Διαφημίσεις

Το τελευταίο διάστημα υφίσταται μια απειλή στα σύνορα της πατρίδας μας, που είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Δεν πρόκειται για τις συνήθεις παραβιάσεις Τουρκικών αεροσκαφών ή πλοίων που πραγματοποιούνται τις περισσότερες φορές για την εξυπηρέτηση των πολιτικών σκοπιμοτήτων της Τουρκίας ή για έλεγχο της ετοιμότητας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η απειλή αυτή τη φορά είναι πραγματική και ασύμμετρη, ακολουθώντας και εξελίσσοντας την φιλοσοφία της τρομοκρατίας των εθνών που αναπτύχθηκε την δεκαετία του 1990. Στην ουσία είναι πόλεμος που αποσκοπεί στην τροποποίηση της εδαφικής κυριαρχίας κρατών που έχοντας ως αρωγούς τακτικούς στρατούς, κάνουν προσχηματική χρήση των θρησκειών, της ανθρώπινης εξαθλίωσης, των ιδεολογιών ή της συνομοσιολογίας, προκειμένου να υλοποιήσουν εθνικές στρατηγικές που εκκολάπτονταν πολλά χρόνια αλλά δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν με τις παραδοσιακές “μεθόδους”.

Έτσι αυτή την στιγμή, όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν ή εσκεμένα εθελοτυφλούν, η χώρα μας δέχεται μια πραγματική επίθεση. Ταλαιπωρημένοι αλλά καθοδηγούμενοι από το τουρκικό καθεστώς άνθρωποι, προσπαθούν να εισβάλλουν στην πατρίδα μας, δίνοντας μάχες σώμα με σώμα με τις ελληνικές δυνάμεις που φυλούν τα σύνορα. Μπορεί να είναι μάζες μεταναστών που δεν φέρουν οπλισμό, αλλά είναι χιλιάδες με μερικές γυναίκες και παιδιά να βρίσκονται ανάμεσά τους, αλλά με τον κύριο όγκο να είναι άνδρες με καταγωγή από χώρες όπου ο ανθρωπισμός, τα ατομικά δικαιώματα και η ελευθερία είναι άγνωστες λέξεις.

Το καθεστώς Ερντογάν εδώ και 5 χρόνια έχει αναπτύξει και επικαιροποιεί συνεχώς ένα επεκτατικό στρατηγικό σχέδιο κατά της Ελλάδος, το οποίο εκμεταλλευόμενο την δυστυχία αυτών των ανθρώπων, τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινο όπλο παρακινώντας τους να εισέλθουν στην πατρίδα μας αλλοιώνοντας έτσι τον γηγενή πληθυσμό και την εθνική ταυτότητα των κατοίκων, κυρίως των ακριτών σε Θράκη και νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου εν συνεχεία η Τουρκία να αποκτήσει την δυνατότητα να ενσωματώνει εκεί δικούς της πληθυσμούς με την παροχή κινήτρων, όπως το έχει ιστορικά ξανακάνει και να ξεκινήσει έτσι η διαδικασία διεκδίκησης/τροποποίησης των διεθνών συνθηκών που ορίζουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα Ελλάδος-Τουρκίας. Άλλωστε η παροχή επίσημων ευκολιών με μεταφορικά μέσα, καθοδήγηση σε επιλεγμένα σημεία, διοικητική πρόνοια με τρόφιμα και ιματισμό και ενίοτε η προμήθειά τους με ελαφρύ οπλισμό (δακρυγόνα, καπνογόνα, βομβίδες κρότου λάμψης κ.α) αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια οργανωμένη επιθετική επιχείρηση εις βάρος της χώρας μας από τους “γείτονες” και όχι η αγωνία κάποιων απελπισμένων για μια καλύτερη ζωή.

Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία το αντιλήφθηκε αμέσως και το εθνικό αίσθημα που αναπτύχθηκε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (πάντα δυστυχώς υπήρχαν “Εφιάλτες” σε αυτή τη χώρα) καθοδήγησε την Κυβέρνησή να αντιδράσει άμεσα και όπως αποδείχθηκε αποτελεσματικά, στην προάσπιση των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο.

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και μακρύς και εκτιμάται ότι θα εξαπλωθεί και στα θαλάσσια σύνορά μας, όπου η αποτροπή θα είναι πιο δύσκολη, κυρίως λόγω της ιδιομορφίας να επιβληθούν από τις ελληνικές δυνάμεις δυναμικά μέτρα που λαμβάνονται τώρα στην ξηρά, αλλά στην θάλασσα μπορούν να αποβούν μοιραία για την ζωή των μεταναστών. Ίσως η λύση μεταφοράς σε ακατοίκητα νησιά των παράνομων μεταναστών να αποτελούσε μια προσωρινή λύση, υπό την προϋπόθεση βέβαια παροχής τουλάχιστον των στοιχειωδών για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ευκολιών όπως στέγαση, σίτιση, ρουχισμός, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.α)

Δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστες πλην όμως ανησυχητικές φωνές από κάποιους που δεν αντιλαμβάνονται ότι αγαθά όπως η ελευθερία, η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία, δεν είναι στα δωρεάν και απεριόριστα, αλλά κάποιοι ματώνουν οικονομικά για να τα διαθέτουμε ως χώρα. Κάποιοι ιδεοληπτικοί που με τις πράξεις και τις ενέργειές τους έχουν φέρει μεγάλες συμφορές στην πατρίδα κατά το παρελθόν εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι η κοινωνική συνοχή των Ελλήνων διαχρονικά επιτυγχάνεται μόνο με το τρίπτυχο όμαιμο, ομόθρησκο και ομόγλωσσο.

Ας ανοίξουν λοιπόν τα σύνορα του μυαλού τους οι συγκεκριμένοι που βγάζουν ανακοινώσεις περί αλληλεγγύης και ανοικτών συνόρων και ας οραματιστούν πώς θα γίνει η ζωή τους αν υλοποιηθούν αυτά που διακηρύττουν. Θα ζουν τότε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα ή θα εισέλθουν σε έναν ατέρμονα κύκλο που θα μετατρέψει τους κατοίκους της σε μετανάστες που θα αναζητούν σε κάποια άλλη χώρα αυτά που είχαν αλλά τα απεμπόλησαν; Θα αισθάνονται ασφαλείς, δίπλα σε ένα γείτονα που ορέγεται να κατακτήσει το μισό Αιγαίο και όλη τη Θράκη;

Γεώργιος Γρηγοράκος

Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού ε.α



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης”
  1. ο κουμουνισμος… ισλαμισμος… και μασονισμος.. πρεπει να απαγορευτουν απο την παγκοσμια κοινοτητα ως εχθροι της ανθρωπότητας…και της δημοκρατίας…εργαλείο… ορκ… καθοδήγηση γηση,επιμελιτεια… ισον νεα ταξη του σωρος προσιλητων τραπεζιτων χαζαρων οχι Εβραίων δωδεκα φυλων.. που τους χρωσταμε για την προσφορά τους στην ανθρωποτητα.. τον αληθινο θεο του Ισραήλ. τον Ιησού…τον εβραιο. Εις την πόλιν.. συντομα.

  2. Κ. Γρηγοράκο, πως μπορούν να καταλάβουν αυτοί στους οποίους αναφέρεστε όταν ζούν -ο λόγος και οι πράξεις τους αυτό αποδεικνύουν- σε έναν παράλληλο και συνεπώς μη εφαπτόμενο με τον δικό μας, κόσμο? Όταν σκέφτεσαι όπως εκείνοι κι εκείνες, με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σημαίνει πως ΔΕΝ ζείς στην κοινή πραγματικότητα αλλά σε μιά ιδιωτική, και έχεις την πολυτέλεια γι’αυτό διότι, “έξω απο τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρω”. Δεν θίγονται λοιπόν. Δεν (θα) έχουν επαφή. Ίσως μόνο συμφέροντα με αμφίεση εκτός

