13:49 - 24/02/2020

Ό μη ανιχνεύσιμος φορέας και το ξέσπασμα του κορωναίου σε λίγες μέρες

Διαφημίσεις

Σχεδόν πριν ένα μήνα είχα γράψει ένα άρθρο για το ότι ο ΠΟΥ είχε κάνει λάθος να μην θέσει σε συναγερμό τα κράτη από την αρχή και ότι τα δεδομένα ήταν τόσο ξεκάθαρα ότι θα οδηγούμασταν σε μία έξαρση και σχεδόν πανδημία.

Είχα ευχηθεί το επιστημονικό κατεστημένο να χει το μυαλό να κατανοήσει ότι αυτά που βλέπουμε σαν δεδομένα έχουν την απόλυτη τάση να αλλάξουν και τα νούμερα να είναι πολύ διαφορετικά, είχα πει τότε ελπίζω να μην βρεθούμε πολύ σύντομα σοκαρισμένοι από την εξέλιξη.

Η επώαση και τα συμπτώματα άλλαξαν τα δεδομένα τους όπως ήταν αναμενόμενο και από 14 μέρες έχουμε φτάσει σήμερα στις 38….

Θα ξαναγράψω ότι έχω το δικαίωμα να μιλάω και να σκέφτομαι ανοιχτά μαζί σας για αυτό τον ιό μιας και είμαι ο μοναδικός που ενημέρωσε πολύ πριν το αναγνωστικό του κοινό ότι αυτό είναι ένας σχεδιασμός για να συμβεί.

Μάλιστα επί χρόνια έδωσα στοιχεία και ανέλυσα τον τρόπο που θα μπορούσε να κινηθεί η παγκόσμια ελίτ ώστε να δημιουργήσει την πανδημία το μεγάλο οικονομικό κραχ την επισιτιστική κρίση στον επόμενο βήμα και στο τέλος τον μεγάλο πόλεμο.

Για αυτό αυτά που θα πω αυτή τη στιγμή θα πρέπει να τα σκεφτείτε με ανοιχτό το κεφάλι σας και όχι με δεδομένα πολιτικής αφήγησης που θέλουν τα συστήματα εξουσίας να δεχόμαστε

έχουμε έναν ιό ο οποίος ξεκάθαρα έχει ξεφύγει από εργαστήριο βιολογικού πολέμου θεωρώ ότι στη στιγμή που βρισκόμαστε το να αναλύσω το που, το γιατι ,αν το έκανε η Αμερική για οικονομικούς λόγους ή αν είναι ένας βιολογικός πόλεμος δεν έχει καμία σημασία μιας και στα τόσα χρόνια έχουμε αναλύσει τόσες φορές τους σχεδιασμούς και τις ψεύτικες καταστάσεις που δημιουργούν οι εξουσιαστές μας που πλέον απλά θα σπαταλήσω μελάνι.

Θέλω όμως να σταθώ στο βασικό στοιχείο που έχουμε το οποίο είναι ότι ο ιός ξέφυγε μέσα από εργαστήριο βιολογικών ερευνών.

Υπάρχει μία περίπτωση όντως να έχει ξεφύγει και εκεί απλά μιλάς για την ατυχία της ανθρωπότητας, βέβαια αν πας ιστορικά και δεις ότι κάθε 100 χρόνια πάντα στο 20… 1620, 1720, 1820 ΚΟΚ ΚΟΚ και δεις ότι μας γυροφέρνει πάντα μία πανδημία αρχίζεις και σκέφτεσαι λίγο συνωμοσιολόγικα.

Πάμε στην περίπτωση που τον αμολήσανε για διάφορους λόγους και σκοπούς, τι μας εγγυάται ότι αυτός ο ιός δεν έχει την ικανότητα από την κατασκευή του και μόνο να υπάρχει μέσα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι αόρατοι και μη ανιχνεύσιμοι φορείς;

Αν είναι ένας ιός ο οποίος αφέθηκε Με σκοπό να κάνει όντως ζημιά, να μειώσει κατά ένα ποσοστό τον πληθυσμό, να μειώσει το ποσοστό των ανθρώπων μεγάλης ηλικίας που τυχαίνει να είναι και συνταξιούχοι… Τι μας εγγυάται ότι από την κατασκευή του και μόνο δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή 1000 άνθρωποι ,το γνωρίζουν δεν το γνωρίζουν, που τον κουβαλάνε και τον Δίασπέρνουν χωρίς να είναι ανιχνεύσιμοι ότι οι ίδιοι νοσούν;

Αν πάμε δηλαδή στη μεριά της συνωμοσιολογίας θα καταλάβουμε ότι το θέμα πανδημίας παγκοσμίως δεν έχει κανένα τρόπο να σταματήσει,αν αυτοί που τον δημιούργησαν θέλουν να υπάρξει η παγκόσμια πανδημία αυτή θα υπάρξει ότι και να γίνει

Ίσως αυτοί λοιπόν που πολεμούν αυτή τη στιγμή για να τον σταματήσουν, οι επιστήμονες που με θυσία δίνουν αυτή τη μάχη να πρέπει να σκεφτούν την περίπτωση ότι είναι βιολογικό όπλο και μέσα στο DNA του να έχει καταγραφεί και η εντολή της αορατότητας σε μερικούς μη ανιχνευσιμους φορείς.

Πάμε τώρα για το ξέσπασμα, σε μερικές μέρες είναι το καρναβάλι της Βραζιλίας του Ρίο…. Εκατομμύρια κόσμος από όλο τον πλανήτη θα βρεθούν γυμνοι μεθυσμένοι ιδρωμένοι και χαρούμενοι να χορεύουν μέσα στην τρελή χαρά αγκαλιασμένοι…. Βάλε και συν 40 μέρες….. Και παρακαλά το Θεό ο ιός να τους έχει ξεφύγει και μόλις συνάντησει ζέστη να ψοφάει…. Παρακαλά το Θεό της Ελλάδας να πει στον ήλιο να ξεκινήσει να κάνει τη δουλειά του για να μας προστατέψει.

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Στην Κεντρική Μακεδονία επιστρέφουν 200 μαθητές από εκδρομές στην Ιταλία.Είναι, λένε, υγιείς.Αφού ο ιός έχει πολλές μέρες επώασης.Ποιός εγγυάται ότι δεν υπάρχουν φορείς και ότι δεν θα εκδηλώσουν μετά από μέρες τη νόσο;

  2. Ψυχραιμία 02/24/2020 @ 2:59 ΜΜ

    Στο Ρίο είναι καλοκαίρι τώρα…..

  3. Ιωάννης 02/24/2020 @ 3:30 ΜΜ

    Εννοείται ότι θα μπουν σε καραντίνα σε νοσοκομεία ή στα σπιτια τους για τουλαχιστον 14 ημερες ειδάλλως πάνε γυρεύοντας…

  4. ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ?

  5. Κωνσταντίνος 🇬🇷 02/24/2020 @ 4:02 ΜΜ

    Μην ξεχνάμε και το καρναβάλι της Πάτρας.. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

  6. Είμαστε στο παρά ένα ,το μεγάλο κόλπο είναι σε εφαρμογή ,ψυχραιμία από όλους και προσευχή ,αν μπορούμε να εναποθέσουμε σε κάτι τις ελπίδες μας είναι μόνο αυτό .Stranger δεν είσαι μόνος !!!!!!

  7. Artemisia Gogou 02/24/2020 @ 6:11 ΜΜ

    ΔΩΡΑ..Εδω δεν βαζουν τους λαθρομεταναστες σε καραντινα που ερχονται κατα μιλιουνια απο χωρες στις οποιες οι κορωνοιοι θεριζουν κοσμο ..θα βαλουν τα δικα μας τα παιδια ?????Ποσο κουτοχορτο τρωμε τελικα???

  8. Το πιο πιθσνο ειναι ηδη να κυκλοφορουν καποιοι που ακομα δε νοσουν και να μολυνουν στην Ελλαδα. Πως αλλιως δικαιολογειται αυτο που συμβαινει πχ στην Ιταλια? Καθημερινα νεα κρουσματα ενω εχει 14 ημερες επωασης. Καποιοι κυκλοφορουσαν κι ενω δε νοσουσαν μολυναν αβερτα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*