Διαφημίσεις

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!
Στον ισχυρισμό ότι οι ελληνικές αρχές δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο, «έχοντας σκοτώσει δύο (σ.σ. μετανάστες) και τραυματίσει έναν ακόμα» προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου προέδρου που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, κατά την κοινή συνέντευξη με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμοού στο Twitter, ο οποίος κάνει λόγο για σκόπιμη παραπληροφόρηση.
«Κανείς πυροβολισμός δεν υπήρξε από τις ελληνικές συνοριακές δυνάμεις απέναντι σε άτομα που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα. Οτιδήποτε άλλο, δεν συνιστά παρά χυδαία και σκόπιμη παραπληροφόρηση: Fake News».
Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε κατηγορηματικά το μεσημέρι βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που παρουσιάζει νεκρό μετανάστη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο, μέσω ανάρτησης του κ. Πέτσα στο Twitter.

1.101 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
«Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ένωση και η διεθνής κοινότητα δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση στην Τουρκία, η οποία φιλοξενεί πάνω από τέσσερα εκατομμύρια μετανάστες», είπε ο Ερντογάν, κατηγορώντας την Ευρώπη ότι δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.

Μάλιστα, απέρριψε την ευρωπαϊκή βοήθεια ύψους ενός δισ. ευρώ για τη φιλοξενία των μεταναστών και προσφύγων στην Τουρκία, υποστηρίζοντας ότι η Άγκυρα έχει δαπανήσει τέσσερα δισ. ευρώ και πως «θα βρει τρόπο να κερδίσει αυτά τα χρήματα».

«Μιλάμε μαζί τους, μας λένε: “Θα σας στείλουμε ένα δισεκατομμύριο ευρώ”. Ποιον προσπαθείτε να ξεγελάσετε; (…) Δεν θέλουμε πλέον αυτά τα χρήματα».

«Αύριο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου θα επισκεφτεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ίσως δουν την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στους πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα. τους συμβουλεύω να δουν τι κάνουν οι αρμόδιοι της Ελληνικής ακτοφυλακής», πρόσθεσε ο Ερντογάν.
Όπως μεταδίδει το Anadolu, o πρωθυπουργός της Βουλγαρίας δήλωσε από την πλευρά του ότι «κανείς δεν καταλαβαίνει το βάθος της κρίσης στα τουρκοελληνικά σύνορα».

newplanet09.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Το ίδιο κόλπο όπως όταν εισέβαλε στην Συρία.Για δολοφονία δύο ατόμων στα σύνορα κατηγορεί την Ελλάδα ο Ερντογάν – Τον διαψεύδει η Αθήνα”
  1. Παντως ο Κουλης σημερα ειπε οτι ειναι υπερ της χρηματοδοτησης και ενισχυσης της Τουρκιας απο την ΕΕ για το θεμα των λαθρομεταναστων ….Μετα απο αυτο καταλαβαινετε με τι μ@λ@κ@ εχουμε να κανουμε …Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek