Διαφημίσεις

Η απύθμενη ..»ευφυΐα» των Τούρκων που θέλουν να περάσουν τον Έβρο ! Μπουνταλάδες..

Διαδώστε το παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε στο Διαδίκτυο για να δουν όλοι με τις τιτανοτεράστιους μ@λ@κες έχουμε μπλέξει. Έναν λαό που του έχουν φουσκώσει τα μυαλά με τα περί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά το μόνο που είναι, ένας λαός ηλιθίων και χαμηλού επιπέδου IQ.

Δείτε το βίντεο και κλάψτε ελεύθερα:

https://www.facebook.com/martinidis/videos/10222150439773344/

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ; ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ «ΑΠΟΠΕΙΡΑ» ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΚΤΗ”
  1. ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΓΙΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚ-ΛΟΥΚΟΥΜ…?

  2. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    1 ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΤΑΧΥΣΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΝΙΧΝΕΥΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ

  3. ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ TΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ;

  4. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ ΠΟΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΑΡΚΑΚΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

  5. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ να σε προσλαβουν να τους κανεις ιδιαιτερα μαθηματα….

  6. Μιλαμε για ενα απιστευτα ηλιθιο λαο.
    Κατι ηξερε ο καλεργκι που θελει να μας μπολιασει με αυτα τα βλαμενα ωστε να βγει μια φυλη ηλιθιων.

  7. εγω βλεπω υπερσυγχρονα μηχανηματα που θα μαθουν σε λιγο να τα χειριζονται, ας μη γελαμε καλυτερα…

  8. ΚΑΙ Ο ΚΑΛΕΡΓΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΡΟΚΙΝΕΖΑ ΜΙΓΑΔΟΣΑΒΟΥΡΑ ΗΤΑΝ
    ΚΑΛΕΡΓΙ ΑΦΡΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥΣ Η ΤΣΟΥΛΑ ΜΑΣΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΙ ΑΦΡΟΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΛΕΡΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣΟΝΟΤΣΟΥΛΑΣ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΙΝΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΟΜΑΙΜΟΙ ΣΥΝΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
    KENNEDY
    ΚΙΝΑΙΔΟΙ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΣΙΜΠΟΥΡΝΟΑΦΡΟΚΙΝΕΖΑ ΤΣΟΥΛΑ ΜΑΣΟΝΑ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΡΑΓΙΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ

  9. Έτσι και η χώρα του θα γυρίσει ανάποδα από τις επιθετικές τις επιχειρήσεις εναντίον μας στον στον Ελληνικό Έβρο. Όπως απεικονίζεται στην αρχή η Τουρκική σημαία πίσω από τον εκσκαφέα να επιπλέει όρθιος, νομίζοντας ότι του βγαίνει το εγχείρημα σε παραλληλισμό με τον οδηγό της Τουρκίας Ερντογάν, στο τέλος θα βουλιάξει, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Καλό το μήνυμα για όλους μας, θυμιζοντάς μας το ανθρωπάκι που βουλιάζει στον πράσινο βούρκο με το τατουάζ Xουανίτα του I PET GOAT II.

  10. το οτι αυτο ειναι ενα παλιο βιντεο απο το 2017 σας λεει κατι ?
    Καντε μια ερευνα πρωτα.
    Αντε γιατι πολλα σκατοζωα εδω μεσα

  11. Ο/Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ λέει:

    Προς πανηλίθιους του πλανήτη:

    Όσοι από σας, κόβεστε στην οδήγηση, πάτε στην Τουρκία συμφέρει να βγάλεις άδεια για δίπλωμα Ά, ΄Β, ΄Γ κατηγορίας και πάσης φύσεως ειδικά διπλώματα, διότι προφανώς είναι ότι να ναι τα κριτήρια και οι εξετάσεις, ακόμα και για χειριστές ειδικών οχημάτων.

  12. video από το 2017…..εντασσόμενο την μόδα των ψευδών ειδήσεών των ημερών….ας είμαστε λίγο ψιλιασμένοι τι αναδημοσιεύουμε και πόσο συμμετέχουμε και εμείς, με την αφέλεια του πληκτρολογίου μας στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης…. κανένας λαός… και οπωσδήποτε ο στρατός του δεν είναι ηλίθιος.

  13. ETTERNA, το άσχημο με όσους εδώ μέσα τρώνε σανό είναι ότι κατηγορούν τον οδηγό ως ανίκανο. Αυτό όλο το σκηνικό είναι μια δοκιμή ενός μηχανήματος ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Ας κάνουν όσοι δεν θέλουν άλλο σανό, μια έρευνα να δουν πώς κατασκευάζονται αυτά τα οχήματα στην Τουρκία σε βιντεάκια που υπάρχουν δίπλα από αυτό το βίντεο στο youtube: https://youtu.be/a40avXKTR70
    Όχι για κανένα άλλο λόγο από το να δείτε πόσο πίσω από αυτούς τους “ηλίθιους” είμαστε σε τέτοια θέματα κατασκευής μηχανημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *