Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως μεταδίδει απ το πρωί το επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu ajansı, συνεχίζεται η μεταφορά μονάδων των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας από άλλες περιοχές στην περιοχή του Έβρου, όπου η ένταση μεταξύ των συνοριακών γραμμών καλά κρατεί.

Όπως έγινε γνωστό από την περιοχή της Ορντού του Πόντου, επιβιβαστήκαν μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων σε ειδικά λεωφορεία για να μεταφερθούν στο Έβρο. Παράλληλα και από άλλες περιοχές της Τουρκίας έχει σημάνει μεγάλη κινητοποίηση των Ειδικών Δυνάμεων, όπου συγκεντρώνονται στον Έβρο απέναντι απ τα ελληνικά συνοριακά φυλάκια. Οι σκηνές θυμίζουν πολεμική κινητοποίηση

Το ερώτημα που γεννιέται εδώ είναι γιατί γίνεται όλη αυτή η κινητοποίηση καθώς οι ίδιοι οι λαθρό έχουν καταλάβει ότι τα σύνορα από πλευράς της Ελλάδας έχουν κλείσει ερμητικά και δεν μπορούν να περάσουν.

Μήπως με την αφορμή όλης αυτής της κατάστασης σχεδιάζουν κάτι άλλο ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ;”
  1. Δεν ετοιμάζουμε εμείς.οι τουκοι ετοιμάζουν.προσπαθουν να ρίξουν με τεθωρακισμένα τον φράχτη.

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΚΟΛ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΡΕΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ? ΕΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΑ ΟΡΚ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ……

  3. ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ.
    ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ.

  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ”. ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ “ΚΟΥΚΟΥ” ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ CASTELLO ROSSO.

  5. Οχι μονο το αιμα ειναι κοκκινο αλλα και η Τουρκικη σημαια..Το σπυρι θα σπασει συντομα .Δυστυχως κυριε τουρκοειδικε οσο και να με ποναει , να ξερεις ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ..
    ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *