Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:43 - 03/03/2020

Δήμαρχος Ορεστιάδας: Οργανωμένη επίθεση με drone στον Έβρο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, έκανε λόγο για «οργανωμένη επίθεση με drones από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη μετανάστευση».

Για «οργανωμένη επίθεση με drones από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη μετανάστευση» έκανε λόγο ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή του Έβρου.

«Η τουρκική προπαγάνδα έχει οργιάσει, μιλούν για νεκρούς που δεν υπάρχουν, για βία που δεν ασκείται» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».
Απηύθυνε δε, έκκληση στους Ευρωπαίους αξιωματούχους, οι οποίοι θα βρεθούν σήμερα στο σημείο, «να καταλάβουν ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά» και να «μετατρέψουν σε έμπρακτες ενέργειες» τις υποσχέσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, τις τελευταίες ώρες η κατάσταση είναι πιο ήρεμη, καθώς ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών είναι «εμφανώς μειωμένος».

«Φαίνεται ότι έχει περάσει σιγά – σιγά το μήνυμα ότι από εδώ δεν μπορούν να περάσουν», διαμήνυσε, παρότι επιβεβαίωσε ότι «ένας σημαντικός αριθμός ατόμων έχει μετακινηθεί σε άλλα σημεία του Έβρου».
«Δεν πρέπει όμως να εφησυχάσουμε» προειδοποίησε, τέλος, χαρακτηρίζοντας «απρόβλεπτο παίκτη» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα ξεκίνησε την Παρασκευή, όταν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Έβρου, με στόχο να εισέλθουν στη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή, η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα και απαγόρευσε την είσοδο. Ως αποτέλεσμα, δεν έλλειψαν οι στιγμές έντασης, με πετροπόλεμο, τραυματίες και χρήση δακρυγόνων.

Μάλιστα, υπήρξαν καταγγελίες ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν με την παρότρυνση Τούρκων αστυνομικών ή στρατιωτικών. Σήμερα, σε μία ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, στην περιοχή μεταβαίνει σύσσωμη η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

sputniknews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/03/2020 @ 11:34 ΠΜ

    Για ποσά ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ εισβολείς ,υπέγραψε ο αλ6,στο Μαρόκο ;
    Εάν δεν γινη ΚΟΥΓΚΙ εδώ μέσα ,ελευθερία δεν βλέπουμε.
    Ούτε ανατροπή των μνημονίων.
    Με αυτούς που χαίρονται την Ελλάδα πολυτισμικη ,μην έχετε καμμία εμπιστοσύνη.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ.
    ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;
    ΡΩΤΑΩ ,ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;
    ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΚΛΑΨΑ ;
    Η ΝΙΡΒΑΝΑ ,Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ;
    ΠΟΙΟΝ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ;
    ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ.

  2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/03/2020 @ 11:40 ΠΜ

    ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ.
    ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ.
    ΣΤΑ ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥΣ.
    ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΓΗΣ.
    “ΚΡΑΤΑΩ ΔΥΟ ,ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.”
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*