20:05 - 02/03/2020

Την ιδια ωρα που η Ελλαδα βρισκεται στην αρχη πολεμου με την Τουρκια οι Ελληνες μασονοι ανταλλασσουν δωρα με τους Τουρκους !!……

Διαφημίσεις

Προχθες σκοπευα να βγαλω ενα αρθρο για την Ενσυναισθηση ..σκοπευα να ειναι λιγο τρολαρισμα για την καταντια μας οπου στον Εβρο οι Ελληνικες δυναμεις δινουν μαχη για το χωμα μας και αλλες περιοχες κανανε καρναβαλι μασκαρεμενοι ..!

Θα ελεγα οτι βρεθηκε το τεστ της ενσυναισθησης …οτι θα ηταν μια απλη ερωτηση ..τι εκανες στο καρναβαλι…και αν ακουγες πηγα μασκαρεμενος ..τοτε θα κουνουσες το κεφαλι και θα γνωριζες την ενσυναισθηση του ατομου !

Καλως και δεν το σηκωσα απο τεμπελια γιατι βρεθηκε καλυτερο τεστ …!

Τι εκανες της ημερες της αρχης του πολεμου εσυ Ελληνα; Απαντηση : Παραλαμβανα δωρο απο τουρκο Μασονο Στρατιωτικο μια πλακετα που πανω ελεγε … το “Σμυρνη το αστερι του Λεβαντε “…!!!….

Μετα κατσαμε , φαγαμε και ηπιαμε σαν αδερφια , μαζι με αλλους γερμανους αμερικανους κοκ…και μιλησαμε για το καλο των αλλων ..που δεν ειναι αδερλφια σαν και εμας … ειπαμε πολλα και ομορφα ολοι μαζι τα “αδερλφια”…!

Αναρωτιεμαι τι ειναι ποιο ισχυρο ..Η πατριδα σου η ο “αδελφος” στην μασονια ;..Ελα πλακα κανω παντα η αδελφοτητα ειναι αυτη που ειναι στην καρδια μας εεεε… μεγιστε Ελληνα των 33 βαθμων ;…

Αυτη μας ταιζει , αυτη μας δινει δυναμη ..και αμα φαμε και σκασουμε και εχουμε κονε σε ολο τον κοσμο …ας κανουμε και καμια κινηση να μην μας βγει το ματι που θα ειναι για το καλο…φτανει αυτο το καλο να ειναι και καλο για την αδελφοτητα και την δυναμη της ..σωστα μεγαλε 33 βαθμων Ελληνα ;…

Βεβαια μετα απο αυτο το αρθρο μαλλον θα παρεις καμια δεκαρια τηλεφωνα ενοχλημενος …τι να σου κανω μανα μου … η ενσυναισθηση δεν μαθαναιτε ποτε απο καμια αδελφοτητα ..μαλιστα αν εχεις ενσυναισθηση δεν δεχεσαι ποτε να εισαι με κρυφες ομαδες εναντια σε ολους τους αλλους τους απλους ανθρωπισκους !

Την ημερα που ξεκιναγε ο πολεμος με την Τουρκια ειναι λιγο καπως οτι εσυ επερνες πλακετα δωρο για την “ΣΜΥΡΝΗ που ειναι το αστερι του λεβαντε” ,…και μαλιστα απο Τουρκο στρατιωτικο!…

..Και δεν πα να λες οτι εσυ βοηθουσες με διπλωματια την χωρα … καποια πραγματα δεν δικαιολογουνται Ελληνα Μασoνε με τιποτα ..καποια πραγματα πρεπει να εχουν μοναδικη τιμη και αξια !..

Stranger,,,

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Χρήστος 03/02/2020 @ 8:17 ΜΜ

    Στις στοές μέσα μπαίνουν ποντίκια και όχι άνθρωποι, οι άνθρωποι που έχουν ήθος κάνουν τις εργασίες τους στο φως κι όχι μέσα σε στοές κρυφά και ύπουλα την νύχτα.

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/02/2020 @ 8:20 ΜΜ

    Πολλά τριάδια, κεριά, τρίπλευρα = τρίγωνα αλλά από Τριαδικόν Θεόν δέν σκαμπάζουν. Πού νά ηξεύρουν οί μασσώνοι ότι αυτά τά σύμβολα ανάγονται από τόν καιρόν τού Ερμού τού Τρισ+μέγιστου όταν είπε Ό Θεός είναι Τρισμέγιστος καί έλαβε τό προσωνύμιον τούτον. Είπε πατήρ, υιός καί πνεύμα…. Πολλή ματαιοδοξία καί δή αυτοματαιοδοξία μέ τίς αυτοανακηρύξεις γιάξ!

  3. Γιώργος 03/02/2020 @ 8:20 ΜΜ

    Οι μασόνοι δεν έχουν και δεν πιστεύουν ούτε πατρίδα, ούτε σημαία και ούτε θρησκεία… Έχουν το δικό τους θεό και πιστεύω ανεξαρτήτως χώρας και θρησκείας….

  4. Γιώργος 03/02/2020 @ 8:28 ΜΜ

    Τελικά τους έκαναν δώρο την δικιά τους ιστορία στην Σμύρνη και έχει τίτλο… “”Η μασονική κοινότητα σελ. 191”

  5. Ο ρόλος του κωμικού είναι να κάνει το ακροατήριο να γελάει τουλάχιστον μια φορά κάθε 15 δευτερόλεπτα.

  6. Γιωργος 03/02/2020 @ 8:40 ΜΜ

    Οταν φωναζω χρονια οτι αυτη η αρρωστια που οργανωσαν παγκοσμια οι σιωνιστες ειναι η πεμπτη φαλαγγα κανενας δεν ακουει.
    Ακουσατε ποτε κανεναν τρομοκρατη κανενα αναρχικο του κωλου να κανουν επιθεση σε συοα?
    Φυσικα και οχι.
    Αυτοι οργανωνουν τα παντα στις εξουσιες των χωρων για τα συνφεροντα του ροτσιλντ και της υπολοιπης σκατοφαρας που καταδειναστευει τον πλανητη.οι χαζαροι ο καρκινος.

  7. Θεσσαλομακεδονας του Ιασονα και του Ισοκρατη 03/02/2020 @ 9:03 ΜΜ

    Ολοι οι χαρακτηριζομενοι μασονοι , τεκτονες και κολοκυθια νεροβραστα ειναι ολοι τους βασικα ασιατες τη καταγωγη με ολα τα αρνητικα που μπορει να φερει ενα διποδο τετοιο …βλεπε-μελετα ελληνικη ιστορια…μελετα ειπα-λεω …θα διακρινεις μεσα απο ιστορικα γεγονοτα τους ασιατες – βαρβαρους[βαρ=μεγαλος] κουραδοχλαπατσας πτυχιουχος κουστοματος-κωλαντερος….παμπονηροι-πανουργοι.

  8. Artemisia Gogou 03/02/2020 @ 11:33 ΜΜ

    Μας Κυβερνουν Σατανιστες

  9. ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛ-ΛΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ….

  10. Βηρσαβεέ Μανιάτη 03/03/2020 @ 5:57 ΠΜ

    Τώρα αυτός ο Μπινιάρης μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός σε καμία οικουμενική κυβέρνηση

  11. Ναι, Artemisia Gogou! Ισχύει αυτό που λες, μας κυβερνούν σατανιστές. Σας κυβερνάμε εμείς!! Όμως αντί να σκέφτεσαι αρνητικά, γιατί δεν γίνεσαι κι εσύ μέλος σε κάποια στοά ή άλλη οργάνωσή μας; Πηγαίνοντας με τους δυνατούς θα βιώσεις τη ζωή σου με καλύτερο τρόπο, θα είσαι εσύ η κυνηγός κι όχι το θήραμα και όλα τα δώρα του Κυρίου μας θα είναι δικά σου! Ενώσου λοιπόν μαζί μας. Έλα κι όλα θα πάνε καλά μετά. Η αγάπη και το φως του Κυρίου μας θα σε προσέχει και θα σε οδηγεί.
    https://youtu.be/CULRete_Hok

  12. Ghost: Dance Macabre / Square Hammer / Monstrance Clock (10/31 Jeffrey Fortune Memorial Show)

  13. Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΧΘΡΟΥΣ 03/03/2020 @ 12:36 ΜΜ

    Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ

    αφροκινεζα ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΣΟΥΛΑ ΜΑΣΟΝΑ
    ΠΕΧΕΣΜΕΝΟ ΜΑΣΟΧΕΣΟΝΟΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΡΑΓΙΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΝΙΑΣ βαρβάρια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*