Διαφημίσεις

Γεια σου Νικο και υπολοιπο team.

Σε παρακολουθω χρονια και αν και ο ιδιος εχω εμφυτο αυτο το κακο “χαρισμα” απο μικρος να βλεπω τον κοσμο οπως πραγματικα ειναι και οχι οπως φαινεται, εσυ μου εδειξες το κατι παραπανω. Μου εδειξες τη λεπτομερεια και πως αυτη μπορει να κανει τη διαφορα, μου μιλησες με κωδικες που αλλους καταλαβαινω και αλλους οχι ακομη.

Τις τελευταιες εβδομαδες προσπαθω και γω με ζηλο να ενημερωνω γνωστους και φιλους και μπορω να δηλωσω ξεκαθαρα ποσο ψυχοφθορο ειναι το ολο εγχειρημα. Δεν μπορω καν να φανταστω την επιδραση επανω σε σενα της ολης συλλογης της πληροφοριας για τα διαφορα ζητηματα που αναφερεσαι εδω και χρονια και της προσπαθειας σου να αφυπνισεις τον κοσμο. Τα πολλα μπραβο που σου αξιζουν ειναι λιγα. Ειλικρινα φιλε, πως αντεχεις να κινεισαι μεσα σε αυτη τη μαυριλα?

Δεν χρειζεται να σου πω οτι η σελιδα σου εχει τεραστια επισκεψιμοτητα κατι που διαπιστωσα οταν αναρτησες δυο βιντεο μου σχετικα με τον κορωνοιο. Εβλεπα το κοντερ σε live χρονο στο youtube να ανεβαινει με γοργους ρυθμους και αυτο με χαροποιησε οχι για εμενα αλλα απο την αποψη οτι παρα μα παρα πολυς κοσμος σε διαβαζει. Χαρηκα απιστευτα γιατι δεν εισαι μονος σου, δεν ειμαι μονος μου. Ειμαστε πολλοι και δεν τρωμε κουτοχορτο.

Στα γεγονοτα που τρεχουν τωρα…Να συνεχισεις και με μηνυματα ανατασης ηθικου και ψυχολογιας γιατι ο Ελληνας απο σημερα ξημερωσε καπως και αρχισε να ψαχνεται εστω και αργα μετα τα γεγονοτα της Ιταλιας. Δεν πρεπει να πανικοβληθει ομως. Πρεπει ο κοσμος να καταλαβει οτι ο φοβος ειναι ο χειροτερος εχθρος αλλα και η προετοιμασια ο καλυτερος συμμαχος. Δεν ειναι ολα στα χερι μας ομως. Αν ειναι γραφτο καποιων να παμε απο τον ιο, τοτε δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο. Θα κοιταξουμε το τερας καταματα εμεις οι Ελληνες χωρις φοβο. Και για οσους πιστευουν…τιποτα δεν γινεται χωρις λογο και εφοσον ο Θεος δεν το επιτρεψει. Ναι λειτουργει με παραξενο τροπο αλλα ποιοι ειμαστε εμεις να αμφισβητησουμε το σχεδιο του? Αλλωστε, κοιταξτε πως καταντησαμε αυτον τον πλανητη. Το επιτρεψαμε, δεν μας το επιβαλανε, εν μερη φταιμε. Για αυτο λοιπον να λετε και στα κακα και στα καλα, Δοξα συ Κυριε, γενηθητο το θελημα σου οπως και να ζηταμε συγχωρεση για τις αμαρτιες μας.

Καλημερα λοιπον Ελληνες! Απο δω και στο εξης θα δειξετε το πραγματικο ψυχικο σθενος που κρυβεται μεσα σας, την ικανοτητα σας για προετοιμασια, απο δω και περα θα λαμψει η ανθρωπια και το φιλοτιμο μας. Το εχουμε στο DNA μας! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

John Tasoulas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Stranger, Σ’ ευχαριστω!”
  1. Πολλοί ευχαριστούμε αυτόν τον παράξενο! Και πολλοί βρήκαμε έναν συνοδοιπόρο με γνώση σε αυτό το μοναχικό ταξίδι της αναζήτησης!

  2. ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ Ο STRANGER , ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ..ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

  3. Αν κρίνω απο τη συμπεριφορά του Έλληνα να υπερασπίζεται τα λογικα και όσια της ράτσας του τα τελευταία 46 χρόνια αστο παληκάρι μου τα λόγια σου χάνεις…

  4. Μα γι’ αυτό το ξεστράβωμά μας τον κυνηγάνε. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

  5. Τον πλανήτη τον καταστρέψαμε επειδή κόψαμε τις σχέσεις μας με το Θεό. Για αυτό αν είμαστε ενωμένοι μαζί του. Αν κάνουμε καθαρή εξομολόγηση και κοινωνούμε συχνά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε

  6. Προσευχη,υπομονη και πιστη θελει το πραγμα..Εχει ο Θεος για ολους ..Ιος ειναι και μεχρι το καλοκαιρι θα περασει ..Τα εχει οικονομησει ετσι ωστε οι Ελληνες να επιβιωσουν στο τελος ..επειδει ειμαστε τα αληθινα παιδια του

  7. Έχω αποκομίσει πάρα πολλές γνώσεις από τον Νικόλα, θέλω και πάλι να σε ευχαριστήσω για όλες της πληροφορίες και την αφαίρεση της τσίμπλας από τα μάτια.

  8. ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ!!
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΝΟ ΓΛΥΚΟ!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΧΗ ΑΜΑΡΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ,ΣΑΘΡΑ,ΠΟΝΗΡΑ,ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ!!!
    +++ΙΣΧΝ+++

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *