neoplatonic school (third century onwards), the demiurge is the fashioner of the real, perceptible world after the model of the Ideas, but (in most Neoplatonic systems) is still not itself “the One”. In the arch-dualist ideology of the various Gnostic systems, the material universe is evil, while the non-material world is good.” https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demiurge

  15. Θεόδωρος 03/10/2020 @ 7:29 ΠΜ

    Θαυμαστός. Εξαιρετικός. Κράτα τον εαυτό σου. Ευχαριστούμε.
    Απέραντος σεβασμός στην Ελληνική γλώσσα. Κρύβει τεράστια δύναμη.

  16. Δημητρης 03/10/2020 @ 3:19 ΜΜ

    ΚΆΠΟΤΕ ΝΊΚΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΌΜΑΤΑ, ΉΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΑΛΗΘΙΝΉ ΑΝΆΣΑ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΌΓΜΑΤΑ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΏΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΚΑΙ ΡΌΛΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΌ ΔΟΜΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Η ΕΝΘΥΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.

  17. Χρήστος 03/10/2020 @ 5:13 ΜΜ

    Νικόλα let the party begin we are ready

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*