Διαφημίσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως δεν θέλει να βρεθεί ούτε στον ίδιο χώρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας πως πέντε πρόσφυγες έχουν σκοτωθεί από ελληνικά πυρά στα σύνορα.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνστανούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από τη Μόσχα, όπου συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη Συρία επιμένοντας πως «η Ελλάδα καταδιώκει τους πρόσφυγες».

«Οι πόρτες μας δεν κλείνουν και δεν θα συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα. Οι Έλληνες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον πέντε άτομα στα σύνορα, με βάση όσα ξέρω ως τώρα. Βουλιάζουν βάρκες και η προσέγγισή τους είναι βίαιη», δήλωσε ο Ερντογάν σε ρεπόρτερ, στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Ο Τούρκος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω της «μη ανθρωπιστικής στάσης» που – κατά τον ίδιο – τηρεί η Ελλάδα. «Τα σύνορά μας δεν θα κλείσουν. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ ζήτησε να συναντηθούμε στη Σόφια και να προσκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ημέρα που το πρότεινε, σημειώθηκαν δύο θάνατοι στα σύνορα. Δεν θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο ούτε στην ίδια φωτογραφία με εκείνον. Προσπάθησαν αρκετά να με πείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά».

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαμήνυσε πως οι στρατιωτικές θέσεις παρατήρησης της Τουρκίας στην Ιντλίμπ θα διατηρήσουν το τρέχον καθεστώς τους βάσει της ρωσο-τουρκικής εκεχειρίας, προσθέτοντας πως η συμφωνία έθεσε τις βάσεις για μια εξομάλυνση της περιοχής.

Κλείνοντας, ο Τούρκος πρόεδρος προανήγγειλε πως η Τουρκία θα ενεργοποιήσει, τον Απρίλιο, τα ρωσικά αμυντικά συστήματα S-400.

lifo.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ερντογάν: Δεν συνομιλώ με Μητσοτάκη, οι Έλληνες σκότωσαν 5 πρόσφυγες”
  1. Μιλησε ο Νοννος της ΙΣΙΣ

    Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά.

    Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

  2. Πωπω μαλακα ανατριχιαστικά.απο κει που μας χρωσταγανε μας φάγαν και το βόδι. Οι εγκληματίες που έχουν κάνει τα χειρότερα και υπό την προδοσία σημιταιων και της μακράν λιστας που έχουμε έως και σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων.μονο ελληνική βουλή δεν ιναι.ποσους Έλληνες έχει σκοτώσει το καθίκι. Μήπως επειδή χαλίκια έχει ξεχωρίσει παντου!δεν εχω εμπιστοσύνη ούτε στο στρατό.παρτε τα μέτρα σας.

  3. Εαν ειχα την δύναμη να καθαρίσω κοσμο με ενα πολυβολο , θα αρχιζα απο την Ελλαδα ..ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  4. ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ; ΕΝΙΩΣEΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΟΥ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΔΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΟΥ; ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ, ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  5. ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΈΧΕΙ ΜΙΑ ..ΔΟΎΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΈΦΤΕΙ .ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΑ .
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΟΠΑΠΑΡΑ ΕΡΝΤΟΓΆΝ , ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΎΝΤΟΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΊΣΕΙ..ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΔΟΜΕΡΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *