14:22 - 03/03/2020

Ελληνα ξεκόλλα από τον εντυπωσιασμό τώρα….

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν είναι η ώρα για να χαϊδεύουμε αυτιά, θα σου τη σπάσω θα τα πάρεις θα με βρίσεις αλλα θα καταφέρω να κάνω το μεγαλύτερο ποσοστό να κατανοήσει το τώρα και το σήμερα και όχι το χθες και το αύριο.

Ενας από τους καλύτερους τρόπους που χρησιμοποιεί η νέα τάξη πραγμάτων για να σε κάνει να μην μπορείς να λειτουργήσεις με όλη σου τη δυναμική είναι να δημιουργεί τον φόβο και να σε κάνει να βιώνεις το μέλλον στο τώρα,είναι η κλασική ασθένεια που οδηγεί τους περισσότερους σε μία κατάσταση κατάθλιψης όπου η συνεχόμενη πληροφορία τους αναγκάζει να μη ζουν στο τώρα αλλά να βιώνουν το αύριο και να το βιώνουν με τα συναισθήματα που έχουν κάποιοι βάλει μέσα στο μυαλό τους.

Η μεγαλύτερη σημασία στην δυναμική του ανθρώπου για να κρατήσει ψηλά την ενέργειά του και το πνεύμα του είναι να ζεις το τώρα, μία μέρα τη φορά, ένα πρόβλημα και η λύση του τη φορά… Και όχι ένα συνονθύλευμα καταστάσεων μέσα στο μυαλό μας που μας πανικοβάλλει και μας κάνει να βιώνουμε στο σήμερα κάτι που ακόμα δεν έχει έρθει…. κάτι που μπορεί να έρθει αλλά μπορεί και να μην έρθει…… Αλλά εμείς παίρνουμε τη γεύση του και ταΐζουμε τα κύτταρά μας καθημερινά σαν ήδη να το ζούμε.

Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να μην είσαι στο εδώ και στο τώρα γιατί μόνο έτσι μπορεί να σε ελέγξει, θέλει δηλαδή να σε έχει σε αυτό το θέατρο που έχει στήσει για πραγματικότητα σαν έναν ηθοποιό που κάνει και σκέφτεται τις ατάκες του σεναρίου που θέλουν αυτοί και όχι της πραγματικότητας του σήμερα και του τώρα.

Διαβάζω πολλούς που θέλουνε να πάνε να βοηθήσουν στον Έβρο, ο Έβρος έχει στρατό,έχει ότι χρειάζεται για να μπορέσει να αμυνθεί ακόμα και σε πολεμική επίθεση…..άρα το να θες να φύγεις να πας να βοηθήσεις δεν είναι βοήθεια είναι πράξη εντυπωσιασμού προς το κοντινό σου περιβάλλον, είσαι ακόμα δηλαδή στο επίπεδο του να υποκρίνεσαι κάτι και όχι να καταλάβεις ότι αυτό το κάτι συμβαίνει ήδη.

Στείλανε εταιρείες τρόφιμα, ο στρατός έχει να φάει δεν πεινάει κάνεις, είμαστε κράτος (εστω και σαν εταιρια) μην το ξεχνάτε και τα κράτη έχουν τον τρόπο και να ταΐσουν και να κοιμίσουν όποιους χρησιμοποιούν για να είναι οι δυνάμεις ασφαλείας.

Καλό είναι που έγινε δεν λέω αλλά είναι και λίγο παράξενο να θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε το συναίσθημα το πατριωτικό του Έλληνα μετά από τόσα χρόνια για να ακουστεί και το δικό μας όνομα….. Η πατρίδα και οι κίνδυνοι δεν είναι μία φιέστα διαφημίσης…. Η πατρίδα είναι πατρίδα και ο κίνδυνος είναι κίνδυνος και το κάθε πρόβλημα πρέπει να λύνεται στο εδώ και στο τώρα.

Με ρώτησαν φίλοι και φίλες Με ποιον τρόπο θα οργανωθούν για να πάνε στον Έβρο….. Δεν είμαστε στο 40 να πάνε οι γυναίκες να πλέκουν καλτσούλες… Αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά τη χώρα πράγμα που έπρεπε να το έχετε κάνει εδώ και χρόνια βοηθήστε τους αδύνατους που είναι γύρω σας και όχι αυτούς που από καθήκον βρίσκονται στην θέση που έχουν ορκιστεί να βρίσκονται

Ο στρατός μας είναι ικανότατος να αντιμετωπίσει κάθε επίθεση μη συμπεριφερόμαστε λοιπόν λες και είμαστε σκορπιοί και αδύναμοι…. Για ποιο λόγο θα χρειαστεί ο ελληνικός στρατός το ταπεράκι με το φαγητό ή την παρουσία μας στα σύνορα; Έχουμε αμφιβολίες για τη δυναμική του και την ικανότητα του;

Όχι απλά μετά τόσα χρόνια προσβολής που νιώθουμε όλοι μας βιαζόμαστε να δείξουμε το πατριωτικό μας γίγνεσθαι και να τραβήξουμε λίγο ενέργεια από τους γύρω μας ότι εμείς είμαστε οι επόμενοι ήρωες.

Ήρωες δεν χρειάζονται μόνο τα σύνορα αλλά χρειάζεται και η καθημερινότητα, ήρωας μπορείς να είσαι όταν θα βοηθήσεις το διπλανό σου να αλλάξει δόνηση επειδή έχει πέσει στο πάτωμα, ταυτόχρονα ενώ έχουμε όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας θέλουμε να φύγουμε από την περιοχή μας και να την αφήσουμε ανασφάλιστη για να δείξουμε ότι ήμασταν και εμείς εκεί.

Δεν είναι ένας ο εχθρός, η κυβέρνηση σήμερα έχει κάνει λάθος που χει στείλει τόσο πολύ αστυνομία και ματ εκεί πάνω….. Ο Ερντογάν δεν είναι χαζούλης έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να σου έχει βάλει πολλά αγκάθια μέσα στην άμυνά της χώρας σου

Αν όλη η αστυνομία πάει στα σύνορα θα παραμείνει ανοχύρωτη Αθήνα και οι άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας,αν όλοι κοιτάξουμε προς μία μεριά τότε κανείς δεν θα κοιτάει την πλάτη μας και ίσως αυτό να χρειάζεται ο Τούρκος σήμερα.

Βάλτε λοιπόν μυαλό γιατί αυτό που βιώνετε αυτή τη στιγμή σαν ήρωες δεν είναι ακόμα η αρχή του πολέμου κρατήστε λοιπόν όλο αυτό τον εντυπωσιασμό μόλις σφυρίξει η πρώτη σφαίρα και φροντίστε τότε και μόνο τότε να βρίσκεστε εκεί που πραγματικά σας χρειάζεται η πατρίδα και όχι εκεί που στο facebook θα ανακοινώσετε ότι είσαστε ο Κολοκοτρώνης.

Μέχρι να σφυρίξει η Πρώτη λοιπόν καλό είναι και όσοι έχουν, επιχειρηματίες, εφοπλιστές ΚΟΚ, να δείξουν τη στήριξή τους προς την πατρίδα όχι μόνο προς αυτούς που έχουν καθήκον αλλά και προς το προσωπικό τους καθήκον να στηρίξουν τους αδύνατους και να τους σηκώσουν….στο κάτω κάτω μία χώρα που δέχεται πόλεμο οικονομικό εδώ και 10 χρόνια είναι παράλογο να έχει το μισό πληθυσμό της χωρίς τον τρόπο να είναι όρθιος….γουστάρετε πλέον πατρίδα γιατί άλλαξαν τα δεδομένα και ήρθε νέα κυβέρνηση; Αφήστε λοιπόν τους εντυπωσιασμούς βοηθήστε μέσα στις πόλεις τους σαραντάρηδες πενηντάρηδες που αυτοκτονούν κάθε μέρα γιατι δεν αντέχουν άλλο την ντροπή να μην μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, αύριο αυτοί οι σαραντάρηδες πενηντάρηδες θα μπορέσουν να σταθούν στα τείχη της πόλης.

Κομμένος λοιπόν ο εντυπωσιασμός από όλους, κανένας πραγματικός μαχητής ήρωας δεν έχει ανάγκη να πει η τι έκανε η τι θα κάνει….. Και κάντε πράξη μέσα στην πόλη σας την ένωση και την αλληλοβοήθεια προς όλους αυτό είναι ο πρώτος ηρωισμός για το τώρα για το σήμερα και για αυτή τη στιγμή…. Αύριο θα δούμε το νέο πρόβλημα χωρίς καν να κομπάζουμε και θα το λύσουμε και αυτό..

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Αξιέπαινος είσαι με την καθαρή σκέψη σου

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ!

  3. Ήταν ένα τεστ όμως κατά πόσο ενωμένοι είμαστε. Το περάσαμε. Γνωρίζοντας βέβαια ότι ο Έβρος είναι οχυρωμενος κ το πρόβλημα είναι τα νησιά. Μην ξεχνάμε βέβαια τι ναυτικό έχουμε. Είπαμε το πρόβλημα είναι οι 300 ελληνόφωνοι εντολοδοχοι κ κάτι ανθρωπάκια που ξεπουλάνε από παρτάκισμο κ φόβο τη μάνα τους.

  4. Χρήστος 03/03/2020 @ 4:08 ΜΜ

    Συμφωνώ Νικόλα όποιος θέλει να βοηθήσει ας δώσει εργασία σε ένα άνεργο, ας δώσει τροφή αν του περισσεύει σε ένα που πεινάει, έτσι φαίνεται η πραγματική ένωση των Ελλήνων και όχι με τσάμπα μαγκιές.

  5. Μυαλο κουκουτσι ο σημερινος Ελληνας 03/03/2020 @ 4:15 ΜΜ

    Περπατάς στους δρόμους και απορείς πως γέμισε η χώρα με τόσους ηλίθιους

  6. Ιωάννης 03/03/2020 @ 4:32 ΜΜ

    Εύγε Νικόλα από τις ουσιαστικότερες δημοσιεύσεις σου, ευγε.

  7. Έτσι Στρέιτζερ. Βάζεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Εύγε.

  8. Νικόλα φίλε μου έχεις τον απεριόριστο σεβασμό μου. Πολύ σωστά μίλησες πάλι.

  9. Stranger, αυτή είναι η ουσία.
    Όπως ακριβώς την περιέγραψες στην τελευταία παράγραφο.

  10. Δημήτρης 03/04/2020 @ 12:40 ΠΜ

    Κάποιοι καλούν τους ..λαθρομετανάστες σε εξεγερση εντός των τοιχων. Ψάξτο σε παρακαλώ. Σύντομα θα ακούσουμε και για την μερική επιστράτευση και επίσημα, πλέον.

  11. Γιωργάκης 03/04/2020 @ 4:31 ΠΜ

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν μπορούνε να καταλάβουν το αυτονόητο η Έλληνες πως γίνετε πριν 5 μέρες να έβαζε το ματ να χτυπούνε Έλληνες στα νησιά και τώρα τον κάναν πατριώτη ξυπνάτε και ηρώα είναι απλό πήρε εντολές άπω την Ευρώπη κρίμα σε αυτόν το λαό κοιμάται με τα τσαρούχια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*