Διαφημίσεις

Εποικισμός και πληθυσμιακή αλλοίωση εν όψει! Τα μεγάλα ΜΜΕ προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως κάτι θετικό το ότι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στην χώρα μας, θα κατακλύσουν την Ελληνική ύπαιθρο για να ριζώσουν εκεί.. δημιουργώντας χωριά ολόκληρα με αφγανούς, πακιστανούς, αλγερινούς αφρικανούς! Και όσο περισσότεροι θα έρχονται τόσα περισσότερα χωριά θα γεμίζουν στην ουσία αντικαθιστώντας τους γέροντες που μένουν εκεί! Διαβάστε πως το παρουσιάζουν:

Σχέδιο για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων νόμιμων μεταναστών μέσω του αγροτικού τομέα και του ΟΑΕΔ… μεταναστών, αποκαλύπτουν « Τα ΝΕΑ».

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επεξεργάζεται σχέδιο, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την παροχή δουλειάς στα χωράφια σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Θεωρείται ότι μία τέτοια πρωτοβουλία θα έχει πολλαπλό θετικό αντίκτυπο στην αναζωογόνηση της υπαίθρου αλλά και στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί ένας «ΟΑΕΔ μεταναστών» που θα έχει αντίστοιχη λίστα με εργαζόμενους που θα μπορούν να μεταβούν στις αγροτικές περιοχές, όπου απαιτούνται εργατικά χέρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα περί τους 66 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που είναι καταγεγραμμένοι, νόμιμοι και διαθέτουν ΑΜΚΑ.

Από όλη την Ελλάδα υπάρχουν αιτήματα για την εύρεση εργατών που θα απασχοληθούν σε εργασίες εποχικού χαρακτήρα σε διάφορες καλλιέργειες. Οι παραγωγοί αδυνατούν να βρουν φθηνά εργατικά χέρια και πολλές φορές αναγκάζονται να φέρνουν για 2 – 3 μήνες εργάτες από την Αλβανία. Ωστόσο, όπως οι ίδιοι οι αγρότες δηλώνουν, υπάρχει πρόβλημα τόσο με τα προξενεία και τις βίζες όσο και με τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργατών.

Η κυβέρνηση άκουσε τα αιτήματα των παραγωγών από όλη τη χώρα και προχώρησε στη σύσταση μιας επιτροπής που ανέλαβε να βρει λύση στο πρόβλημα.

Τις διαδικασίες τρέχει ο Μάκης Βορίδης ενώ και ο Γιάννης Βρούτσης έχει δώσει το πράσινο φως.

Στις πρώτες συζητήσεις καταγράφηκαν τα αιτήματα για εργατικά χέρια από όλη την Ελλάδα και συμφωνήθηκε να υπάρξει μια πιλοτική εφαρμογή του σχεδίου από έναν νομό, πιθανότατα από τον νομό Ημαθίας. Οι περίπου 80 συνεταιρισμοί θα έχουν λίστα με τον αριθμό των εργαζόμενων που χρειάζονται για τις εποχικές εργασίες και τον χρόνο απασχόλησης και θα συνεργάζεται με τα κατά τόπους ΟΑΕΔ.

hellas-now.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Δημιουργείται ΟΑΕΔ …”μεταναστών”: Θα κατακλύσουν τα Ελληνικά χωριά!”
  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ [ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ] ΠΟΛΕΜΟΥ.
    ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΗ [ΕΥΡΩΠΑ`Ι’ΚΗ] ΧΩΡΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΕΥΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ; ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ…
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΡΓΩΝΕΙ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ …

  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ=ΦΑΓΑΝΟΥΣ (ΓΗΣ ΚΑΙ ΖΩΩΝ)
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ=ΚΙΠΑ-ΣΤΑΝΟΥΣ (ΚΙΠΑ ΣΤΑΝΗΣ)
    ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ=ΓΑΛΕΡΙΝΟΥΣ (ΓΑΛΕΡΑ)
    ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ=ΚΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΟΑΕΔ=ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ;

  3. … ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΣΚΟΣΒΑΡΝΑ,
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΟ.
    ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝΜΒΑΚΙ Η ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ.
    ΦΤΗΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΧΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ…
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ…
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

  4. το κοστος διαβιωσης στην Ελλαδα ειναι αρκετα υψηλο, στα τροφιμα κα ενοικια, ο λαθρο σαν μονιμος πλεον με δικαιωματα μεταναστης θα εργαζεται δυο τρεις μηνες το καλοκαιρι και μετα θα πρεπει να ζει με τα κρατικα επιδοματα, τα οποια δεν θα ειναι ποτε αρκετα για αυτον και την πολυτεκνη οικογενεια του με αποτελεσμα η εγκληματικοτητα και ο τρομος να απλωθει σε ολη την επικρατεια. Η Ελληνικες οικονομικες και κοινωνικες δομες ειναι ανεπαρκεις στο να αφομοιωσουν αυτο τον αριθμο μουσουλμανων μεταναστων.

  5. δεν ειμαστε Γερμανια με εργοστασια ουτε Βελγιο με ορυχεια, ελαχιστες οι χειρωνακτικες εργασιες στον αγροτικο τομεα, ολα γινονται με μηχανες, οι νεοι των αγροτικων οικογενειων ή μετακομισαν στις πολεις ψαχνοντας δουλεια ή εφυγαν μεταναστες στο εξωτερικο. Αυτο το σχεδιο που θελουν να προωθησουν σιγουρα θα βοηθησει στο να δημιουργηθουν εγκληματικες υποδομες και καταστροφικες καταστασεις. Αλιμονο στους ανυπερασπιστους συνταξιουχους. Ειμαι προσφατος οικονομικος μεταναστης απο αγροτικη οικογενεια στην

  6. Για δες ποιος τρέχει τις διεργασίες…..Ο πατριώτης,Ο παλιός…..Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Καλό ξεπούλημα αδερφια

  7. …αυτα τα εχουν κανει και στην ευρωπη εδψ και χρονια..το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι δεν ΑΦΟΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ειναι πολιτισμοι [ο χριστος να τους κανει] που καποια στιγμη θα δημιουργησουν προβληματα τα οποια θα τα χρεωθουν οι ελληνες αυτοχθονες ειδικα αν τους βαλουνε εποχικους και τσαμπα αυτο θα δημιουργησει ενα καθεστως καθολου αρεστο για τους απογονους των και θα το γυρισουν στην παραβατικοτητα που ειναι στο DNA τους [βλ ρομα] θα δημιουργηθουν σιμοριες και καθημερινα θα εχουμε επεισοδια και αιμα..

  8. ΘΑ ΠΕΣΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΈΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.
    ΦΥΛΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

  9. αυτη την στιγμη σε χωρες που ειναι πιο οργανωμενες απο το μπαχαλο η ελλας υπαρχει προβλημα αστυνιμευσης και ασφαλειας των αυτοχθονων λαων οι οποιοι ειναι σαφως πιο φιλυσυχοι και κκοιταζουν την δουλεια τους..θα θυμοσαστε τον σαλβινι που αναγκαστηκε να επιτρεψει στους ιταλους πολιτες την χρηση οπλων σε περιπτωση που εισβαλου κλεφτες στα σπιτια..το δογμα της ΝΤΠ ..ο θανατος σου η ζωη μου θα μπει στην συνηδειση του φιλυσυχου δυτικου ανθρωπου αναγκαζοντας τον να εχει στο μυαλο του καθημερια

  10. αρνητικα για την καθημερινοτητα του πραγματα και στερωντας του ετσι το καταλληλο για ευημερια πεδιο που ειναι και το κυριο γνωρισμα ενος ανεπτυγμενου πολιτισμου!!!

  11. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ..Να καλιεργουν πατατες για 0.40 και να πουλαει το lidl πατατες αιγυπτου 0.30..ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕ

  12. Ο “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΜΑΚΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ….
    ecoleft.files.wordpress.com/2012/02/voridis13.jpg

  13. Στην Ολλανδια οι Μαροκινοι θεωρουνται μαστιγα για τη χωρα τους, γιατι ειναι τεμπεληδες, ναρκομανεις,κλεφτες και πολυτεκνοι. Στα σπιτια τους και στα τζαμια τους οι Ολλανδοι αποκαλουνται γουρουνια, σεβασμος στις αρχες και στους συνανθρωπους τους ΜΗΔΕΝ αλλα τωρα ειναι ΑΡΓΑ για το Ολλανδικο κρατος γιατι η τριτη γενια Μαροκινων εχουν Ολλανδικη υπηκοοτητα, ειναι ” Ολλανδοι ” πολιτες. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στη Σουηδια με τη ρατσα των Αφγανων και Πακιστανων. Μαυρα τα γραμμενα μας

  14. Η μόνη λύση σταματήστε να ψηφίζεται προδότες είναι όλοι τους ίδιοι καμία διαφορά ας ξυπνήσουμε επιτέλους τώρα έστω και αργά.

  15. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ.
    “ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ…
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΝΟΥΛΑΣ.
    ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.
    http://www.documentonews.gr/article/o-metanohmenos-boridhs-apo-ta-tsekoyria-kai-thn-akrodexia-sto-ebraiko-moyseio-photos

  16. Και συγνώμη τώρα δηλαδή αλλά φταίει η όποια Κυβέρνηση; Ενσωμάτωση πως θα γίνει αν εμείς δεν τους βάλουμε στα σπίτια μας και τις δουλειές μας; Αν δε βρουν δουλειά ΠΟΥΘΕΝΑ τι θα κάνουν και οι λάθρο και όσοι τους κυβερνάνε; τι; Γιατί βρίσκουν δουλειές και σπίτια; ποιός μαλάκας ιδιοκτήτης και ποιό μαλακισμένο αφεντικό τους δέχεται; Και τι γκαρίζεται τώρα; Δεν το έχετε καταλάβει πως ότι και αν αποφασίζουν εμείς κρατάμε και το μαχαίρι και το πεπόνι; γιατί τους δίνετε το μαχαίρι; ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

  17. Χρήστος 02/18/2020 @ Φεβρουάριος 18, 2020 11:52 πμ

    η μόνη λύση αγαπητέ είναι ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και όσοι τους έφεραν να βρουν και που θα μένουν και πως θα ζουν. Δεν το κάνετε όμως, ο καθένας κοιτάει να κονομήσει ότι μπορεί και να βολευτεί από εργάτες όπως νά’ναι για να βγάλει λεφτά. Με τα λεφτά σας θα σας θάψουν μαζί. Αν κανείς μας δε συμμετέχει στο σχέδιο “ενσωμάτωσης” που θα τους ενσωματώσουν;

  18. Φίλε Δημήτρη, ο Μάκης “ο τσεκουράτος” ήτο τις ανατρεπτικός αόματος νεανίας όστις εμβαπτισθείς εις την σύγχρονον κυνοβουλευτικήν κολυμβήθραν του Σιλωάμ ανένηψεν εισέτι. Έκτοτε επιζητεί διακαώς και εναγωνίως ίνα ονειρεύεται αμερικάνικα και να τον δένουν ως σκυλί με τα λουκάνικα…

  19. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΕΧΩ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΤΟ ΕΛΑΦΡΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΞΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΕΥΡΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ.
    ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΜΕ “ΠΕΡΙΕΡΓΑ” ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΙΝΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ.
    http://www.youtube.com/watch?v=QO1kXWhFZ6Y
    http://www.youtube.com/watch?v=ktdQRbU823o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *