Διαφημίσεις

Να το ξανα πουμε , ολα τα αρθρα χωρις υπογραφη δικη μας ερχονται προς ερευνα και αξιοποιηση η οχι της πληροφοριας απο τους ελευθερους ελληνες ερευνητες ! Ολες οι πληροφοριες του πεδιου για εμας ειναι πειστηρια ενος μεγαλυτερου εγκληματος που στοχο εχει την συνειδηση μας και κατα επεκταση την δημιουργια πραγματικοτητας που αποζητουν οι εχθροι της ανθρωποτητας !…

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ
ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ

ΦΕΗ ΝΕΟΡΙΔΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”
  1. Χαχα..Και ο Ερντογυφτος το κρυβει ..Ακομη ενας λογος για να κραταμε τα συνορα κλειστα στα μολυσμενα με κορονοιο λαθροορκ που μας στελνει.

  2. Μου φαίνεται κουφό να μην έχει υπάρξει έστω μια φήμη για κρουσμα κορονοιου. Όσο καλά κ αν ελέγχεις τα ΜΜΕ μια διασπορά θα υπήρχε.

  3. Καλύτερα να μην αναρτειτε άρθρα με αμφίβολη εγκυρότητα όπως το παρόν άρθρο.
    Ειναι πολυ εύκολο να διασταυρωθεί αυτή η πληροφορία.

  4. Έως τωρα ο παγκόσμιος χάρτης της κορώνας δεν δείχνει κανένα κρούσμα στη τουρκιά ,τι γίνεται λοιπόν;

  5. Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω στοιχεία…
    Μιλησα με γνωστην στην Κωνσταντινούπολη και λέειβδεν έχουν ακούσει κάτι μέχρι στιγμής…

  6. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

  7. Ε αμα δεν εχει ακουσει η γνωστη σου κατι ,σιγουρα δεν υπαρχει κορονοιος.αντε γεια ρε φιλε!αντε γεια!!!!!!

  8. Δεν μπορείτε να βρείτε στοιχεία που σχετίζονται με τον κορωναιό, διότι (επισήμως) δεν υπάρχουν! Με απαγόρευση του Καθεστώτος Ερντογάν δεν γίνονται αναφορές από τους επίσημους φορείς και τα ΜΜΕ της Τουρκίας στα εν λόγω στοιχεία!

  9. Ναι βρε παιδια,.. ομως υπαρχουν αρκετοι ανταποκριτες απο αλλες χωρες . Δεν πηραν ειδηση αν υπαρχουν κρουσματα;

  10. Η Τουρκια δεν εχει κρούσματα γιατι οι Τούρκοι είναι καταγωγης αστερισμού Δράκου Δρακονιανοι και η γλωσσα τους μιλιεται στο γαλαξία. (αποδεδειγμενα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *