Διαφημίσεις

ΜΑΘΗΜΑ: Ηττοπάθεια, φόβος και τρόμος και ύπουλη υποβολή διαταγής να κάνεις την κότα…!!!

Προτιμάμε την φτώχεια και την ειλικρίνεια σαν λαός και ας μας πολεμάνε με «νύχια και με δόντια» οι εγχώριοι Νενέκοι “οπλαρχηγοί” του ύπουλου πολιτικού κατεστημένου. Τα ύπουλα πιόνια των Βαυαρών, οι εγχώριοι δεσμοφύλακες μας στους κεντρικούς σατανόπληκτους τραπεζίτες, θα υπογράψουν τα πάντα εναντίον μας. Διαβάστε την ιστορία και δείτε την συρίκνωση του ελλαδικού χώρου τα τελευταία 150 χρόνια.

Έχουν τόσο πολύ χεστεί επάνω τους οι σημερινοί Νενέκοι που μπλοκάρουν ΟΛΑ τα άρθρα μας στο ΦΒ. Μια φίλη σχολίασε το άρθρο με τίτλο ΜΑΘΗΜΑ: ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ…ΓΚΕ ΓΚΕ ΓΚΟΙΜ;;;
στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ και έγραψε στο σχόλιο της το εξής:

ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΦΒ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ, ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Η ‘ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΒ’ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Η βέρα ελληνίδα σχολιάστρια μπλοκαρίστηκε από την κοινότητα του ΦΒ στην Ελλάς γιατί ενοχλήθηκε για αυτά που γράψαμε!!! Εάν γράφαμε τι καλοί είναι οι ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ που γέμισαν την Ελλάς με μαύρο ισλαμικό σπέρμα, θα μας έδιναν εύσημα!!!

Να είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες εβδομάδες ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι ο μογγόλος έχει πάρει εντολή να μεγαλώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία και γι αυτό τον λ΄γο θα χυθεί πολύ αίμα στον υβιδρικό πόλεμο που διεξάγεται αυτήν την στιγμή αλλά το κάθε ΣΚΑΙ, δεν θα σας ενημερώσει ποτέ ποιοι οδηγούν την χώρα σε ήττα και αφανισμό!

Σταματήστε την Ηττοπάθεια, τον φόβο και τρόμο που προκαλούν οι πράκτορες της ΣΙΩΝ, η κυβέρνηση του Κατρακούλη και η αξιωματική αντιπολίτευση που είναι όργανα σιωνιστικά και εργάζονται για την υποδούλωση και αφαίμαξη των λαών.


Οι οικονομικοί Εκτελεστές της ΣΙΩΝ διάλυσαν την Ελλάδα και ΌΧΙ οι έλληνες! Όλοι τους έχουν τουλάχιστον 10 ακίνητα, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε όπως ο τυφλός αριστερός τραμπάκουλας. Ο αριστερός ήρωας της πορδής, ο τυφλοπόντικας που αν ήταν κουμ-Μούνι θα μοίραζε ο υποκριτής τα ακίνητα τους στους φτωχούς! Οι αριστεροί δολοφόνοι του Εμφυλίου σκότωναν τα αδέλφια τους για το όβριο κατασκεύασμα, τον σιωνιστικό οβραικό κομμουνισμό. Όβριος ο Μάρξ, όβριος ο Λένιν, όβριος ο Μπενυ Σαλόμ, όβριος ο Σημίτης, όβριος ο Σαμαράς, όβριοι οι Παπανδρέου, όβριος ο Τζέφρυ, όβριοι οι Μιτσοτάκηδες, όβριος ο Χαβαναγκίλας που έδωσε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όβριος ο Παπούλιας, μασόνοι οι περισσότεροι πολιτικοί μας. Αυτοί κομματιάζουν σταθερά και διαχρονικά την Ελλάδα γιατί είμαστε το μεγαλύτερο εμπόδιο τους. Τα Μνημόνια και η οικονομική καταστροφή μας έγιναν οργανωμένα για να μας αποτελειώσουν με την εισ-ροή ισλαμικού σπόρου των εκατ. ΛΑΘΡΟ. Τους δίνουν τζάμπα χρήμα ενώ είναι παράνομοι, σε εσάς ζητάνε και τα ρέστα ενώ μας διωχνουν συστηματικά απο την χώρα μας. Γιατί άραγε οι φίλοι και σύμμαχοι μας της ΕΕ δεν επενδύουν στην Ελλάδα αλλά μόνο στην Τουρκία τα δις;;;;

Μην τους αφήνετε να σας ονομάζουν διεφθαρμένους τα πολιτικά υποκείμενα. Ο έλληνας ήταν νοικοκύρης και ας ήταν φτωχός, ομως είναι η άγνοια σας να κατανοήσετε ποιοι σας διοικούν με την ύπουλη και άκρως κρυφή μεθοδικότητα αιώνων. Αν σκύβουν κάποιοι δουλικά το κεφάλι, θεωρούν πως είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την εθνική τραγωδία που βιώνουν, εθελοτυφλούν και παραμένουν απαθείς, το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο.

Πρέπει να ετοιμαστείτε για τον αγώνα που θα δώσουμε και θα είναι εξίσου πολύ δύσκολος για όλη την ανθρωπότητα. Πρώτα, όπως έχουμε εξηγήσει εργαστείτε στο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ…οι όρνιθες καταλήγουν στην κατσαρόλα και οι έλληνες πολεμάνε σαν ΗΡΩΕΣ!!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “ΜΑΘΗΜΑ: ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ, ΦΌΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΌΜΟΣ ΚΑΙ ΎΠΟΥΛΗ ΥΠΟΒΟΛΉ ΔΙΑΤΑΓΉΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΌΤΑ…!!!!”
  1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

  2. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *