Διαφημίσεις

Ο Τούρκος εγκληματίας πολέμου, ο πρόεδρος Ερντογάν, συνάντησε τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας που τα λέει κάπως περίεργα τελευταία για την Ελλάδα και βυσσοδόμησε κατά της χώρας μας εκτοξεύοντας απίστευτες κατηγορίες, λέγοντας ότι οι ελληνικές δυνάμεις σκότωσαν δυο πρόσφυγες (σ.σ. θα είχε γίνει παντού πρωτοσέλιδο εάν ίσχυε…), αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία δεν θα συνεχίσει “να φροντίζει” εκατομμύρια συριακών προσφύγων για άλλα εννέα χρόνια, όπως -υποτίθεται- πιστεύουν οι Ευρωπαίοι, ενώ δε λέει κουβέντα ότι το πρόβλημα το δημιούργησε ο ίδιος. Φυσικά και η ΕΕ δεν το συζητά να του το υπομνήσει…

“Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να φροντίζει τους πρόσφυγες για άλλα εννέα χρόνια. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί”, ανέφερε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ.

“Η Τουρκία έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της όσον αφορά τους πρόσφυγες από τη Συρία. Ωστόσο, η ΕΕ δεν τήρησε τη διακήρυξη της 18ης Μαρτίου και εξακολουθεί να εφαρμόζει διπλά στάνταρ”, ανέφερε. “Έχουμε ήδη δαπανήσει 40 δισ. δολάρια για πρόσφυγες μέχρι στιγμής (σ,σ, DP: ούτε τα μισά, απλά η χώρα του βυθίζεται οικονομικά από την ανοησία του και κάπου πρέπει να ρίξει τις ευθύνες…). Ζητούμε από την ΕΕ να αναλάβει δίκαιο μέρος της επιβάρυνσης. Δεν θέλουμε ακόμη και τα υποσχεθέντα 1 δισ. ευρώ πια”, πρόσθεσε.

Το φοβερό είναι, ότι ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας φέρεται από τα τουρκικά μέσα να εξέφρασε τη συμφωνία του! “Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΕ δεν παρείχε τη χρηματοδοτική στήριξη που υποσχέθηκε. Η κρίση μπορεί να επιλυθεί μόνο με την κοινή λογική και τηρώντας τις απαιτήσεις της συμφωνίας. Μία από τις βασικές αρχές της ΕΕ είναι η κατανομή του βάρους”, είπε ο Μπόρισοφ.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν ανέφερε επίσης τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα: “Οι πρόσφυγες αντιμετωπίζουν απάνθρωπη κατάσταση στα ελληνικά σύνορα. Ελπίζω ότι οι αξιωματούχοι της ΕΕ θα παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός όταν επιθεωρήσουν την περιοχή. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα άτομο σε μια χώρα ενάντια στη θέλησή του. Όσοι θέλουν να πάνε μπορούν να φύγουν. Και η Ευρώπη δεν έχει καμιά επιλογή – πρέπει να πάρει τους πρόσφυγες”, υπογράμμισε.

Ο Ερντογάν επιτέθηκε στην Ελλάδα κατηγορώντας την ότι “δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο”! “Εάν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στην πόρτα της Ευρώπης, αυτό είναι για έναν λόγο. Η ΕΕ δεν τηρεί τις υποσχέσεις της. Το γεγονός ότι οι Έλληνες στρατιώτες σκότωσαν δύο αμάχους σήμερα και τραυμάτισαν έναν άλλο έβλαψε ιδιαίτερα τη διαδικασία “, κατέληξε.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΜΠΟΡΙΣΟΦ
Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ ανέφερε πως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν σε γεύμα εργασίας, ενώ εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την Συρία και την προσφυγική κρίση, σύμφωνα με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ.

Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ, αναφερόμενος στην κρίση με τους λαθρομετανάστες στα σύνορα Τουρκίας-Ελλάδας, δήλωσε: “ Ως χώρα δεν είναι δυνατόν να χαιρόμαστε και να αισθανόμαστε ικανοποίηση όταν βλέπουμε στα σύνορα γυναίκες με παιδιά να διαλύονται από δω και από κει.

Ως ευρωπαϊκή, ουμανιστική και δημοκρατική χώρα, δεν είναι δυνατόν να το παρατηρούμε αυτό με ψυχραιμία. Πρώτα από όλα πρέπει να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με κατεύθυνση το μέλλον”. Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ ανέφερε πως τα στρατόπεδα όπου θα διαμένουν οι μετανάστες πρέπει να είναι σε έδαφος εκτός της ΕΕ.

2/3/2020

Σχόλια ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ: Αν είναι δυνατόν… Μας επικρίνει ο πρωθυπουργός της χώρας της οποίας ο υπουργός Άμυνας, χθες μόλις ανακοίνωσε ότι αν χρειαστεί σε ανάλογες περιπτώσεις οι Βούλγαροι στρατιώτες θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους… Βρε Μπόικο, πιες καμιά βότκα καλύτερα…

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Αήθης επίθεση Ερντογάν στην Ελλάδα, έχοντας δίπλα έναν κάπως περίεργο Βούλγαρο πρωθυπουργό…”
  1. Ας τους πάρει λοιπόν η Μερκελ που αγαπάει τόσο τον Ερντογαν να ναυλωσει αεροπλάνα να τον ξαλαφρωσει

  2. “οι Βούλγαροι η μοναδική χώρα που ήρθε σε επιμειξια με τους μογγολους. Γι αυτό κ είναι ποτές άσχημοι βιαστές μοχθηροι κ αντί κοινωνικοί” απόσπασμα απτήν κουβανέζικη ραψωδία. Βάλε κ τους γενιτσαρους…

  3. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΩΡΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ

  4. να ανοίξει η Βουλγαρία τα σύνορά της και να πάρει όλους τους λαθραίους εκεί αφού τους λυπάται. Αλλά μάλλον μοιράζουν την Θράκη με τον Τούρκο. τα βρήκαν μεταξύ τους και φυσικά θα συμφωνήσουν και οι προδότες πολιτικοί μας. το νου σας Έλληνες. Η Θράκη και η Μακεδονία είναι το προπύργιο της Ελλάδος. αν χαθούν χάθηκε η Ελλάδα.

  5. (θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…).
    Την γνώμη μου θα πω, μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η συκοφαντία εις βάρος μας είναι ο λόγος που ο Τούρκος και ο Βούλγαρος λένε τέτοια πράγματα γιατί τα’χουν κανονίσει μεταξύ τους, δεν εξηγείται αλλιώς!. Αλλά δεν πειράζει θα “φάνε” το κεφάλι τους! “Σάββατο κοντογιορτή έφτασε κι η Κυριακή”!

  6. αυτα να τα βλεπουν και να τα ακουν τα καργιολια που αφηνουν τα χρηματα τους εκει στα σκοπια,τουρκια και τα λοιπα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek