18:09 - 06/03/2020

Κανεις δεν εμποδιζει τους συλλογους γονεων και κηδεμονων απο το να κανουν καταληψεις στα σχολεια οσο το υπουργειο παιδειας τον “παιζει”!!!…

Διαφημίσεις

Οταν κατι ειναι λαθος , οταν βλεπεις οτι σε ενα προβλημα δεν βρισκει καποιος λυση , οταν καποιος στην εργασια σου κολυσιεργει και ποσα ακομα παραδειγματα ..εσυ σαν ανθρωπος , σαν επαγγελματιας , σαν επιχειρηματιας επεμβαινεις να διορθωσεις την κατασταση για να μην εχεις ζημια ..!

Οταν δε η ζημια μπορει να ειναι η υγεια της οικογενειας σου τοτε νομιζω θα πρεπει να κινηθεις , να κινηθουμε ολοι αμεσα !

Σε θεματα υγειας δεν υπαρχει το συγνωμη λαθος , δεν ειναι αμαξι που θα παει φαρνατζη ο παπους και η γιαγια , …οταν δεν σε παιρνει να ακουσεις συγνωμη λαθος πρεπει να επεμβεις δεκα φορες πιο γρηγορα !

Τωρα εχουμε μια θεση απο το Υπουργειο παιδειας , …ειναι σωστη αυτη η θεση του να μην θελει να κλεισει τα σχολεια στην Ελλαδα πριν να εχουμε ξεσπασμα ; …Προσωπικα πιστευω οτι ειναι 100% λαθος .. εγκληματικο λαθος ..εσυ τι πιστευεις ;…

Ειναι δυνατον να εχουμε την αποφαση του οποιουδηποτε παραπανω απο την υγεια της οικογενειας μας ;..Ειναι δυνατον να δεχθεις νομο που βαζει σε κινδυνο η ρισκαρει για την υγεια της οικογενειας σου ; ..

Προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω και να μεινω απραγος ..ειναι λαθος και το λαθος πρεπει παντα να το διορθωνω ..!

Εοειδη μπορει να με κυνηγησουν οτι σε παροτρυνω να κανεις πραγματα που μπορει να ανακατευουν τα αντερα της ηρεμιας που θελει το συστημα ..ΝΑ ΠΩ με χαμογελο ..οτι εγω απλα λεω τι θα κανω εγω ….λεω την αποψη μου και οτι αυτο το αρθρο δεν ειναι προτροπη να κανεις και εσυ το ιδιο ..!

Το τι θα κανεις εσυ εχει να κανει παντα με το ποσο αφυπνισμενη ειναι η κριση σου !

Μια υποσημειωση γιατι αναφερομαι στους γονεις και οχι στα παιδια , στοχος ειναι να μην εχουμε πολλα παιδια μαζι να συναναστρεφοτναι σε κλειστους χωρους μεχρι να ειμαστε σιγουροι οτι ελενξαμε τον ιο και το ξεσπασμα του , οι μικροι ομως οταν εχουν καταληψη το θεωρουν παρτι για γλεντι και ετσι αν οι ιδιοι πραξουν δεν θα εχουμε σωστα αποτελεσματα !

Αν οι γονεις πραξουν μπορουν να εχουν τα παιδια στο σπιτι και σε συνενοηση με τους καηγητες να εχουν ολοι πληρη νομικη καλυψη μιας και πραττουν ενα απο τα δικαιωματα τους !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Σευχαριστω που θίγεις αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την υγεία των παιδιών μας πρώτα και φυσικά όλων των υπολοίπων.Σημερα ο γιος μου 15 ετών τρίτης γυμνασίου και άλλα δύο παιδιά ενημέρωσαν την καθηγήτρια ( υπεύθυνη τάξης) ότι δεν θα πάνε στην προγραμματισμένη εκδρομή στην Αθήνα και αυτή έκανε την μούρη της σαν την οχια και του φώναξε ότι η συμπεριφορά του είναι ανεύθυνη αν ο λόγος είναι για τον κορονοιο ,εννοούσε η μαντάμ ότι εμείς οι γονεις είμαστε ανεύθυνοι …Τι να λέμε τώρα ..

  2. Του είπε επίσης ότι να μην ξαναπατήσει στο σχολείο αν είναι έτσι ,αποφασίζει η κυρία και διατάζει τι θα κάνουμε εμείς,εννοείτε δεν ασχολήθηκα παραπέρα και όποιος κατάλαβε το γιατί…Την περιμένω στην γωνία όταν έρθει η ώρα …

  3. Artemisia Gogou 03/07/2020 @ 12:27 ΠΜ

    Σωστος ….Αυτοι περιμενουν να χουμε περισοτερα κρουσμαρτα και μετα να κλεισουν τα σχολεια ..Εδω φωναζουν μονο για τις Εκκλησιες να κλεισουν και θελουν να μας πεισουν οτι με την Θεια Κοινωνια κολλαει ο ιος ..ενω για τα σχολεια και τα ΜΜΜ ΜΟΥΓΚΑ.Επισης πολυσημαντικο να κλεισουν και τα χοτ σποτ και να μπαγλαρωσουν ολους τους λαθρο που κυκλοφορουν εξω σαν την αδικη καταρα ..μεσα σε καραντινα και να τους απολυμαναουν απο την κορφη ως τα νυχια [αυτοι δεν σκαμπαζουν μια απο υγεινη ]

  4. Artemisia Gogou 03/07/2020 @ 12:28 ΠΜ

    αυτοι μας μεταδιδουν ολες αυτες τις ασθενειες

  5. το μυαλό σας και μια λίρα σαπρόφυτα 03/07/2020 @ 10:30 ΠΜ

    ARTEMISIA GOGOU 03/07/2020 @ Μάρτιος 7, 2020 12:27 πμ
    Τι λες βρε σαπρόφυτο; πέρα από όλους τους άλλους σαλιάρηδες γέρους και γενικά βρωμιάρηδες, έχεις δει πόσοι “εκχριστιανισμένοι” ή χριστιανοί ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ πίνουν με το ίδιο κουτάλι με σένα; Θα σπείρετε πανίβλακες τον ιό για να “βιώσετε το θαύμα της πίστης σας” εις βάρος όλων; πειράματα θα κάνετε με την υγεία της οικογένειας σας και της κοινωνίας; κουταλάκι δικό σας μαζί δεν μπορείτε να έχετε; ΒΟΔΙΑ??

  6. κοιταξτε τα επιπεδα της βιταμινης D και φατε κανενα πορτοκαλι και αφηστε ησυχα τα σχολεια.Ολο το χρονο κλειστα ειναι.
    Χτιστε γερο ανοσοποιητικο και αφηστε τις υπερβολες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*