Διαφημίσεις

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή στην Δομή της Μόριας, ομάδα νεαρών κατευθύνθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και δημιούργησε εκτεταμένες ζημιές.

Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν δακρυγόνα έφυγε από το ΚΥΤ και πήγε λεηλάτησε εκκλησάκι.

Τι κάνουν οι Πράσινοι στην Ελλάδα; Που χάθηκαν και ποιες είναι οι θέσεις τους
Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι το εκκλησάκι είχε λεηλατηθεί ξανά πριν από λίγες μέρες.

Την ίδια ώρα σκάφη του λιμενικού και της FRONTEX χτενίζουν τις ακτές της Μυτιλήνης που βρίσκονται απέναντι στα τουρκικά παράλια και συνολικά έχουν αποτρέψει σχεδόν 1.000 μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα.

tanea.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Μόρια: Μετανάστες κατέστρεψαν εκκλησία”
  1. Τερμα το παραμυθι Λαθροεισβολεις ειναι με συγκεκριμενη προδιαθεση. Να τους κοπούν τα Μορια.

  2. Να φανταστηται οτι ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ εμφανιστηκε στην αθηνα τι εχουν να δουν τα ματια μας

  3. Αχ Θεε μου Θεε μου …Ριξε φωτια να τους καψεις ..τους γα..ιοληδες παλιομουρτατηδες αντιχριστους λαθροεισβολεις

  4. μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι μεταξύ των λαθρο είναι και πράκτορες που θέλουν να προκαλέσουν συρράξεις..

  5. Η είδηση αυτή με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ ή νέμεσις πλέον είναι πολύ κοντά από τον αληθινό τριαδικό θεό μουσμουλμανικές λινάτσες.

  6. Με όλα αυτά σήμερα μεταφέρουν μετανάστες από Χίο στην ενδοχώρα.χθες ελεγαν ότι αν πάνε ενδοχώρα μένουν μόνιμα.αυτο θα γίνετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek