19:12 - 28/02/2020

Κορονοϊός, Όλα όσα πρέπει να συνδέσεις

Διαφημίσεις

Αυτό το άρθρο είναι επιτακτικό να δημιουργηθεί μιας και αυτή τη στιγμή η παραπληροφόρηση από όλες τις πλευρές είναι τεράστια.

Θα καταντήσουμε εμείς οι συνωμοσιολόγοι να γίνουμε συστημικοι και τα παιδάκια του συστήματος να το παίζουν συνωμοσιολόγοι.

Ειμαι σίγουρος ότι δεν έχεις προλάβει να διαβάσεις όλα τα άρθρα μου και τις θέσεις μου απέναντι στο ιο του wuhan για αυτό θα φροντίσω σε αυτό το άρθρο να σε κάνω να συνδέσεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεται το παζλ για να μπορείς μόνος σου πλέον να κρίνεις τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα.

Για να μην μακρηγορήσω όμως και κουραστεις να διαβάσεις θα σου δώσω σημεία κλειδιά για να οδηγήσεις τη σκέψη σου εκεί που πρέπει.

Κίνα, μία χώρα συνηθισμένη σε επιδημίες, μία χώρα με τεράστιο πληθυσμό.

Με βάση αυτά που συνέβησαν και τον χρόνο αντίδρασης της κινέζικης κυβέρνησης αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η υπόθεση βρωμάει.

Εξηγώ γιατί, όταν έχεις τόσα δισεκατομμύρια πληθυσμό και ξαφνικά ακούς σαν παράδειγμα θα πω ότι 100 άνθρωποι έχουν πνευμονία…. Είναι σίγουρο αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς έχει συμβεί ότι δεν θα ξεκινήσεις να βάζεις σε καραντίνα πόλεις…. Ο μόνος λόγος σε τόσο μικρό δείγμα να ξεκινήσεις τις καραντινες που γνωρίζεις ότι θα σου κοστίσουν πολύ οικονομικά είναι να γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζει ο υπόλοιπος πλανήτης….. Να γνωρίζεις δηλαδή ότι αυτός ο ιός έχει την ιδιότητα να δημιουργήσει συγκεκριμένα αποτελέσματα…. Για να το γνωρίζεις θα πρέπει να γνωρίζεις την ταυτότητα του ιού…. Και για να γνωρίζεις την ταυτότητα του ιού θα πρέπει να έχεις συμμετοχή στην κατασκευή του.

Αλλιώς το να αρρωστήσουν 100 με πνευμονία και εσύ να βάλεις συναγερμό σε τόσο μεγάλο δείγμα πληθυσμού είναι αδύνατον… Είναι παράλογο δεν είναι καν προς μετρήσιμο στα φυσιολογικά όρια επικινδυνότητας.

Αυτή είναι η μία παρατήρηση ας προχωρήσουμε τώρα στη συνωμοσιολογική της σκέψη και να σκεφτούμε το εξής…. Δεν υπάρχει καν ιός…. Ότι βλέπουμε και δεν βλέπουμε είναι η επόμενη 9/11 της ανθρώπινης ιστορίας.

Δηλαδή μιλάμε για ένα κόλπο γκρόσο τεραστίων διαστάσεων, ένα τεράστιο hoax όπου με τη χρήση όπλων που εμείς ακόμα σαν άνθρωποι δεν γνωρίζουμε μπορούν να δημιουργούν την εντύπωση σαν ένα καλοστημένο θέατρο σε όλο τον πλανήτη ότι ένας ιός θανατηφόρος προσπαθεί να γίνει πανδημία…. Σαν παράδειγμα θα φέρω την χρήση του 5g που θα μπορούσε να λειτουργεί σαν όπλο και τις κάμερες στημένες όπως πρέπει για να δημιουργηθεί ο παγκόσμιος πανικός.

Σε έναν πόλεμο επικοινωνίας, σε έναν πόλεμο οικονομικό προφανώς όλα αυτά θα ήταν απόλυτα χρήσιμα, φαντάσου να μπορεί ο εχθρός σπέρνοντας μία λάθος πληροφορία που έγινε πιστευτή από το πλήθος να μπορεί με ένα ορατό όπλο να δημιουργεί την εικόνα τις πληροφορίες που μας έπεισε και έτσι να οδηγεί τις οικονομίες της κάθε χώρας που επιτίθεται στον πάτο.

Θα μπορούσε να έχει συμβεί;
Δεν θα μου έχει κάνει εντύπωση να έχει συμβεί!

Μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι έτσι; Όχι δυστυχώς ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!

Οταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι αναγκαστικά πιάνεις στα χέρια σου τις πληροφορίες οι οποίες θεωρούνται πιστοποιημένες έτσι ώστε μέσα από τη διαδικασία της πολιτικής αφήγησης του συστήματος να αρχίσεις να βγάζεις συμπεράσματα που έχει η φάβα το λάκκο της.

Αν έχετε παρατηρήσει όλοι η προσπάθεια ή επικοινωνιακή των χωρών είναι να μην υπάρξει πανικός, πριν λίγο διάβασα ένα άρθρο που γιατρός Έλληνας της Ιταλίας ανέφερε ότι οι περισσότεροι θα νοσήσουν χωρίς καν να καταλάβουν ότι έχουν τον ιό…. Δηλαδή υπονόησε μέσα στην επικοινωνιακή αφήγηση του συστήματος ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τον ιό απλά νοσούν χαλαρά σαν μία γρίπη και αυτό δεν καταγράφεται σε κανένα σημείο του πλανήτη σε καμία μέτρηση για τον παγκόσμιο οργανισμό και ούτω καθεξής.

Δηλαδή το άρθρο ξεκάθαρα έλεγε, ή καλύτερα φύτευε μέσα στο υποσυνείδητο των ανθρώπων την ύπουλη πληροφορία ότι νοσούν και άνθρωποι που δεν είναι καταγεγραμμένοι στα κρούσματα…

Δηλαδή με πιο απλά λόγια εγώ που κοιτάζω τον πίνακα των κρουσμάτων παγκοσμίως υπάρχει σοβαρή σελίδα που έβγαλε άρθρο που περνάει μιμίδιο συνειδησιακό ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι 82 χιλιάδες τα κρούσματα αλλά εκατοντάδες χιλιάδες περισσότερα που απλά δεν έχουν καταγραφεί πουθενά!!

Ένα σημείο σκέψης για να κατανοήσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά σε όλη την αφήγηση είναι ότι ποτέ δεν είδαμε να γίνεται καραντίνα σε πόλη εξαιτίας της κλασικής εποχιακής γρίπης..

Ταυτόχρονα στις τηλεοράσεις και στα media επιμένουν όλοι όχι στον πανικό και για να το καταφέρουν αυτό μιλούν για τα ίδια νούμερα θνησιμότητας της εποχικής γρίπης με τον κορωνιο του wuhan.

Έλα όμως που ολοφάνερα αυτά που δείχνουν τα κέντρα καταμέτρησης είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που λένε στον κόσμο…. Επιμένουν να μιλούν για ένα ποσοστό θνησιμότητας επί του συνόλου λες και επίτηδες στοχεύουν στην επιφάνεια της πληροφορίας και στις συνειδήσεις που δεν θα ερευνήσουν και δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας μπορεί να βγει μόνο από τις τελειωμένες υποθέσεις…

Για κάτι τόσο απλό όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε δυστυχώς ανακαλύπτω πολλά ψέματα… Για κάτι το οποίο δεν είναι επικίνδυνο βλέπω τεράστια προσπάθεια με χαλκευμένα στοιχεία να πείσουν τους ανθρώπους… Και όπου βλέπεις τέτοιες προσπάθειες πονηρές και κάτω από το τραπέζι είσαι αναγκασμένος να σκεφτείς ότι κάτι δεν πάει καλά..

Από την άλλη οι συμπεριφορές των υπευθύνων για την προστασία μας μοιάζουν να είναι συμπεριφορές σαν να γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε….

Δηλαδή είτε είναι συμπεριφορά του σιγά μωρέ οι Κινέζοι είναι όλοι χαζούληδες και οι Ιταλοί πάλι χαζοι είναι… Τσάμπα ο κόπος και ο πανικός….. Η είναι συμπεριφορά του εντάξει μη φοβάσαι γνωρίζω εγώ ένα μυστικό ότι δεν θα μας πιάσει εμάς!

Η απραξία τους, η απόλυτη ανοργανωσιά τους, το Μπάτε σκύλοι αλέστε στην Πάτρα, η ανετοιμότητα των νοσοκομείων μόνο κάτι από τα παραπάνω μπορεί να δείξει..

Μας έστειλε πριν μία μέρα άνθρωπος από την Πάτρα την ιστορία του όπου αυτός κάι αλλοι δεκάδες πέρασαν από το εξωτερικό χύμα χωρίς κανέναν έλεγχο… Άρα το μόνο που μπορείς να ρωτήσεις εδώ είναι τι στο διάολο γνωρίζουν οι Έλληνες και δεν φοβούνται;

Και αν αυτό που γνωρίζουν και δεν φοβούνται είναι αληθινό τότε γιατί στην Ιταλία στην Κορέα και στην Κίνα έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο;

Είναι πολύ παράξενα όλα τα δεδομένα και σίγουρα μα σίγουρα οι αριθμοί και οι δηλώσεις που έρχονται στα χέρια μας δεν μπορούν να ταιριάξουν με τίποτα…. Δεν μπορεί ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας να σου δίνει τόσα κρούσματα και να βλέπεις άρθρα από γιατρούς που υπονοούν ότι υπάρχουν κι άλλοι που θα νοσήσουν χωρίς καν να το καταλάβουν, γιατί όλο αυτό καταρρίπτει οτιδήποτε μπορεί να γίνει μέτρηση στην ανάπτυξη του ιού….δηλαδή δεν μπορούν να ισχύουν τα κλάσματα μέτρησης το πώς εξελίσσεται ο ιός.

Όλη αυτή η προσπάθεια της ηρεμίας του κοπαδιού, του μη σε νοιάζει μην πανικοβάλλεσαι με στεναχώρια θα το πω μου φανερώνει το κλασικό του πολιτισμού της χεστρας που τον ενδιαφέρει μόνο αν αύριο η οικονομία θα αντέξει, μην πέσει το χρηματιστήριο,μη χάσουμε τα λεφτουδάκια μας εμείς που είμαστε στο απυρόβλητο…

Μία από τις βασικές αφηγήσεις από την περιοχή του wuhan είναι οτι ο ιος ξέφυγε από εργαστήριο βιολογικού πολέμου, δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το καταμέτρησουμε σαν πιθανότητα…

Αν υπάρχει περίπτωση να τους έχει ξεφύγει…. Όπου η συμπεριφορά και η αντίδραση της Κίνας προς τα εκεί δείχνει… Τότε κανείς μα κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να αναγνωρίζει τις ιδιότητες αυτού του ιού… Μπορεί να τον ονόμασαν κορωνιό αλλά μέσα από ένα εργαστήριο μπορεί να είναι ο schwarzenegger κορονοϊός..όπου μπορεί να κάνει πράγματα και θαύματα που κανείς δεν έχει ξανά ελέγξει η μέτρησει σε στατιστικές…

Για αυτό σκέφτομαι με απλότητα και λέω πώς ένας Έλληνας γιατρός οποιοσδήποτε Έλληνας γιατρός χωρίς να έχει ελέγξει ο ίδιος γιατί ιο μιλάμε χωρίς να έχει κουράρει κάποιον ασθενή μπορούσε και μιλούσε μέρες πριν για το να μην ανησυχούμε;

Αυτοι τον είπαν κορονοϊό… Είναι όμως κορωνιός; Είναι κάτι που μοιάζει με κορωνιό αλλά είναι πειραγμένος σαν αυτοκίνητο που θα το κατεβάσεις σε κόντρες στην παραλία;

Οι αντιδράσεις τους, ο τρόπος συγκάλυψης τους, η επικοινωνιακή τακτική τους,τα νούμερα που δίνει ο παγκόσμιος οργανισμός, η αντίδραση των άλλων χωρών δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τη λογική που θέλει το σύστημα να στοχεύει μόνο στο να μην πανικοβληθούμε!

Να το κλείσω λοιπόν για να μην σε κουράσω, αν είναι η επόμενη 911 τότε ετοιμάσου για πολύ σκληρό ροκ και για πράγματα που τα μάτια μας θα δουν και δεν θα τα πιστεύουμε, ετοιμάσου να χάσεις Ελευθερία, ετοιμάσου για στρατιωτικούς νόμους ετοιμάσου για το κόλπο grosso της νέας παγκόσμιας τάξης για την κυριαρχία της πάνω στη γη.

Εάν τους ξέφυγε πραγματικά θα πρέπει όλοι μαζί να παρακαλέσουμε με προσευχή το Θεό να μπορέσουν με κάποιο τρόπο να τον περιορίσουν, η συνήθεια του μην πανικοβάλλεσαι για να μη χάσω από την πολιτική μου θέση η τις μετοχές μου στο χρηματιστήριο είναι η κατάντια του πολιτισμού της χεστρας για αυτό πρέπει να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους…. Ένας ελεύθερος λαός πρέπει να έχει το δικαίωμα και του πανικού, ένας ελεύθερος λαός πρέπει να έχει το δικαίωμα της δυνάμης να αντιμετωπίσει τους φόβους του, το δικαίωμα της αυτοπροστασίας και τις πράξεις να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο…

Ένας λαός πελάτης, ένας ανελεύθερος λαός που στηρίζει οικονομικά τους λίγους και δίνει το δικαίωμα εξουσίας σε μαριονέτες αξίζει μόνο να μην πανικοβάλλεται..

Ένας ελεύθερος λαός πρέπει να ακούει μόνο την αλήθεια όποια και να είναι αυτή και να έχει την βούλησή να αντιμετωπίσει την προσωπική του μοίρα…

Εμείς θα επιλέξουμε ποιος πραγματικά λαός θέλουμε να είμαστε..

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Βηρσαβεέ Μανιάτη 02/28/2020 @ 7:23 ΜΜ

    Δεν τους ξέφυγε απλά είναι βιολογικός πόλεμος και η Κίνα πάνω σε αυτή τη βάση κινήθηκε από την αρχή

  2. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 7:35 ΜΜ

    Εγω ενα πραμα σου λεω..Ο ιος ειναι φτιαχτος απο την ΝΤΠ..Ειναι φτιαχτος μαλιστα για να αποδεκατισει την λευκη φυλη και ιδιαιτερα τους Ελληνες που αντιδρουν στα σχεδια της ΝΤΠ για το λαθρομεταναστευτικο και την πωληση των εδαφων τους σε αλλα γειτονικα εχθρικα κρατη ..Γιατι νομιζεις οτι τωρα που ειχαμε τις ταραχες για το Λαθεομετανστευτικο σε Λεσβο,Σαμο και Χιο ηρθανε και τα κρουσματα του κωρονοιου σε Θεσσαλονικη και Αθηνα ενω επισηε η Τουρκια [χωρα με κανενα κρουσμα μεχρι τωρα]φερνει τωρα και αλ

  3. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 7:45 ΜΜ

    λλους λαθρομετανστες..οι οποιοι προφανοτατα δεν ειναι Συριοι [αλλιως η Τουρκια πως θα αφηνε προσφυγες απο την χωρα του εχθρου να περσαουν στα εδαφη της χωρις να φοβαται οτι καποιοι απο αυτους ειναι πρακτορες του Ασαντ και του Πουτιν ??]ακριβως αυτη τη στιγμη που ο ιος χτυπαει την Ευρωπη και την Ελλαδα ..Ολα αυτα ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους και καθολου τυχαια ..Θελουν να γεμισουν την Ευρωπη και την Ελλαδα ιδιαιτερα μαυρο σπορο εκ Πακισταν,Αφγανιστανς,Ινδιας και Αφρικης και αλλων μουσουλμανικων

  4. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 7:56 ΜΜ

    χωρων που δεν εχουν κανενα κρουσμα η εχουν πολυ λιγα [απο 1 εως 3]γιατι οι ανθρωποι που προερχονται απο τις χωρες ειναι ευκολα ελεγχομενοι και η θρησκευτικη τους κουλτουρα ειναι βιαιη και μισανθρωπη και τους κανει ευκολα εναν στρατο ο οοπιος δεν εχει κανεναν ενδοιασμο να αφερει αθωες ανθρωπινες ζωες για χαρη της θρησκειαε του.Ειναι ο ατυπος στρατος τους. Απο την αλλη δεν σου φαινετε περιεργο που στην Αφρικη [ η πλειονοτητα των λαθρο στην Ευρωπη ερχεται απο κει]δεν υπαρχει μεχρι τωρα ουτε ενα κρ

  5. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 8:06 ΜΜ

    ουσμα [- Αιγυπτου [που ειναι συμμαχος μας[?]και Αλγεριας [που μεταδωθηκε οπως λενε απο εναν ”Ιταλο”]]????Επισης γιατι μεχρι τωρα δεν εχουμε ακουσει κρουσματα του ιου και σε λαθρομεταναστες αλλα μονο σε Ευρωπαιους που γυρνανε απο Ιταλια η απο το πλοιο εκει στην Ιαπωνια ??? Οπως βλεπεις ολα αυτα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους και ενισχυουν την θεωρια οτι ο ιος ειναι [οπως σου ειπα πριν]ειναι φτιαχτος επιτηδες απο την ΝΤΠ για να εξαλειψει τον λευκο πλυθησμο και την Ελλαδα απο το χαρτη η ειναι ψευτ

  6. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 8:14 ΜΜ

    ικος μονο και μονο για να επιβαλουν καραντινες [με προφαση οτι θα ”μολυνθουμε” αν βγουμε εξω απο τα σπιτια μας]σε ολο τον κοσμο για να τον ελεγχουν[δες Κινα][τωρα που εχουμε αρχισει και αντιδραμε]ωστε αυτοι να συνεχισουν τις βρωμοδουλειες τους κρυφα απο τον κοσμο.Επισης με την προφαση του ”ιου”θα φερουν και τους υποχρεοτικους εμβολιασμους καθως και το τσιπαρισμα [θα σου πουν οτι αμα δεν παρεις το τσιπακι/χαραγμα δεν προκειτε να εχεις προσβαση στην υγεια,τροφη και στα νοσοκομεια] .Το εμβολιο

  7. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 8:23 ΜΜ

    και το τσιπακι θα σκωτονουν πολλους περισοτερους απο οτι ο ιος..Ειναι ολα[λαθρομεταναστες /ιος/εμβολιο/τσιπακι και κλπ] μεσα στο σχεδιο και αμα μας επιβαλουν καραντινα[τυπου Κινας]ειμαστε καταδικασμενοι γιατι και η ελευθερια μας θα καταργηθει αυτοματα και αυτοι θα εχουν εναν πληρη ελεγχομενο λαο και θα κανουν τις βρωμοδουλειες τους [λαθρομεταναστες,πουλημα δικων μας εδαφων σε ξενες και εχθρικες χωρες προς εμας,Τουρκικη εισβολη και αλλα]ησυχα χωρις να υπαρξουν αντιδρασεις ..Εξαλου ποιος μας λεει

  8. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 8:32 ΜΜ

    οτι οταν αυτη η καραντινα μπει θα μπουν και οι λαθρο μαζι εμας σε καραντινα ????ΚΑΝΕΝΑΣ..Αυτοι θα συνεχιζουν να αλωνιζουν παντου.βιαζοντας ,σκωτονοντας,κλεβοντας και λεηλατωντας τα παντα ενω εμεις θα ειμαστε κλειδαμπαρωμενοι στα σπιτακια μας φοβουμενοι τον ”ιο”.Αμα δεν αντιδρασουμε [αργα η γρηγορα]πριν μπουν οι καραντινες που μας ετοιμαζουν ειμαστε καταδικασμενοι να εξαφανιστουμε ως φυλη και ως εθνος ..Τωαρ ειναι η ωρα να τους πεταξουμε οξω απο την Ελλαδα και τους λαθρο και τους πολιτκους που

  9. Artemisia Gogou 02/28/2020 @ 8:33 ΜΜ

    μας καταδικαζουν σε θανατο ..δεν υπαρχει ”μετα”η ”αργοτερα”.Το ”αργοτερα”θα ειναι ο θανατος μας.Ας κανονισουμε

  10. Ρε παιδιά η Τουρκία που δεν έχει κανένα κρούσμα δεν είναι πολύ ύποπτο την στιγμή που σχεδόν όλες οι χώρες έχουν τουλάχιστον ένα….???

  11. ΑΠΟΛΛΥΩΝ 02/28/2020 @ 9:16 ΜΜ

    Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη σύμμαχος τής Ρωσίας, η Ιταλία έχει στήν κυβέρνησή της τόν Σαλβίνι πού τα “χωνει” στήν Νέα Τάξη Πραγμάτων, στήν Ε.Ε. κυρίως για το “μεταναστευτικό….Τυχαίο πού σε αυτες τις 2 χώρες υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον κορονοϊό…

  12. κορωναιος 02/28/2020 @ 9:16 ΜΜ

    ειμαστε σε μια διαρκη συγχιση ολοι…δεν ξερουμε αν ειναι φτιαχτος-ΕΙΝΑΙ-η απλα hoax …αν ηρθε για να φυγουμε η για να καυσουμε-κοτες στην ντπ-…καλο ειναι να απαγρυπνουμε με αλοβιστη σκεψη και καθαρη κριση…οτι ειναι εργαστηριακος κανει μπαμ !το θεμα ειναι ξεκαθαρισμα λογαριασμων πχ.κινα-αμερικη οικονομικα παντα η ξερκαρταρισμα ψυχων???ολα δειχνουν το πρωτο εως τωρα…αν υπαρχει μεταλαξη-και αλλη-αυτο και αν ειναι εφιαλτης…θα ειμαστε ετοιμοι θελω να πιστευω σε οτι ξημερωσει

  13. Εξαιρετικό βίντεο για Corona virus και 5g…

    The BEST NEWS re CΟRΟNΑ VΙrus you’ve heard all month! Kinda.

    https://www.youtube.com/watch?v=CtfqUtW_8AA

  14. Τη καμήλα τη ρωτήσανε…Τι θες μωρή ? Ανηφόρα ή κατηφόρα..?Χάθηκε ρε σείς το ίσωμα..απάντησε…ρωτώντας…

  15. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μέχρι στιγμής μιλάμε μόνο για γυναίκες που έχουν τον ιό….Άνδρας κάνεις έως τώρα ….νομίζω κ μιλάω για την Ελλάδα μας !!!Αν κάνω καθώς διορθώστε με…Καλή δύναμη σε όλους μας…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*