  3. απο κοσμικές συζητήσεις στα μεγάλα σαλόνια όπου η “προοδευτικότητα” είναι “in”.
    Λόγια του αέρα που συμπαρασύρουν κι άλλους που θέλουν να μπούν στον κύκλο των “in”. Ανόητοι που δεν τους νοιάζει παρά μόνο η αυτοπροβολή “νέων αξιών” (!), που αναπαράγουν απο κάποιον μεσωτερικό κύκλο και μετά σαν αυτόματα, άκριτα και με πλήρη αδιαφορία για όσα λένε, σκέτες αερολογίες, όπως και για τις συνέπειες για τους άλλους που πασχίζουν στην κοινή πραγματικότητα, οι οποίοι όμως, παρ’ότι μειοψηφία, είναι οι

  4. ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΒΙΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΙΑΣΤΗ ΠΡΩΚΤΟΒΑΤΗ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ;

  5. (Διόρθωση), οι οποίοι, παρ’ότι πλειοψηφία, είναι(όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί), πληβείοι, οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι, ή μόνο ενοχλητικοί. Δεν υπάρχει θεραπεία γι’αυτήν την πάθηση της οίησης. Φούσκες γεμάτες αέρα, και τίποτε άλλο. Πρέπει απο όλους μας να γίνει κατανοητό το χάσμα που μας χωρίζει. Έχουν την πολυτέλεια να είναι ότι θέλουν. Έγκειται σε εμάς να μην δίνουμε σημασία και βάρος στην υστερόβουλη, παιδαριώδη και κακή σκέψη τους. Η ζωή τους είναι ο καθρέπτης τους, πάσας μορφής καθρέπτης.

  6. ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑΥΡΟ Η ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ TΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ;

  7. ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΨΗΝΕΙΣ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;
    KAI ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΑΙΕΙ.

  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ.

  9. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ.Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ.

  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΓΛΩΣΟ , ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Ο ΛΑΟΣ ΕΞΩΝΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΛΑ Ι ΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ FACE BOOK ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ

  11. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ . Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ , ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ? ΤΗΝ ΧΑΓΗ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΑΟΖ ? ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?

  12. Από αυτό το κείμενο κατάλαβα ότι προτευων ζήτημα είναι η ζωή των” μεταναστών” και θα πρέπει να τους βάλουμε σε ακατοίκητα νησια κάτι που παπαγαλιζουν τελευταια.Για την ζωή των Ελλήνων ;κουβέντα.Εισβολη έτσι όμορφα και ωραία ,ειρηνικά με την ανοχη του Ελληνικού κράτους .Εισβολή στα νησιά χωρίς ντουφέκια.Να δούμε τι θα καταφέρετε ,ο χρόνος θα δείξει και το Ελληνικό Έθνος θα ξαναγράψει ιστορια και για όσους δεν γνωρίζουν καλό θα είναι να την ξαναδιαβασουν μήπως δεν κατάλαβαν.

  13. ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΗΡΗΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ. Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ

  14. ΑΠ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΔΕΡΦΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η “ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ” ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝ ΑΙΓΑΙΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΝΕΥΣΕΙ ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

  15. Οσο ο Τουρκος θα ειναι ο γειτονας μας ,εμεις ποτε δεν προκειται να έχουμε γαληνη στον τοπο μας

  16. Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ
    ΦΑΣΊΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΚΡΟΥΑΜΕ ΤΟΝ ΚΏΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΎΝΟΥ

  17. Ενημερωθείτε για τις ανάγκες του στρατού επικοινωνώντας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Μεραρχίας.

    Εθελοντικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, επιχειρήσεις αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι, από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου που ξεκίνησαν τα επεισόδια στις Καστανιές μέχρι και σήμερα, συγκεντρώνουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, τις οποίες και αποστέλλουν στις Καστανιές προκειμένου να διανεμηθούν στους ένστολους που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στα σύνορα.
    Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης πρ

  18. Για όλους τους συνσχολιαστές/τριες, έως στιγμής τουλάχιστον, 20:28, 08 /03/’20, ένα έχω να πω: τιμή μου που συνυπάρχω στα ίδια χώματα μαζί σας και μοιραζόμαστε κοινή ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, συνήθειες, περηφάνεια καταγωγής, αρχαίο αίμα, και Ιχώρ.

  19. Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί ΠΑΡΤΗΣ.ναι σωστά διαβάσατε πάρτη,όλα για την πάρτη τους οι πολιτικοί κλόουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *