Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο «Από που εμπνεύσθηκε ο Ερντογάν την εισβολή αμάχων στην Ελλάδα», να ειπωθεί ότι υπάρχει ανάλογο ιστορικό παράδειγμα για μας, πώς ο Βασίλειος Β’ ο Βουλγαροκτόνος σταμάτησε τις επιθέσεις των μουσουλμάνων. Η Ιστορία έχει τεράστια δύναμη και γι αυτό την καταργούν ύπουλα.

Ο Βασίλειος Β’ ο Βουλγαροκτόνος ήταν ένας από τους Βασιλείς της τελευταίας Αυτοκρατορίας μας ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός επειδή τύφλωσε 15.000 βουλγάρους, παρά για το έργο του. Φρικαλεότητα, θα πούμε εμείς κρίνοντας το τότε με τα σημερινά ήθη. Η τύφλωση όμως των βουλγάρων ήταν εφαρμογή του νόμου που ίσχυε για τους στασιαστές και θεωρείτο, τότε, ηπιότερη ποινή σε σχέση με την θανατική. Ο Βασιλεύς τήρησε τις νόμιμες διαδικασίες, όπως τώρα κάποιοι τις επικαλούνται.

Μας λένε για την φρικαλεότητα του Βασιλείου. Δεν μας λένε όμως τι είδους φρικαλεότητες διέπρατταν οι βούλγαροι. Δεν μας λένε για πόσο καιρό σκορπούσαν την φρίκη οι Βούλγαροι. Δεν μας λένε μέχρι που έφτασαν οι βούλγαροι με τις φρικαλεότητές τους. Δεν μας λένε για πόσα χρόνια, μετά την τύφλωσή τους, ηρέμησε η Αυτοκρατορία μας από τους βουλγάρους.

Με πυγμή ο Βασίλειος, εκτός από τους βουλγάρους, αδρανοποίησε και τους μουσουλμάνους. Το γεγονός για το πως σταμάτησε τις επιθέσεις των μουσουλμάνων, συνέβη ως εξής. Ο Βασίλειος μετά από μια εκστρατεία στην Μέση Ανατολή, επέστρεφε με τον στρατό σου στην πρωτεύουσά μας, που τώρα ανήκει σε απογόνους λαθρομεταναστών.

Κατά το ταξίδι της επιστροφής, δέχθηκε ύπουλη επίθεση από στρατό μουσουλμάνων οι οποίοι έφθειραν τον στρατό του και πλιατσικολογούσαν. Όταν ο Βασίλειος ετοιμάστηκε να τους πολεμήσει, αυτοί εξαφανίσθηκαν. Συνεχίζοντας το ταξίδι της επιστροφής ο Βυζαντινός στρατός, ξαναδέχθηκε επίθεση από τους ίδιους μουσουλμάνους με τα ίδια αποτελέσματα. Τότε τους μήνυσε ο βασιλεύς Βασίλειος να μην ξανατολμήσουν και επαναλάβουν το ίδιο.

Οι μουσουλμάνοι δεν υπάκουσαν και ξαναεπιτέθηκαν στον στρατό του Βασιλείου. Ο Βασιλεύς όμως, γνωρίζοντας την ποιότητα των εχθρών του και ότι δεν παίρνουν από λόγια, είχε λάβει τα μέτρα του και συνέλαβε αυτή την φορά πολλούς αιχμαλώτους. Όταν τους έφεραν μπροστά στον Βασιλέα, αυτοί άρχισαν τους ηρωισμούς ισλαμικού τύπου. Δηλαδή, θα πεθάνουν για τον Αλλάχ, θα πάνε στον παράδεισό τους με τις 70 παρθένες και τα πιλάφια κλπ.

Εδώ να πω κάτι! ΙΣΩΣ γι αυτό οι μουσουλμάνοι βιάζουν τα παιδάκια που πρόκειται να πεθάνουν, για να μην υπηρετούν τα βίτσια, ως παρθένες, κάποιου άλλου μουσουλμάνου στον παράδεισό τους.

Έδειχναν λοιπόν στον Βασίλειο οι μωαμεθανοί αιχμάλωτοι ότι δεν υπολογίζουν τον θάνατο και ότι ήταν τιμή τους να πεθάνουν από εχθρό για τον Αλλάχ. Τότε ο Βασίλειος τους είπε ότι δεν πρόκειται να τους θανατώσει και ότι θα τους επιστρέψει πίσω, αλλά αναπήρους, εφαρμόζοντας απλά τον ισλαμικό νόμο.

Έκλεψες; Κόψιμο τα χέρια. Τότε οι αιχμάλωτοι άρχισαν να οδύρονται και να ικετεύουν. Η διαταγή εξετελέσθη, εφαρμόζοντας τις ισλαμικές νόμιμες διαδικασίες, και ο Βασίλειος και ο στρατός του δεν ξαναδέχθηκαν επίθεση από τους μουσουλμάνους.

Το συμπέρασμα είναι ότι όταν μια κατάσταση είναι νοσηρή από την αρχή, την σταματάς άμεσα με κάθε τρόπο εν τη γενέσει της. Όσο εξελίσσεται τόσο πιο θλιβερή κατάληξη θα έχει.
Αν ξεχνάς την Ιστορία, την ξαναζείς! Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Ιδού πως σταμάτησε ο Βασίλειος Βουλγαροκτόνος τις επιθέσεις μουσουλμάνων”
  1. Έκανε λάθος ό Βσίλειος ατνί νά γίνειΣαρακηνοκτόνος έγινε Χειροκόπτης, έπρεπε νά τούς σκοτώσει διά νά μήν γεννικοπούν καί τούς έχουμε μπελά τώρα, κοντός ψαλμός αλληλούϊα!

  2. ….xiλια χρονια και κατι μετα την πτωση του ελληνισμου η ανθρωποτητα το ”γυρισε” στον ασιατισμο!!!! Δηλαδη στα εγκληματα , στην σφαγη , στην καταστροφη , στην βαρβαροτητα , στην υπουλοτητα , στην πανουργια , στον εκφυλισμο και στην λησταρχια ,λαοι [!!!] της ΑΣΙΑΣ σαν φερεοικοι αθιγγανογυφτοι και λιποτακτες του πολιτισμου διελυσαν ολους τους πολιτισμους μεχρι και σημερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek