Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:38 - 04/03/2020

Η άθλια τουρκική προπαγάνδα αποκαλύπτεται… Με φωτογραφία του 2015!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν έχει όρια η τουρκική αθλιότητα ξεπερνώντας κι αυτόν ακόμα τον Γκέμπελς στην προσπάθεια να συκοφαντήσουν στην Ελλάδα και να την παρουσιάσουν ως “χώρα που σκοτώνει τους καημένους πρόσφυγες-μετανάστες”, έχοντας στο πλευρό της και εγχώριους, επιεικώς ανόητους, που ταυτίζονται (λόγω ιδεοληψίας;), με τους Τούρκους.

Έτσι οι Τούρκοι δεν δίστασαν να παρουσιάσουν φωτογραφία του 2015 από τα επεισόδια κατά μεταναστών στην Ουγγαρία που παρουσίασε η αμερικανική εφημερίδα New York Times, ως φωτογραφία των όσων συμβαίνουν στον Έβρο, όπου οι “κακοί Έλληνες” χτυπούν τους “άμοιρους” των ορδών που εξαπέλυσε ο “ανθρωπιστής” Ερντογάν.

https://twitter.com/john_wayne_gr/status/1234631474500001792

https://twitter.com/Dom88131540/status/1234594474052988934

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτος Τσαβούσογλου στον Γερμανό ΥΠΕΞ: Να τα πεις στους Έλληνες που σκοτώνουν πρόσφυγες

https://twitter.com/gemmaod1/status/1234587529833328640

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Κωστας Χ 03/04/2020 @ 9:05 ΠΜ

    Έναν δεν βλέπω να λέει όμως…ότι το χανουμακι ερτογαν…λέει αλήθεια στο ότι η
    Ελλαδα όντος βάζει καράβια και προωθεί τους λαθρο στην ενδοχώρα…σε υποτιθέμενες δομές καταγραφής και επαναπροωθησης στις χώρες καταγωγής των….
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ…..
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥς ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑς ΣΩΖΟΥΝ ΜΠΑς ΚΑΙ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ……
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕς….
    ΈΝΝΟΙΑ ΣΑΣ…ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ…..

  2. Artemisia Gogou 03/04/2020 @ 7:50 ΜΜ

    Εχω φαει σκατομπαναρισμα απο το γαμημενο το τουιτερ επιδει ειπα πως αυτες οι φωτογραφιες που ποσταρουν οι βρωμοτουρκοι εκει ειναι απο το 2015 στην Ουγγαρια ..Με αποκαλεσαν ρατσιστρια και ψευτρα ..και μου μπαναρισαν το λογαριασμο και δεν μπορω ουτε να σχολισασω εκει ουτε τιποτα αλλο να κανω ..Οι επικυριαρχοι υποστιριζουν τον τρελο σουλτανο και τους κωλοτουρκους φανατικα .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*